Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Biker boots baby!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 18. syyskuuta 2009

Biker boots baby!


Minä olen monissa asioissa vähän sellainen perässähiihtäjä. Kestää usein jonkin aikaa, ennen kuin totun uusiin juttuihin ja otan ne omikseni. Se on mystistä miten juuri muodissa joku asia saattaa ensisilmäyksellä näyttää aivan puistattavalta, mutta vuoden tai puolen päästä huomaakin pitävänsä entisestä inhokistaan. Silmä tottuu vaikka mihin, kun sitä vain näkee ympärillä tarpeeksi.

Biker-buutseja en ole koskaan inhonnut, en vain ikinä kokenut niitä oman tyylisikseni. Nyt olen kuitenkin huomannut sen höyrähdyksen tapahtuneen - haluan biker-buutsit. :D Koin hiljattain yhtäkkiä suuren valaistumisen, jonka johdosta keksin, että biker-henkiset saappaathan sopisivat loistavasti antamaan pientä maskuliinista maustetta muuten melko tyttömäiseen tyyliini. Silmissäni siintää täydellinen look, jossa buutsit on rennosti yhdistetty leggingseihin ja mekkoon. Ja ennen kaikkea, kerrankin himoitsen kenkiä, jotka ovat oikeasti aika käytännölliset! Olen varma, että esimerkiksi juuri nuo Filippa K:n buutsit suojaisivat pieniä varpaitani syksyn viimoilta ja sateilta paremmin kuin mitkään muut kengät. Niiden hinta vain valitettavasti ylittää budjettini useammalla satasella. Noooh, jään haaveilemaan... :)

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Blogger bambiinas kirjoitti...

hei olitko se sinä, joka aamulla (tai ainakin äsken :p) kommentoit lifestyle blogeja Yle-X:ssä? En ehtinyt kunnolla kuulla nimeä kun ajelin juuri jossain katvealueella missä radio pätki niin pirusti, mutta sen verran söpöltä se ääni kuulosti, et olisin veikannut sun olleen asialla, bongasinko oikein? (:

18. syyskuuta 2009 klo 7.18  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bambiinas: Apua, nytkö se tuli ulos? :D Olin se varmaankin minä. Pitääpä laittaa radio päälle! :D

18. syyskuuta 2009 klo 7.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"niin minä haluan bikerbootsit, koska Stellallakin on.." Et sä mikään perässähiihtäjä oo, ainoastaan Stellan lumoissa oleva matkija, sorry.

18. syyskuuta 2009 klo 10.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Joo, Stellahan ne biker-buutsit on ensimmäisenä keksinyt ja ainoa, joka sellaisia käyttää. ;) Jos nyt vähänkään muotia seuraa, niin eiköhän ole huomannut, että niitä vilisee aika paljon muuallakin kuin Stellan blogissa. Eikä siinä mitään, Stellalla on upea tyyli, mutta ihan noita minun blogini asukuvia vilkaisemalla voi todeta aika nopeasti, että oma tyylini on aika toisenlainen. :) Stellan lumoissa olen siitä huolimatta, onhan se nyt aika ihana! ;)

18. syyskuuta 2009 klo 10.20  
Blogger Irene kirjoitti...

mäkin haluuuun!

18. syyskuuta 2009 klo 14.52  
Blogger Irene kirjoitti...

voi ei luin ton anonyymin kommentin, en käsitä tämäntyylisiä matkimisesta syyttäviä kommentteja.. muotihan on nimenomaan muotia, mikä tarkoittaa että se ei yleensä ole vähääkään yksilöllistä. samat bikerit tosiaan löytyvät aika monen muunkin muodintuntijan jaloista. näitä kommentteja kylvävät tuskin siis seuraavat mitään muita kuin suosituimpia blogeja suomessa!

18. syyskuuta 2009 klo 14.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Biker -bootseista ja perässähiihdosta...

En usko että kukaan aikuinen olisi niin toisen lumoissa että haluaisi jotakin vaatetukseen liittyvää vain koska jollakin toisellakin se on. Lisäksi muotia ei ihan kannattuvuussyistä voi tehdä vain aikaisten omaksujien iloksi. Yksi syttyy Ugg-seihin tänä vuonna, toinen jo viisi vuotta takaperin. Kenenkään matkimatta silti ketään.

Kun näitä kotimaisia blogeja ja VARSINKIN kommentteja lukee tulee mieleen että Suomessa on kerrallaan tilaa vain yhdelle muotinäkemykselle, jota kaikkien tulisi sitten kuorossa hoilottaa. Tämä kritiikki ei ole tarkoitettu Jennin eikä Stellankaan blogeille, joiden suosio perustunee rehellisen oloiselle oman näkemyksen esiintuomiselle, silloinkin kun se ei ole yhtenevä "yleisesti hyväksytyn" muoti-mantran kanssa.

18. syyskuuta 2009 klo 18.26  
Blogger Ulkomamma kirjoitti...

Tuon edellisen kommenttini ei ollut tarkoitus tulla ulos anonyyminä, pystyn ilmaisemaan mielipiteeni ihan tunnistettavan kirjoittajan hahmossa ;)

18. syyskuuta 2009 klo 18.27  
Blogger Katri kirjoitti...

Voin suositella noita Ellokselta saatavia Somewheren saappaita: niin hyvät jalassa, niin pehmeää nahkaa ja juuri sopivan prätkämäiset olematta kuitenkaan liian jätkämäiset.

18. syyskuuta 2009 klo 20.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Irene: No aivan. :) Minullekin tuli mieleen, että tuollaisia kommentteja kirjoittelevat eivät taida kovin laajasti muotia ja trendejä seurata. Jokainen meistä ottaa vaikutteensa jostakin, mutta biker-buutsien osalta vallitsevasta trendistä kertoo aika selvästi jo sekin, että niitä löytyy suht monen putiikin valikoimista tällä hetkellä. :D

Anonyymi/Ulkomamma: Loistava kommentti, I must say. :) Tiivistit ajatukseni tosi hyvin ja kuten tuossa Irenekin kirjoitti, niin tuollaisten kommenttien esittäjistä jää päällimmäiseksi vain sellainen fiilis, että muotia ei ilmeisesti seurata muuten kuin sen yhden suosikkiblogin kautta, jos esimerkiksi biker-buutsit juttuna henkilöidään sen yhden blogin kirjoittajaan. ;)

KatriK: Kiitos vinkistä. :) Ne näyttävät kyllä hyvältä, mutta tuo varsi on ehkä aavistuksen omaan makuuni turhan pitkä. Mutta jään miettimään asiaa... ;)

19. syyskuuta 2009 klo 8.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vagabondin Karaz on jumalainen. Omani löysivät kotiin tällä viikolla.

19. syyskuuta 2009 klo 9.19  
Anonymous tte kirjoitti...

Jenni, tai joku! Onko kenelläkäään tietoa Somewhere-merkin laadusta? Nuo Elloksen bootsit on ihanaiset, mutta hinta mietityttää. Tuolla hinnalla täytyy jo saada rahoilleen vastinetta, ja paljon!

20. syyskuuta 2009 klo 11.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Oijoi, onnitteluni! :)

Tte: Tuossa juuri nimimerkki KatriK suositteli lämpimästi noita Elloksen saappaita. :) Kuulemma hyvät jalassa ja pehmeää nahkaa. :)

21. syyskuuta 2009 klo 8.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu