Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suunnittele itse paita H&M:lle!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 7. tammikuuta 2010

Suunnittele itse paita H&M:lle!


Nyt kaikki suunnittelijan urasta haaveilevat tai muuten vain luovat ihmiset hoi! H&M:n uusimmassa yhteistyökampanjassa, jonka tavoitteena on luoda uniikkeja t-paitoja yhdessä H&M:n asiakkaiden ja fanien kanssa. Idea on siis se, että kuka tahansa voi suunnitella t-paitaprintin ja hyvällä onnella saada sen H&M:n tuotantoon. Projekti toteutetaan yhteistyössä ruotsalaisen t-paitamerkin Black Bookin perustajan André Lorensin kanssa, joka toimii kisan tuomarina. Hän siis valitsee ja kustomoi printeistä parhaat, jotka pääsevät tuotantoon asti. Printtejä voi lähettää H&M:n nettisivujen kautta nyt tammikuusta lähtien ja valmis paitamallisto ilmestyy liikkeisiin huhtikuussa. Paidat ilmestyvät Divided-mallistossa ja mukana on 10 paitaa tytöille ja 7 pojille.

André Lorensin ja H&M:n yhteistyökuvio on taustoiltaan varsin mielenkiintoinen. Vasta 18-vuotias ruotsalainen André oli lukiosta päästyään turhautunut jäätyään ilman työpaikkaa ja sai päähänsä hauskan liikeidean, kun ihmiset pysäyttelivät häntä jatkuvasti kadulla kysellen, mistä hienolla printillä varustettu t-paita oli peräisin. Paita oli peräisin H&M:ltä, mutta printin André oli suunitellut ja painanut siihen itse. :) Andrén paidoista tuli lopulta niin suuri menestys, että hän avasin oman Black Book -verkkokaupan ja siirtyi valmistamaan paitoja tehdastuotannossa. Yhteistyöprojekti H&M:n kanssa syntyi Andrén omasta ideasta ja yhteydenotosta, johon H&M:llä suhtauduttiin Andrén suureksi hämmästykseksi erittäin positiivisesti ja innostuneesti. Kampanjan myötä halutaankin kannustaa nuoria kokeilemaan rohkeasti siipiään yrittäjinä ja tuomaan omaa osaamistaan esille.

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger Tara Hound kirjoitti...

Jännää! Toivottavasti mainostavat tuosta kilpailusta muutenkin kuin tuolla tavalla piilossa, itseltäni olisi mennyt tuo täysin ohi ilman blogiasi :)
En todellakaan ole luova ihminen, mutta yhdestä hauskasta kuvasta voisin jotain väsätä, koska jossei muuta, niin saavat ainakin kuvien arvostelijat röhönaurut (:

7. tammikuuta 2010 klo 17.03  
Anonymous anni kirjoitti...

mullekin vois käydä noin kivasti lukion jälkee.

7. tammikuuta 2010 klo 19.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Send us your picture and André, founder of Black Book will pick his favourite images and from these design t-shirts for H&M, available in selected stores and shop online from the end of April. So get creative and send your contribution to facebook@hm.com before the 28th of January.

Luin tuosta samasta asiasta h&m netti sivuita, ja en ihan saanut selvää siitä mitä pitää siis lähetää :D Siis jos itse ymmärsit niin voisitko vielä selittää että saako siis suunnitella itse ihan minkä vaan printin, tai vaikka piirtää itse jotain, vai pitääkö siis lähettää valokuva itsestään??? Koska tuossahan lukee että andre sitten itse suunnittelee niistä paitoja??
heh, toivottavasti ymmärrät mitä mä tarkoitan! kiva oli kyllä että postasit tästä koska olin aluksi ihan innoissani, kunnes luin ohjeet kunnolla :(

7. tammikuuta 2010 klo 20.59  
Blogger June kirjoitti...

Mäkin käsitin homman nettisivuilta niin, että sinne lähetetään kuva tyyliin omasta pärstästä ja André kustomoi siitä sitten valmiin printin paitaa varten.. Hmmm. Mielenkiintoinen proggis kaiken kaikkiaan!

8. tammikuuta 2010 klo 12.44  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tara Hound: Pitää toivoa, että tätä markkinoidaan. :) Mutta rohkeasti kokeilemaan vain!

Anni: No sanopa muuta. :)

Anonyymi & Bubble: Käsittääkseni tuossa ei sen kummemmin määritellä, millainen kuvan pitää olla. Itse tulkitsen ohjetta niin, että kuva voi olla printti, valokuva tai mikä tahansa kilpailijan itsensä tuottama kuva. André sitten valitsee mieleisensä ja muokkaa niistä paitoihin printit. Näin minä kisan idean käsitin. :)

8. tammikuuta 2010 klo 12.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu