Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sähkönsininen huutomerkki!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 30. elokuuta 2009

Sähkönsininen huutomerkki!


Olen tuntenut viime aikoina suurta kaipuuta niin sanotuille huutomerkki-vaatteille. Huutomerkki piristää yksivärisen tai muuten tylsän asukokonaisuuden erikoisella mallilla, räiskyvällä värillä tai kirjavalla kuosilla. Sitä mukaa kun vaatekaappini on muuttunut värikkäästä mustemmaksi, olen huomannut tarvitsevani sekä tyyliltään että väreiltään yksinkertaisten vaatteiden ja asusteiden mausteeksi jotakin näyttävämpää. Olen tietyllä tavalla jämähtänyt simppeleihin juttuihin! Yksivärinen tai muuten hillitty asu kaipaa sen huutomerkin seurakseen, jotta kokonaisuus ei jäisi liian tylsäksi. Koska en välitä liiemmin koruista, huutomerkkinä toiminevat parhaiten omalla kohdallani kengät. Nyt olisi siis hetki alkaa katsella vähän perustyylistäni erottuvampia kenkiä ja erityisen kivasti mustaa terästämään sopisivat sähkönsiniset popot. Giuseppe Zanottin piikkikorkoiset saappaat olisivat täydelliset huutomerkin tehtävässä, mutta hurja korko ja sitäkin hurjempi hinta pakottavat toistaiseksi ihailemaan vain kaukaa. :)

Tunnisteet: , ,

5 kommenttia:

Blogger Anni kirjoitti...

Sähkönsininen on kyllä siisti väri, ja noi kengätkin näyttää hyviltä. Tykkään noista vagabondin korkkareista erityisesti. :)

30. elokuuta 2009 klo 19.14  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Tykkään erityisesti noista Vagabondeista. Muistaakseni Zarassa myytiin tosi kivoja sähkönsinisiä sandaaleja kesällä, ehkä nyt löytyisi alesta?

30. elokuuta 2009 klo 20.22  
Blogger M kirjoitti...

Totta! Nykyään mennään vähän liiankin sävysävyyn ja materiamateriaan, ja puuttumaan jää nuo ns. huutomerkit. Oodi niille ja esille enempi :)

30. elokuuta 2009 klo 20.36  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anni: Sähkönsininen ON hieno väri! :D Olen aina tuntenut tuohon väriin jotakin mystistä viehtymystä. :)

Anna-Maria: Vagabondit ovat siis kahden hengen gallupissa yleisön suosikit. ;) Kokeilin Zarassa joitakin sähkönsinisiä kenkiä tuossa jokin aika sitten (eivät kyllä tainneet olla sandaalit), mutta ne olivat niin huonot jalassa, että unohdin ne saman tien.

Mindye: Se on ihan totta! Too matchy matchy sanoisi joku jenkkipimu. ;) Mutta kyllä sitä pukeutumisessa vähän koukkuja ja särmää pitää olla!

31. elokuuta 2009 klo 6.54  
Blogger eeva kirjoitti...

Zarassa on tällä hetkellä MAAILMAN KAUNEIMMAT mokkaiset sähkönsiniset reikäkorkkarit. Siis MAAILMAN KAUNEIMMAT. Ja hintakin oli muistaakseni reilusti alle satasen. Mulla ei oo toivoakaan että osaisin kävellä niillä, mutta menkää nyt joku hakemaan ne pois! Jenni!

31. elokuuta 2009 klo 8.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu