Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kotihengailua

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Kotihengailua

Kiitos kaikille, jotka ovat kärsivällisesti jaksaneet odottaa uusia postauksia! Blogilistalla tilaajien määrä on jopa kasvanut poissaollessani. En voi kuin nöyränä kiittää ja hämmästellä sadan tilaajan rajapyykin rikkoutumista. :) Hieman jopa hävettää, että tilaajia on jo noin suuri määrä, mutta en ole saanut oikein mitään aikaiseksi blogini suhteen. Aikaansaamattomuuteni on tosin koskettanut ihan kaikkia elämäni osa-alueita, joten blogini ei ole ainoa, joka on jäänyt hieman sivuun. Nyt kuitenkin olen keräillyt sen verran puhtia, että energiaa pitäisi riittää paremmin myös bloggailulle!

Vietin pitkästä aikaa aivan rauhallisen kotiviikonlopun itsekseni rentoutuen ja se taisi olla hyvä idea. Rauhoittuminen ja rentoutuminen tekee jokaiselle hyvää silloin tällöi, mutta harvoin sitä malttaa kuitenkaan jäädä yksin kotiin, jos on paljon muitakin mahdollisia viikonlopun viettotapoja. Kotona löysästi löhöillessäni pohdin kotipukeutumista. Suosikkikotiasuni tällä hetkellä on jokin toppi sekä entisen poikaystäväni vanhat, valtavan suuret ja ruudulliset (tottakai!) miesten pyjamahousut. Koska palelen lähes aina, kiskaisen usein hartioitteni peitoksi vielä neuletakin. Usein tämäkään ei auta viluuni, vaan uskollinen ystäväni kaurapussi saa yhdessä teekupposen kanssa lämmitellä minua melkein joka ilta. Selostukseksi niille, joille kaurapussi ei vielä ole tuttu kapistus, kerrottakoon sen olevan hernepussin tyyppinen suurehko "tyyny". Tyynyn sisällä on kauranjyviä, jotka sitovat lämpöä tai kylmää itseensä. Pussukan voi lämmittää mikrossa tai viilentää pakastimessa (muovipussin sisällä), ja laittaa syliin tai harteille tai mihin vain joko viilentämään tai lämmittämään. Käytän kaurapussia joskus myös kuumavesipullon tavoin peiton alla. Kerrassaan mahtava keksintö!


Mutta takaisin aiheeseen, joka oli siis kotiasut. Vaikka minulla on niin sanottu lempikotiasu ja hyvin usein haahuilen kotona myös täysin pukeutumattomana (, mikäli en palele aivan kohtuuttomasti), en useinkaan jaksa vaihtaa vaatteita kotiin tultuani. Muistan takavuosilta kämppikseni kummastelut siitä, miten voin kotonakin olla farkuissa. Minusta siinä ei ollut mitään kummallista, mutta kämppikseni itse vaihtoi välittömästi mukavampaa ylle tultuaan kotiin. Varsinkaan päivällä en jaksa vaivautua vaihtamaan vaatteita, koska suurella todennäköisyydellä joudun pukemaan vielä jossain vaiheessa uudelleen päälleni. Toisinaan pukeudun hienostikin kotona, vaikka tiedän etten olisi edes lähdössä minnekään - ihan vain omaksi ilokseni. Kaverini ovat toisinaan ihmetelleet, mitä teen kotona itsekseni mekko päällä. No ilahdutan vain itseäni kauniilla asulla! Tietenkin! :D Toisaalta toinen äärilaita ovat juuri sellaiset kotivaatteet, jotka eivät kestä päivänvaloa. Eräitäkin kotihousujani exäni kutsui lempeästi nimellä "Maailman Rumimmat Housut" ja jaksoi joka kerta ne nähdessään päivitellä, miten en vieläkään ollut heittänyt niitä pois. :D

Miten sinä pukeudut kotioloissa?

Kuva täältä.

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger Milja kirjoitti...

Olen saanut myös kavereilta ihmetystä, kun vietän kotonakin aikaa samoissa vermeissä kuin esimerkiksi koulussa. En vaihda farkkuaj collegepöksyihin, korkeintaan otan korut pois. Tosin nyt tänä syksynä olen tykännyt käyttää harkkatrikoitani kotona lähnäilleillessäni. Yleisesti ottaen inhoan erityisesti väjiä housuja, eli ei kiitos liian isoille yöpöksyille ja collegehousuille :D

29. lokakuuta 2007 klo 0.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukava kun taasen kirjoittelit, tekstejäsi on ollut mukava lueskella ja ehdin jo ajatella, että lopetat aivan kokonaan. :) Mutta loistavaa että aikaa löytyy bloggaamiselle, tiedän kyllä tunteen kun on aivan liikaa tekemistä eikä mitään motivaatioita...

Oma kotiasuni on kyllä yleensä rento: t-paita, huppari/neuletakki ja vanhat joukkueeni collegehousut. Ja villasukat (tai jopa kahdet...) ehdottomasti, palelen nimittäin aivan liikaa... Mutta allekirjoitan tuon saman, että en jaksa vaatteita vaihtaa, jos tiedän että myöhemmin ne pitäisi vetää takaisin ylle, tosin ne villasukat vedän silloinkin jalkaan.. :)

29. lokakuuta 2007 klo 9.37  
Blogger Salla kirjoitti...

Joskus nuorempana (suunnilleen ylä-asteella ja lukion ekalla) mulla oli sama juttu kun Vendetalla. Tavalliset vaatteet tuntuivat paljon paremmilta ja kireät farkut suorastaan ihanilta :D Nykyään lorvin possukuvioiduissa fleece-housuissani ja paita vaihtelee sen mukaan, mitä käteen sattuu osumaan :)

29. lokakuuta 2007 klo 12.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä kuulun juuri siihen porukkaan, joka ihmettelee miten joku voi käyttää farkkuja koko ajan. Vaihdan siis itse heti jotain oikein löysää päälleni. Ja kuten on varmaan aiemminkin käynyt ilmi, en ymmärrä miten joku jaksaa/viitsii miettiä pukeutumistaan kotona ollessaan. Ymmärrän että itseään voi ilahduttaa pukeutumalla kauniisti, mutta kyllä ainakin minua ilahduttaa vähintään yhtä paljon rento kotipukeutuminen. Noh tapansa kullakin,

Oma kotiasuni on harmaa fleeceasu, (housut ja huppari) - harvinaisen ruma mutta äärimmäisen mukava ja lämmin!

29. lokakuuta 2007 klo 16.02  
Blogger Milla kirjoitti...

Vaihdan aina hetimiten kotiovesta sisään tultuani kotiasuni. En tosiaan ymmärrä "hienoissa" vaatteissa kotona käyskenteleviä immeisiä :>
Kotiasu on löysät ja mukavat housut (veluuria tai ohutta collegematskua), paidalla ei niin väliä, kotitohvelit ja usein myös paksummat sukat.

29. lokakuuta 2007 klo 17.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En voi ymmärtää sitä, että farkut olisivat jotenkin epämukavat tai ikävät? Joskus jos otan pienet unet tulee vaihdettua vaatteet, mutta muuten ei.

Harrastan myös tätä hienosti pukeutumista joskus! Sunnuntaina, kun tietää ettei lähde minnekään tulee masis, että on vaan kiva laittaa mekko päälle!

29. lokakuuta 2007 klo 19.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Vendeta: Näköjään on siis muitakin, jotka vapaaehtoisesti hengailevat farkuissa myös kotona. :) Minulle tosin kelpaavat myös ylisuuret pyjamat ja college-housut. :D

Anonyymi: Kiva saada positiivista palautetta! :) Olen saanut nyt hieman ryhtiä elämääni, joten eiköhän blogikin ala päivittyä hieman useammin tästä eteenpäin. Minä olen myös todella palelevainen. Suosittelen sinullekin kaurapussin ostoa, toimii!

Salla: Possukuvioidut fleece-housut kuulostavat mahtavilta! :D

Jabadaba: Farkut ovat minusta ihan mukavat. :) Tai sanoisin, että jalassani ovat vääränlaiset farkut, jos ne tuntuvat epämukavilta. Nykyään tosi kannettavani sijaitsee olohuoneen lattialla ja istun erittäin epäergonomisessa asennossa, jossa myös (useimmiten pillit) farkkuni eivät taivu oikein kaikkein mielikuvituksellisimpiin asentoihin, joissa surffailen. :D Tällöin on syytä vaihtaa ruutupyjamat jalkaan.

Milla: Hahaa, meitä on moneen junaan. :) Minusta on hauskaa hienostella itsekseni joskus. Olen ollut sellainen pienestä pitäen. Äitini on naureskellut, että joskus alle kouluikäisenä saatoin vaihtaa asua kolmekin kertaa päivässä. :D Hienohelma. :)

Ystävällinen hei: Jee, joku muukin on samanlainen hömppä kuin minä! :D Minulla pätee vähän sama sääntö tuohon farkuissa hengailuun. Torkut ovat riittävä syy vaihtaa rennompaa ylle. :)

30. lokakuuta 2007 klo 11.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onneksi kukaan muu kun perheeni ei näe minua kotioloissa, nytkin sairastan jo kolmatta päivää joten tänään asuna ikivanha nalle puh-paituli, reikäiset kalsarit ja pörrösukat :D ja toki minkään vaatteen (voiko noita edes vaatteiksi kutsua? :D) värit eivät sovi yhteen yms. eli kotioloissa olen aina hehkeänä kuten kommentistani saattaa huomata! :D

30. lokakuuta 2007 klo 18.19  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu