Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sukista se kaikki alkoi...

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 29. joulukuuta 2009

Sukista se kaikki alkoi...


Luulen, että se johtuu talvesta, mutta pukeudun nykyään jatkuvasti mustaan. Myös tämän päivän asua hallitsee musta väri. Oikeastaan inspis koko asuun lähti harmaista ylipolvensukista, jotka nappasin Gina Tricot'n alelaarista joskus vuosi sitten. Jostain syystä sukat ovat jääneet kaapin perälle pyörimään ja tänään päätin yrittää yhdistää ne jotenkin. Loskainen kurakeli asettaa omat haasteensa pukeutumiselle, enkä tiedä olivatko canvas-saappaat laisinkaan se fiksuin vaihtoehto sukkien kaveriksi tällä säällä, mutta ainakin ne sopivat yhteen. Kuvittelenko vain vai luoko tuo kyseinen leggingsien, sukkien ja saappaiden yhdistelmä illuusion tavallista pidemmistä koivista?

Syksyn ja talven luottovaatteena toiminut musta pitkä toppi sai toimia asun pohjana tänäänkin. Laiskuuksissani lisäsin seuraksi vain mustan jakun, kun perus-neuletakki tuntui liian tylsältä vaihtoehdolta. Mustanpuhuvaan asuun väriä tuo ainoastaan Antti Asplundin vaaleanpunainen risti, jota en ollutkaan käyttänyt pitkään aikaan. Tukkani kanssa emme tänään tulleet oikein toimeen, joten jätin sen lopulta rauhaan roikkumaan vain vapaaksi. Kyllä se kuulkaa tyypit on vain niin, että otsis saa lähteä, kunhan vain kasvaa tarpeeksi. :D

Tunnisteet:

9 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

syksyllä kokeilin otsista. mua himotti se ihan kauheesti ja eräänä päivänä tartuin sit saksiin ja naps. aluks se oli outo, sit tykkäsin kunnes tajusin miten rasittava otsis on pitemmän päälle. koko ajan huonosti eikä sitä voi vaan heilauttaa rennosti sivuun :(
nyt tää on onneks kasvanu ja ite kynin viel pois sitä otsiksen muotoa.

29. joulukuuta 2009 klo 15.12  
Blogger Sohvi. kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Hitsit, mä tykkäisin ihan hirveästi ylipolvensukista, mutta pelkään aina näyttäväni niissä jotenkin... halvalta. Mutta sinä ainakin saat ne toimimaan todella hienosti. Tämä oli rohkaiseva esimerkki.

29. joulukuuta 2009 klo 15.45  
Blogger llaura kirjoitti...

ihana asu :> ! oispa joskus noi polvisukat sellasia, että ne yltäis mullakin ihan reiteen asti eikä aina vaan just ja just polveen, oon katkera kun en oo löytäny/osannu ettiä mun jaloille tarpeeks pitkiä sukkia mistään!

29. joulukuuta 2009 klo 15.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivalta näyttää!

Mistä nuo saappaat ovat? En ole itse löytänyt kuin nahkaisia (tai tekonahkaisia.. ugh) saappaita ja tässä loskakelissä jokin hieman vähemmän arka materiaali voisi olla oikein hyvä.

29. joulukuuta 2009 klo 16.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

höh, ei otsista pois, sehän sopii sulle niin hyvin! Sitä pitää vaan oppia laittamaan.

29. joulukuuta 2009 klo 16.33  
Anonymous marika kirjoitti...

hehhe, en sitte tiiä oonko ainoa mutta musta noi sukat luo just päinvastaisen illuusion! sun jalat näyttää musta tosi lyhyiltä ja pulleahkoilta :D

29. joulukuuta 2009 klo 18.36  
Anonymous swori kirjoitti...

kiva, sulle sopiikin paljon paremmin pitempi tukka kuin otsis =)

"llaura", kannattaisiko leikata sukkahousuista sukat? saat sentilleen sen pituiset kuin tykkäät...

29. joulukuuta 2009 klo 18.48  
Anonymous Minttu kirjoitti...

Hei! Et varmaan kerennyut lukea kaikkia kommentteja, jo pari postausta taaksepäin olleesta postauksesta (olipas sekavaa). Puhun nyt siitä 'Matkalla kohti omaa tyyliä'-jutusta, mutta laitoin siihen kommentin ja laitan sen nyt uusiks, jos vaikka vastaisit (: :

Olipas piristävä postaus (: On tullut huomattua että omakin tyyli on muuttunut, ehkä rohkeammaksi, ja pelkistetymmäksi :)
Yksi kysymys heräsi: Mistä on tuon vikan kollaasin viimeisen kuva löysä taskupaita, aivan I-H-A-N-A !! Mukava ois tommonen saada vaatekaappiin : D
-minttu

31. joulukuuta 2009 klo 14.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Olen itsekin otsikseen jo tottunut, mutta ei se mielestäni pue minua parhaalla mahdollisella tavalla, ainakaan tämä malli. Mutta pian tämä pois kasvaa. :)

Sohvi: Kiva kuulla, kiitos. :) Minä uskon, että ylipolvensukkien osalta vaikuttaa tosi paljon kokonaisvaikutelmaan, miten ne yhdistää. Kun yläosana on jotakin peittävää eikä älyttömän tyttömäistä, vaikutelma on usein ihan asiallinen. :)

Llaura: Kiitos. :) Nuo minun polvisukkani ovat ainakin aivan kilometrikoiville tehdyt, joten käypä tutkimassa sieltä Gina Tricot'sta - ehkä sukat ovat aina siellä noin pitkiä. Itse olen siis käärinyt sukkia jo lyhyemmiksikin tuossa asussa. :D

Anonyymi2: Saappaat ovat ruotsalaiselta Cheapo-merkiltä ja hankittu Tukholmasta toissasyksynä. Cheapon kenkiä myydään toisinaan myös Carlings-liikkeissä.

Anonyymi3: Ei tässä otsiksessa onneksi juurikaan laittamista ole, kun omani asettuu luonnostaan aika hyvin. Tykkään vain itse enemmän sivuotsis-lookista, joten palailen siihen varmaankin pikkuhiljaa. :)

Marika: Hahaha. :D Se taitaa olla katsojan silmissä, että miltä näyttää. :D

Swori: Olen itse samaa mieltä. Otsis yhdistettynä polkkatukaan toimi hyvin, mutta pitkien hiusten kanssa lopputulos ei nyt ihan vastannut visioitani. :)

Minttu: Pahoittelut, että vastauksessa kesti näin kauan. :) Kiitos tosi mukavasta kommentista! Ja paita on peräisin Dieselin alennusmyynnistä viime kesältä. :)

8. tammikuuta 2010 klo 11.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu