Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Boyfriend jeans

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 10. marraskuuta 2009

Boyfriend jeans


Nyt vihdoin olen löytänyt ne: täydelliset boyfriend-farkut! Olen etsinyt lukemattomien pillifarkkujeni rinnalle rennompia boyfriend jeanseja toistaiseksi tuloksetta. Viime viikonloppuna totesin, ettei siihen näemmä poikaystävää tarvita. ;) Hanna lahjoitti minulle Raflan kirppiskasastaan Acnen vaaleat, suorilla lahkeilla varustetut farkut ja voilà! Ei tarvittu poikaystävää, tyttöystävä hoiti homman kotiin. :D Pitäisiköhän näitä siis kutsua ennemmin girlfriend-farkuiksi...


Epäilin, että farkut saattaisivat olla liian isot, mutta kun vedin ne ylleni, ne olivat täydelliset! Istuvat juuri oikeista kohdista ja löysät juuri oikeista. Pöksyt istuvat hyvin takapuolesta ja vyötäröltä, mutta ovat lahkeista juuri sellaiset sopivan väljät. Hannan kilometrisäärille sopivat mutta minun töppöjaloilleni liian pitkät lahkeet saa näpsäkästi kääräistyä lyhyemmiksi. Aionkin mitä todennäköisimmin pitää näitä lahkeita reilusti käärittyinä. Kulunut vaaleansininen värikin on minusta juuri se ainoa oikea boyfriend jeanseille. Jee! :D


EDIT: Monien kommentoijien mielestä nämä farkkuni eivät nyt laisinkaan täytä boyfriend jeansien salaperäistä määritelmää, mutta minulle nämä täydentävät tuon boyfriend-farkkujen aukon kaapissani oikein mainiosti. Ilmeisesti monet mieltävät bf-farkut huomattavasti löysemmiksi, mutta 1,5 vuotta lähes pelkkiä farkkuleggingsejä käyttäneelle nämä ovat kuulkaa aivan tolkuttoman löysät. :D Ehkäpä minun "boyfriendini" onkin pillifarkkukansaa... ;)


Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

TÄYDELLISET!

10. marraskuuta 2009 klo 11.50  
Blogger Salla kirjoitti...

Mun mielestä noi ei kuvissa näytä kauheen boyfriendeiltä, mutta äärettömän ihanat ne on silti! :) Kelpais mullekin!

10. marraskuuta 2009 klo 11.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, ihan tosi kivat farkut mutta ei ne ehkä kuitenkaan "boyfriendit" ole. ;)

10. marraskuuta 2009 klo 12.13  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa kyllä kivat! :)

10. marraskuuta 2009 klo 13.00  
Blogger Reetta kirjoitti...

miksi mä en koskaan löydä edes jotenkuten istuvia bf-farkkuja? noi on täydelliset!

10. marraskuuta 2009 klo 13.05  
Blogger Laura Romo kirjoitti...

Näyttää ihan tosi kivalle! Ja jotenkin kesäiselle. :)

10. marraskuuta 2009 klo 13.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Kiitos. :)

Salla: No en tiedä, miten ne boyfriend-farkut sitten määritellään, mutta minulle ne tarkoittavat tällaisia vähän väljänmallisia farkkuja. Tai sitten nämä ovat ne girlfriendit, haha. ;)

Anonyymi2: No valaiskaapa minua sitten, millaiset teidän mielestänne ovat oikeaoppiset boyfriend-farkut? ;)

Christina: Kiitos. :)

Rene: No ehkäpä syy hyvään istuvuuteen on juuri siinä, että nämä ovat oikeastikin ihan tyttöjen farkut, mutta hiukan vain minulle väljät. :) Jotenkin minulla kyllä taitaa muutenkin olla "hyvä farkkukroppa", koska minun on yleensä aika helppo löytää hyvin istuvia farkkuja. :)

Yummy: Kiitos. :) Voin jo kuvitella, miten käytän näitä joidenkin sandaalien kanssa rennosti kesällä. :)

10. marraskuuta 2009 klo 13.53  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Joo, ei nuo minustakaan boyfriendit ole (pitäisi olla paaaljon väljemmät), mutta kivat farkut silti. :-)

P.S. Kommenttiboksin vahvistussanana on juuri nyt persect. :-D

10. marraskuuta 2009 klo 13.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no ei oo kyllä yhtään liian isot, sais olla isommatkin!

10. marraskuuta 2009 klo 14.04  
Blogger Hanna kirjoitti...

tosi kivat sun päällä, girlfriend!

10. marraskuuta 2009 klo 14.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Jenni!
Kyselisin sellaista, kun sinähän opiskelet puheviestintää yliopistossa? Viittisitkö mitenkään tehä vaikka pienempää postausta tähän liittyen! Itesellä oisi valinnat kohta edessä ja puheviestintä kuulostaa juuri täydelliseltä, en vain tiedä siitä juurikaan. Mitä se käytännössä on? Onko opiskelu todella haastaavaa ja mitä töitä valmistuttua on mahdollista tehdä?
Kiitos ja kumarrus, olet ihana! :)

10. marraskuuta 2009 klo 15.01  
Blogger Cherry Blossom kirjoitti...

Sanokoon muut mitä sanovat, mutta minusta nuo ovat ihanat boyfriendit. Itsellänikin on Acnen tummansiniset väljät farkut samaisessa käyttötarkoituksessa - olo on rento ja huoleton :)

10. marraskuuta 2009 klo 15.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sanokoot muut mitä tahansa, mun mielestä noi on ihan täydelliset BF farkut ja ne sopii sulle kuin nenä päähän :)

10. marraskuuta 2009 klo 16.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot tosi nätti, miten pysyt noin hoikkana :o

10. marraskuuta 2009 klo 17.48  
Anonymous Ellu kirjoitti...

Jotenkin sun vaatteet on kaikki kauheen (teini)kireitä ja tiukkoja. Kokeile välillä vähän rennompia vaatteita ja erilaisia malleja, ne voi olla upeitakin vaatteita, vaikka ei oo kireitä!

10. marraskuuta 2009 klo 18.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bisquits: Selailin Googlen kuvahakua boyfriend jeanseille, eivätkä minusta läheskään kaikki niistä niin löysiä olleet. Mutta makuasiahan tämä lienee. :) Itselle nämä tuntuvat kovinkin löysiltä, mutta ehkäpä siksi, että olen niin vannoutunut pillifarkkujen käyttäjä. :D

Anonyymi1: Enhän sanonutkaan farkkujen olevan isot, vaan juuri täydelliset. ;) Tosin vyötäröllä ja takapuolessa on sen verran löysää, että jos haluaisin oikeasti napakasti istuvat farkut, ottaisin koon tai pari pienemmät. :)

Hanna: Kiitos sinulle, girlfriend! ;)

Anonyymi2: Voi hitsi, olen kyllä ehkä maailman huonoin tekemään tuollaista infopakettia, mutta voisin joku kerta yrittää, koska tästä on muutama muukin joskus kysellyt. :) Ja kiitos! :)

Cherry Blossom: No sentään joku on samaa mieltä kanssani siitä, että kyllä nämä ihan boyfriendeistä menevät. :D Farkut ovat vielä aivan ihanan pehmeää kangasta, joten todella mukavat päällä. :)

Runotyttö: Voi kiitos! :) Olen kyllä heti tykästynyt näihin valtavasti!

Anonyymi3: Kiitos! :) Itse asiassa en oikeastaan tiedä, miten pysyn näin hoikkana. Uskoisin, että suurimmaksi osaksi käy kiittäminen geenejäni. Olen aina ollut rakenteeltani hyvin hoikka ja siro, ja kun katson äitiäni, näen kyllä mistä se periytyy. :) Tähän kun yhdistetään perusterveet elämäntavat, niin eiköhän se resepti ole yksinkertaisuudessaan siinä.

Ellu: Hmm, itse en kyllä nyt ihan tuota allekirjoittaisi. Tykkään kyllä käyttää leggingsejä ja farkkuleggingsejä, mutta varsinkin yläosat ovat yleensä aika väljiä. Mutta makuasioitahan nämä tietysti ovat. Itse pidän eniten pillifarkuista ja ihonmyötäisistä alaosista ja verhoan sitten yläkroppani mieluummin väljempään. :)

10. marraskuuta 2009 klo 20.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu