Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihanat löydöt!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 24. toukokuuta 2007

Ihanat löydöt!

Tein tänään kerrassaan ihania ostoksia kaupungilla seikkaillessani. Tämän täydellisesti istuvan trenssin löysin Jennyfer-nimisestä kaupasta. Hintaa ei takilla ollut kuin vaivaiset 39,90e. Tätä ei vain voinut jättää ostamatta. Kuvassa näkyvät kengät olen ostanut aikaisemmin C&A-nimisestä liikkeestä.


Zarassa törmäsin jo eilen tähän ihanaan mekkoon, mutta koska ei ollut silloin tarpeeksi rahaa mukana (29,80e), jätin mekon varaukseen hakeakseni sen tänään. Sain siinä mukavasti vielä harkinta-aikaakin. Kun tänään astelin takaisin kauppaan, ei juuri harkintaa enää tarvittu: tämä mekko oli pakko saada! Siitä on tullut lempparini jo ennen kuin olen ehtinyt kertaakaan edes käyttää. :) Myös kuvassa näkyvät valkoiset kengät ovat tämän päivän löytö. Hintaa kengillä ei ollut kuin 10 euroa.


Jäin vielä himoitsemaan yhtä punavalkoista printtihametta, mutta se sai vielä toistaiseksi jäädä kauppaan, sillä opiskelijabudjettini ei oikein pidä näistä heräteostoksista. Mutta ehkä vielä jossain vaiheessa... :D

Tunnisteet:

25 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Ihana mekko. Materiaalikin näyttää ihanan silkkiseltä :)Trenssikin on juuri täydellisesti istuva.

24. toukokuuta 2007 klo 18.52  
Blogger diamond kirjoitti...

Ihania löytöjä :)

24. toukokuuta 2007 klo 18.54  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitoksia. Rakastuin tuohon mekkoon kyllä heti ensisilmäyksellä ja hykertelin onnesta, kun joku sopivasti palautti rekkiin juuri viimeisen S-kokoa olevan kappaleen. Materiaali on kylläkin ihan tekokuitua, mutta mekon tuntu on todellakin ihanan silkkinen.

24. toukokuuta 2007 klo 19.08  
Anonymous every kirjoitti...

Tuo mekko on aivan ihana! Tosi kesäinen ja trenssikin on kiva :)

24. toukokuuta 2007 klo 19.13  
Anonymous preciousgirl kirjoitti...

tosi kivoja ostoksia, mekko sopii sulle loistavasti=) varmaan tosi kivaa asua ulkomailla kun on kaikkia eri kauppoja jne.

24. toukokuuta 2007 klo 19.51  
Anonymous winda kirjoitti...

tuo takki on aivan ihana. :)

24. toukokuuta 2007 klo 20.40  
Blogger Kiki kirjoitti...

Ihana zaran mekko! Muuten, olen miettinyt, että missä merkeissä oikein asut Brysselissä? Oletko au pairina, opiskelijavaihdossa, tms.? Ymmärrän toki, jos et halua vastata :).

24. toukokuuta 2007 klo 21.02  
Blogger noir sur blanc kirjoitti...

Hienoja ostoksia! Minäkin pääsin keväällä käymään Jennyferissä ja ostin sieltä yhden takin... Oli siellä kyllä aika halpaa :P

24. toukokuuta 2007 klo 21.02  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Kadehdin noita shoppailumahdollisuuksia! Tuo mekko on erityisen suloinen, pakko jostain löytää jotain saman tyyppistä :)

24. toukokuuta 2007 klo 21.35  
Anonymous Hely kirjoitti...

Teitpä hyviä löytöjä!
Jännää kun tunnistan liikkeiden nimet, mutta en enää ihan tarkalleen muista minkätyyppisestä putiikista olikaan kysymys..! Brysseliä ei varmaan kuitenkaan voi ihan shoppailukaupungiksi kutsua, kun kaupat sijaitsevat lähinnä yhden kävelykadun varrella.
Olethan käynyt jo art deco-baarissa? Se oli ehkä kaunein kuppila, jossa minä olen käynyt, aivan lumoava. Harmi etten juuri nyt muista paikan nimeä, sen teema vain on niin selvästi art deco, ettei paikasta voi erehtyä.

24. toukokuuta 2007 klo 22.09  
Anonymous J kirjoitti...

Trenssi tosiaan istuu täydellisesti sinulle. Mekko on oikein nätti. Tykkään sen kuosista ja taskuista.

24. toukokuuta 2007 klo 22.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos jälleen kaikille. Tosi kivaa saada noin mukavia kommentteja. :) Mekkokin oli jo pakko heti laittaa päälle!

Preciousgirl & Vendeta: On tosiaan mukavaa vaihtelua päästä shoppailemaan muualla kuin Suomen kaupoissa, mutta jotenkin sitä tulee täälläkin eksyttyä aina silti noihin peruspaikkoihin kuten Hennesille ja Zaraan, jotka löytyvät myös koto-Suomesta. :D Second hand -kaupat ovat kyllä parempia kuin Suomessa.

Kiki: Ei mitään ongelmaa, olen täällä vaihdossa vielä kesäkuun loppuun asti. :)

Noir sur blanc: Jennyfer on ihan kiva kauppa kyllä, edullinen varsinkin. Suurin osa vaatteista siellä on kyllä aikamoisia rytkyjä tai huonolaatuisia. Mutta mahtuu helmiäkin joukkoon.

Hely: En ole tainnut kyseistä art deco -kuppilaa vielä löytää, mutta täytyy pitää silmät auki. :) Täällä on kyllä tuota art deco -tyyliä paljon. Bryssel ei kyllä olekaan Belgian paras shoppailukaupunki minusta, mutta parhaat putiikit täälläkin löytyvät muualta kuin sen shoppailukadun varrelta. Pitää vaan vähän seikkailla ja etsiä. :)

24. toukokuuta 2007 klo 22.52  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tulipas mega-vastaus! :D

24. toukokuuta 2007 klo 22.52  
Anonymous Chic kirjoitti...

Mekko ja kengät on aivan ihanat! Voisin itsekkin pitää tuollaisia <3

24. toukokuuta 2007 klo 22.59  
Anonymous Duussi kirjoitti...

Uau, täydellinen tuo trenssi! Hitto kun pitäis päästä sinne Eurooppaan, Jennyferistä ja Pimkiestä on tullut tehtyä oikeesti hyviä löytöjä hurjan edullisesti.. :)

25. toukokuuta 2007 klo 10.04  
Anonymous Via kirjoitti...

Ihana trenssitakki, juuri tuollaista etsin koko kevään! Jäin sitten ilman kun en huolinut mitään kompromissitakkia. Olisi siis pitänyt tulla Brysseliin...

25. toukokuuta 2007 klo 12.39  
Blogger Jenni kirjoitti...

Duussi: Pimkie on tuttu minullekin, mutta sielta ei ole viela mitaan mukaan tarttunut.

Via: Tiedan todellakin tuon kompromissi-tilanteen. Olin itsekin etsiskellyt "taydellista" trenssia jo iat ja ajat, mutta koskaan ei ollut sattunut kohdalle. Minakaan en halunnut ostaa sellaista, joka olisi vain vahan sinnepain. En ole varmaan koskaan sovittanut takkia, joka istuisi yhta hyvin kuin tama vihdoin loytamani trenssi. Onnea sinullekin metsastykseen!

26. toukokuuta 2007 klo 2.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oho mikä trenssi! haluun tollasen ! toi on niin täydellinen. oon itekkin ettinyt trenssiä, tuloksetta. mutta toi näyttää just sellaselta minkä haluisin. pakko päästä brysseliin :)

27. toukokuuta 2007 klo 0.58  
Anonymous Fazhion kirjoitti...

tosiaan ihana mekko ja samoin toi trenssi! <3

27. toukokuuta 2007 klo 16.59  
Anonymous annis kirjoitti...

Harmi vaan, että Jennyferin tuotteet ovat yleensä aika huonolaatuisia (kuten jo mainitsitkin). Olen kuullut tuttavien joskus vahingossa ostaneen sieltä jo valmiiksi rikkinäisiä vaatteita.

Niin, siis olen itsekin asunut jo lähes 10 vuotta Brysselissä.

27. toukokuuta 2007 klo 17.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos jalleen positiivisesta palautteesta. :)

Annis: Olet oikeassa. Olen ostanut sielta muutaman tuotteen, mutta ollut hyvin tarkka materiaalin, saumojen, yms. kanssa ja viela toistaiseksi en ole joutunut pettymaan. Suuri osa tuotteista on kuitenkin valitettavan huonoa laatua, joten kannattaa olla tarkkana.

27. toukokuuta 2007 klo 17.32  
Blogger carina kirjoitti...

Trenssi on upea!!! Täydellinen !

27. toukokuuta 2007 klo 22.07  
Blogger N kirjoitti...

Trenssi on aivan tajuttoman ihana!:) Samantapainen täytyy kyllä syksyksi löytää!
Sopii päällesi todella hyvin ja olet todella pienen ja siron näköinen.

30. toukokuuta 2007 klo 23.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Taisi olla trenssi ostamisen arvoinen jo ihan vain siksi, etta se keraa noin kovasti kehuja. :) On paassyt jo nyt kovaan kayttoon, silla kesa ei todellakaan ole viela loytanyt tietaan tanne Brysseliin. :(

N: Olipas ihanan piristava kommentti, kiitos! :)

31. toukokuuta 2007 klo 11.27  
Blogger Viva la Muoti kirjoitti...

Toi takki on ihana <3

13. kesäkuuta 2007 klo 16.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu