Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tiedotusasiaa!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 4. tammikuuta 2010

Tiedotusasiaa!


Indiedays-sivuston kohtaama suosio yllättikin kaikki, myös palvelun serverin, joka ei sitten kestänytkään odottamattoman suurta kuormitusta. Näin ollen julkaisua päätettiin lykätä viikolla eteenpäin, jotta palvelu saataisiin kertaheitolla kunnolla toimintaan. Tämä tarkoittaa Pupulandian kannalta sitä, että bloggailu jatkuu vielä ensi viikkoon asti tässä vanhassa tutussa osoitteessa. :)

Nyt kun pahimmat joulu-, uuden vuoden- sekä työkiireet ovat hetkeksi selätetty, on aikaa taas keskittyä blogiinkin. Draivi on hiljaisen jakson jälkeen vähän hakusessa, mutta myöhemmin tänään luvassa vielä ihan kunnon postaus. :) Ja ehdin tällä viikolla vastailla noihin rästiin jääneisiin kommentteihinkin, jee!

Tunnisteet:

15 kommenttia:

Blogger Herttainen kirjoitti...

Hehhe, no aika yllättävää kun kymmeniä tuhansia lukijoita (osittain tietysti päällekkäisyyksiä mutta varmasti joka blogilla myös oma erillinen lukijakuntansa) keränneitä blogeja lähtee maanantaina kymmenet tuhannet ihmiset sieltä sivustolta etsimään ;) Mutta kyllähän ne aika ajoin aina toimikin ja onnistuin jopa onnistuneesti kommentoimaan pariin.

Toivottavasti sama ruuhka ei toteudu viikon päästä :D Voisko sitä lanseerausta jotenkin porrastaa?

4. tammikuuta 2010 klo 18.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No voi herranjumala, eikö indiedaysin tyypit tajua noita kävijämääriä? Aika paskasti järjestetty juttu :DDD

4. tammikuuta 2010 klo 18.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ai niin sori unohdin että säkin oot henkilökuntaa! :___D

4. tammikuuta 2010 klo 18.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No johan nyt kävi kakka homma teille. Hieno hypetys lanseerauksesta karahti pahasti kiville.
Olis kyllä luullut että firman miehet olisivat osanneet valita jo alunperin tarpeeksi tehokkaan serverin. Ko. palvelintarjoajalla kun niitä on tarjolla.
Vaikka kyllä kovasti edelleen ihmetyttää se, että pelkkä kävijämäärä saisi systeemin lagaamaan noin pahasti...

4. tammikuuta 2010 klo 18.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tottakai on ikävää, että näin kävi ja kaikkeen on pyritty etukäteen varautumaan. Joskus tekniikan kanssa kuitenkin ilmenee yllättäviä ongelmia. Itse en ole sivuston teknisen toteutuksen kanssa juurikaan tekemisissä, joten en osaa ottaa tarkemmin tilanteen syihin.

Bloggailu kuitenkin jatkuu toistaiseksi täällä Bloggerin puolella ainakin omalta osaltani ihan positiivisissa tunnelmissa. :)

4. tammikuuta 2010 klo 19.06  
Anonymous Maja kirjoitti...

Jenni, yritin jättää tänään Indiedaysin sivujen kautta palautetta mutta se ei onnistunut. Toivottavasti palaute menee perille tätä kautta:

Bloggariesittelyt ovat osin aika kamalaa suomen kieltä. Sivuilla on muun muassa tämän kaltaista tekstiä: "yliopisto-opiskelija Helsingistä, joka tasapainottaa opiskelujaan muotifriikahtelulla", tai "Satakuntaan kotiutunut Kainuulainen", tai "ikilapsi, joka pyörittelee mangustimaailmaan Mungolife -blogissa". En tiedä, ovatko bloggaajat itse kirjoittaneet nämä esittelyt, mutta sivujen ylläpitäjä voisi sen verran tsekata noita esittelyjä että ihan kamalimmat kielioppifibat saataisiin korjattua. Minusta näiden naisten blogit ovat ihan tolkullista luettavaa joten ihmettelin tuota kieliasuhutilointia kovasti.

4. tammikuuta 2010 klo 20.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sielläkö ei sitten ajettu minkäänlaisia rasitustestauksia etukäteen..? No mutta, onneksi ette ole maksavia asiakkaita.

t: se sama it-ihminen

4. tammikuuta 2010 klo 21.04  
Blogger laura kirjoitti...

Tämä ei nyt liity mihinkään eikä mitenkään, mutta: Tuli just mieleen, etää oletko tanssitko lukiossa vanhat?? :D Jos olet, niin olis tosi kiva nähdä minkälaisessa asussa tanssahtelit! :)

4. tammikuuta 2010 klo 21.38  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Heh, pitää itse asiassa kommentoida samaa kuin Maja. Jonkun mielestä ehkä turhaa pilkunnussintaa, mutta mua häiritsi ihan samat ilmaisut, se tuskin vie sanomisia bloggareiden suusta, jos joku tarkastaisi oikeakielisyyden. Ja siis mun puolesta se teksti voi olla yleiskielistä tai puhekielenomaista, mutta kun kyse kuitenkin on kirjoitetusta kielestä, niin esim. väliviivojen olettaisi olevan paikallaan ja itseäni ehkä eniten häiritsevät nuo viittaussuhteet "pk-seudulta, joka" ja väärissä paikoissa isot/pienet alkukirjaimet.

Että jos semmosta faceliftiä ehtisi joku tässä odotellessa harrastaa ;)

5. tammikuuta 2010 klo 0.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Toivoisin, että minun blogini kommenttiosiosta ei tulisi yleinen palautekanava Indiedaysin asioita koskien työntekijä-statuksestani huolimatta. Kiitos. :)

5. tammikuuta 2010 klo 0.20  
Anonymous Mar kirjoitti...

Mihin palautetta ja kysymyksiä Indiedaysiin liittyen voi sitten lähettää? Nettisivuilta ei löydy osoitetta palautemeilille.

5. tammikuuta 2010 klo 9.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Niin kauan, kun sivusto ei nyt ole vielä virallisesti ulkona, niin palaute-osoitettakaan ei luonnollisesti ole vielä esillä. Se löytyy kyllä sivustolta sitten, kun se julkistetaan. Facebook-yhteisössä on myös sähköpostiosoite, johon mahdolliset tiedustelut voi halutessaan osoittaa.

Ymmärrän, että kaiken tämän hässäkän keskellä ihmisillä on tarve antaa palautetta, mutta toivon teidän malttavan vielä hetken. Vaikka olenkin tässä proggiksessa mukana myös työntekijänä, haluaisin silti pitää blogini tältä osin työasioista vapaana vyöhykkeenä. En tiedä, onnistuuko se, mutta toivon lukijoilta ymmärrystä tässä asiassa. Blogi on minulle rakas harrastus ja haluaisin hoitaa työhöni kuuluvat asiat työajalla. :) Koen itse ensisijaisesti olevani täällä yksi bloggaajista, enkä jonkun muun tahon edustaja.

5. tammikuuta 2010 klo 9.26  
Anonymous Minna kirjoitti...

Mutta kai tänne voi kuitenkin kommentoida uuteen sivustoon liittyviä asioita? Tarkoitan että nehän kuitenkin liittyvät hyvin tiiviistii juurikin harrastukseesi, bloggaamiseen, ja tähän blogiin? Muutenkin tuntuu aika mahdottomalta, vaikkakin tavallaan ihanteelliselta, että työkuviosi ja blogisi voisivat pysyä täysin erillään toisistaan, ne kun nyt ovat kuitenkin saman lafka alla ja itsekin olet työkuvioistasi täällä blogissa maininnut.

Anyways, toivottavasti uusi sivusto toimii ja lunastaa kaikki odotukset! Lycka till! :)

5. tammikuuta 2010 klo 13.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tottakai palautetta saa antaa, mutta toivoisin, että minun blogissani annettaisiin minun blogiani koskevaa palautetta ja Indiedays-pääportaalia koskeva palaute osoitettaisiin jonnekin muualle. :) En haluaisi sen kummemmin blogissa edes tuoda esille näitä työkuvioitani, mutta katsoin paremmaksi nostaa sen esille itse kuin että se olisi sitten selvinnyt lukijoille jotakin muuta kautta.

5. tammikuuta 2010 klo 14.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Niin ja Lauralle, joka kyseli vanhojen tansseista... Minusta ei oikein otettu kuvia vanhojentanssipäivänäni, enkä itse erityisemmin pitänyt puvustani saati kampauksestani, joten jääköön julkaisematta. :D

6. tammikuuta 2010 klo 11.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu