Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Somewhere over the rainbow

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Somewhere over the rainbow

Törmäsin Tuhlauksen blogissa hauskaan verkkokauppaan nimeltä Koruharakka. Putiikin valikoima on melko pieni, mutta löysin sieltä ainakin yhden korun, joka voitti sydämeni välittömästi puolelleen. Suloinen sateenkaari-koru tuo välittömästi mieleen Halinallet ja My Little Ponyn. :D Tuollainen kaulaketju ja korvikset on ehkä pakko lisätä ostoslistalle...



PS. Koruharakan sivuilla on muuten käynnissä myös kilpailu, josta voi voittaa vapaavalintaisen korun. :) Ei liene vaikea arvata, mitä minä valitsisin, jos voitto osuisi kohdalle. ;)


Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

Blogger Noora kirjoitti...

Tosi söpöt:)Tulee my little ponyt mieleen:D

25. helmikuuta 2009 klo 15.39  
Blogger Noora kirjoitti...

hah,olitkin kirjoittanut niin:) hutasin tekstin vaan nopeasti ohi ja katsoin kuvan ja kommentoin.

25. helmikuuta 2009 klo 15.40  
Blogger Minea kirjoitti...

Itse pidän noista sateenvarjokorviksista :). Kiva tuo mahdollisuus, että voi ostaa huuto.netin kautta.. Hmm, pitäiskö.. No, odotan eka, että jos vaikka voittaisin! :D

25. helmikuuta 2009 klo 15.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpa söpöt! :) Minäkin kävin äänestämässä. Tykkäsin sateenvarjoista ehkä eniten, vaikka en osaakaan kuvitella niitä itselleni vaan nimenomaan äidilleni. (Hänpä tykkääkin Maija Poppasesta, ehkä se johtuu siitä.)

25. helmikuuta 2009 klo 16.16  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa tosi söpöt! Täytyykin tosiaan osallistua kilpailuun jos onni vaikka suosikin. ;)

25. helmikuuta 2009 klo 16.24  
Blogger Pinja kirjoitti...

Mun lempparit oli ne kitarakorvikset. Voisin harkita niiden tilaamistakin siinä tapauksessa, ettei kilpailun voitto osu kohdalleni.

25. helmikuuta 2009 klo 16.52  
Blogger Lucia kirjoitti...

OIJOI aivan ihanat !
Harkitsen jopa noiden tilaamista :)
Toiset lempparit olivat kakkupala+donitsi -korvikset, mutta niiden käytössä iskee pelko etteivät ole niin selvät eli kaikki ihmettelee mikä kolmio ja rengas korvissa roikkuu :D

25. helmikuuta 2009 klo 16.57  
Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Mä tilailin Koruharakasta jo joskus ennen joulua, postiluukusta tupsahti suloinen omppu-setti - kaulakoru ja korvikset :). Nyt näyttää tuotevalikoima vaihtuneen...

25. helmikuuta 2009 klo 17.22  
Blogger Reetta kirjoitti...

Oi miten suloiset korvikset :) Jos voittaisit et varmaankaan valitsisi sateenkaarikorviksia ;)

25. helmikuuta 2009 klo 19.14  
Blogger Lotta kirjoitti...

Oii :) Miksi, oi miksi juuri nyt, shoppailulakko??

25. helmikuuta 2009 klo 19.27  
Blogger Annina kirjoitti...

noi on ihan mielettömän söpöt. tahtoo kans :)

25. helmikuuta 2009 klo 20.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh miten sattuikin, löysin itse tämän koruharakka sivun viime lauantaina kun etsin synttärilahjoja kavereille. Tykästyin ja tilasin lahjat sieltä, nyt vain odotellaan niiden saapumista.Tilasin omppusetin ja sateenvarjot;teki kyllä mieli tilata itsellekin nuo sateenkaarikorut mut ei oikeen budjetti antanut periksi itsensä hemmotteluun,vaikka eiväthän nuo hinnalla ole pilattuja.Ja postikuluiksikin tuli vain 2egee :)

25. helmikuuta 2009 klo 20.19  
Blogger Jenna kirjoitti...

Onpa tosiaan kivoja koruja! Itse tykästyin sähkökitara- ja sateenvarjokoruihin, tuo sateenkarikorukin näyttää tosin mukavalta...ja moni muu. :D Täytyypä melkein pistää tilaus menemään.

25. helmikuuta 2009 klo 20.56  
Blogger Satu kirjoitti...

http://kitschtique.bigcartel.com/products Täällä samantapaisia. Kylläkin ulkomaalainen putiikki...

25. helmikuuta 2009 klo 21.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania koruja. Olen ihan koukuttunut blogiisi, juttusi ovat järkeviä, pohtivia ja sopivan kantaa ottavia. Positiivinen ajattelu tapasi myös miellyttää minua, nykyään kun niin helposti mollataan kaikkea netissä. Ihmiset ovat kurjan ilkeitä ja kitkeriä. Kiitos sinulle ihanasta blogista!

-S-

25. helmikuuta 2009 klo 22.27  
Blogger aileen kirjoitti...

oi tulee lapsus ajat mileen ku kattoo noita korviksia:D:)

25. helmikuuta 2009 klo 23.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Noora: Haha, ei se niin vaarallista. Itselle käy monesti samoin. :) My little ponyt on parhaita. :D

Minea: Minustakin on hauskaa, kun noita voi hankkia huuto.netin kautta. Hinnatkaan eivät ole kovin korkeat. Mutta shoppailulakko... ;)

Meflen: Sateenvarjoissa oli kyllä kieltämättä Maija Poppas-viboja. Olen itse suuri fani. ;) Pitäisi varmaan taas katsoa se joku päivä!

Christina: Hihii, onnea kisaan. :)

Pinja: Mietin jossain vaiheessa pitkään kitaroiden ja sateenkaarien välillä, mutta se kitaroiden vaaleanpunainen väri ei ollut ihan oma juttu, joten sateenkaaret veivät voiton. :)

Llucia: Jos tilaat, niin kerro sitten vastasivatko odotuksia luonnossa. :) Ja ne kakku ja donitsi olivat myös supersöpöjä - ja ainakin ihmisten pitää tulla lähelle tutkimaan, että mitä siellä korvissa killuu. ;)

Lumianna: Aijaa. :) Hauskaa! Sain käsityksen, että ilmeisesti ainakin puolivuosittain valikoima vaihtuu, koska tuolla nyt luki, että syksyn tuotteet puoleen hintaan ja muutamia alehintaisia näkyi olevan ainakin korvis-osastolla. :)

Ellie: En varmaan niin. ;)

Lotta: Sanopa muuta. :D Eiväthän nuo kyllä aivan kamalan kalliit ole, mutta yritän nyt kynsin hampain pitää lakostani kiinni. :D Pitää toivoa, että siinä kisassa osuu voitto kohdalle. ;)

Eimie: Sieltä vain tilailemaan, eivät olleet edes kalliit. :)

Anne: Hauska sattuma. :) Eivät kyllä tosiaan ole kovin kalliita ja postikulutkin tosi kohtuulliset!

Milli: Sateenvarjot ja sähkökitarat olivat myös suloisia. :) Itse harkitsin myös kitaroita, mutta sateenkaaret veivät voiton omana suosikkina. :)

Mju: Oi kiitos vinkistä, ihania koruja! :)

Anonyymi/S: Kiitos ihanasta ja kovasti mieltä piristäneestä kommentistasi. :) Olen yrittänyt ihan tietoisesti pitää tämän blogini sellaisena hymyjen satamana, koska oman näkemykseni mukaan mieli kohenee paljon helpommin hymyilemällä kuin murjottamalla. :)

AmoreVintage: No eikö! :D Halinallet ja My little pony!

26. helmikuuta 2009 klo 7.57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu