Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rock around the clock

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 14. marraskuuta 2008

Rock around the clock


Tänään illalla ovat työpaikan pikkujoulut. Kekkereiden teema on fiftari-henkinen ja inspiraatiota pukeutumiseen on käsketty hakea Greasesta, Elviksestä ja Onnenpäivistä. Olen yrittänyt etsiä ideoita asuuni selailemalla edellä mainitun leffan ja sarjan netistä löytämiäni kuvia, ja asukokonaisuus hahmottui lopulta yllättävän kivuttomasti. Vaatekaapistani löytyivät oikean henkiset asusteet kuin leikiten, enkä joutunut edes ylimääräiselle kirpparikierrokselle juhlien takia. Nyt aamulla en ehdi vielä illan tamineisiin tälläytyä, vaan saatte ihastella fiftari-lookiani vasta tulevina päivinä. ;)



Pienen nettiselailun jälkeen voisin tehdä hieman yhteenvetoa fiftari-henkisen pukeutumisen päälinjoista. Fiftarityylin kulmakivenä taitaa naisten osalta toimia kellohelma. Oli kyseessä sitten mekko tai hame, niin helma on aina kello ja kuoseissa näkyvät ruudut ja pilkut. Olennaisin asuste on huivi, jonka voi kietaista hiuksiin tai kaulaan. Miehet taas voivat luottaa farkkujen, mustan nahkatakin ja "tortun" voimaan. :)



Rockabilly-tyyli jaksaa yhä innostaa monia ja olen ollut huomaavinani, että viime vuosina siitä on tullut uudelleen kuuma juttu. Muotiblogeistakin löytyy muutamia fiftari-henkisiä pukeutujia, joiden kruunaamaton kuningatar omasta mielestäni on ehdottomasti The Freelancer's Fashion Blog. Julkkiksista tunnettuja fiftarityylin kannattajia ovat muun muassa Gwen Stefani ja Dita von Teese.



Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivoja vaatteita noi 50-luvun kuteet.(Muuten T.T.H pakotti meidät kirjoittamaan jokaisen omaan blogiin 3o riviä täyttä tuubaa.) PS.Se oli muka "äikäntehtävä!!!"

14. marraskuuta 2008 klo 10.47  
Blogger Riikka kirjoitti...

Ihana teema, olisipa meilläkin. Itseasiassa meilläkin on teemapikkujoulut, mutta teema on salaisuus ja selviää vasta juhlissa - mikä ihmeen järki siinäkin on?!

14. marraskuuta 2008 klo 10.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania vaatteita! Jännä juttu, että itse ei koskaan keksi mitään hyvää teemaa kun sellaista tarvitaan.

ps. tekstissä käyttämäsi termi aisan********ja johtaa hieman epäilyttäviin assosiaatioihin ainakin meikäläisen, mutta varmasti monen muunkin mielessä...se ei ehkä kuitenkaan ollut tarkoituksena? ;)

14. marraskuuta 2008 klo 11.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko yhtyä Hanna-Mariin, käyttämäsi termi aisankannattaja tarkoittaa seuraavaa: Aisankannattaja on halveksiva ilmaus naimisissa tai muuten vakaassa liitossa olevasta miehestä, jonka vaimo on uskoton.[1][2] Aisankannattaja ei pysty estämään naisensa uskottomuutta, ei tiedä siitä tai ei pysty lopettamaan liittoa. (www.wikipedia.org):)

14. marraskuuta 2008 klo 12.39  
Blogger May kirjoitti...

Voih, olispa meilläkin kunnon pikkujoulut. Tänä vuonna on taas se kerta, kun joulujuhliin on kutsuttu _myös_ puolisot. Ha haa.

14. marraskuuta 2008 klo 13.54  
Blogger elina kirjoitti...

huu, mielenkiinnolla odotan asuasi;)

14. marraskuuta 2008 klo 14.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Viekku: Hahaha, sellaisia ne opet on. :D

Vali: Minusta teemabileet ovat ihan mahtavia, mutta harmittavan harvoin niitä järjestetään! :(

Hannamari: Kiitos. :) Teemabileet ovat kyllä hauskoja ja minusta etenkin näissä kemuissa teema oli tosi onnistunut! Ja itse en kyllä ollenkaan tajunnut, että termi herättäisi jotakin kyseenalaisia mielleyhtymiä, mutta kommenttisi myötä oli pakko vaihtaa se. :D

Anonyymi: Voi apua! :D Itselläni oli kyllä ihan viattomat ajatukset, kun tuota kirjoitin. Mutta piti vaihtaa sanamuotoa noiden kommenttien jälkeen. :D Olen kuullut sanaa käytettävän ihan toisenlaisessa merkityksessä, mutta parempi näköjään pelata varman päälle. :D

May: No puolisoiden läsnäolo ehkä hillitsee niitä "perinteisiä" pikkujoulumeininkejä, joita aina niin suureen ääneen iltapäivälehdissä ruoditaan. :D

Ginger: Aamulla odotuksesi palkitaan. ;)

15. marraskuuta 2008 klo 2.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu