Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Katutyyliä itänaapurista

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 19. toukokuuta 2007

Katutyyliä itänaapurista

Tutustuin venäläiseen streetstyle-sivustoon, joka osoittautuikin aika mainioksi löydöksi. Esiteltävät tyylit vaihtelevat laidasta laitaan ja mukana on sekä (omasta mielestäni) melko tavallisia että hyvinkin erikoisia pukeutujia (Hel-Looksin tapaan). Sivuston ainoaksi miinukseksi voisi laskea sen, että kaikki teksti on ainoastaan venäjäksi. Se jäi hieman harmittamaan, koska lookatme:n muukin tarjonta vaikutti mielenkiintoiselta. Olen lukenut venäjää lukiossa, mutta näin neljän vuoden tauon jälkeen kyrilliset aakkoset vain vilistivät silmissä tietokoneen näytöllä, enkä jaksanut edes yrittää ottaa tolkkua tekstiosuuksista. Onneksi kuvista pystyy nauttimaan myös ilman kielitaitoa. :)


Tässä muutamia pukeutujia, joiden tyyli miellytti erityisesti minun silmääni:


Kuvan saa näkyviin suurempana klikkaamalla sitä.


Tunnisteet:

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ohoh! En tiennytkään, että venäjällä ihmiset osaisivat pukeutua näinkin hyvin! Itse olen kotoisin venäjältä, joten ei tule mitään ongelmia tekstin kanssa :)
kiitos postauksesta (tosin siitäkin jonkun verran aikaa) ja tosi hyvä tää sun blogi. keep going on!

16. kesäkuuta 2007 klo 19.10  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos kivasta viestistä. :) Tuollainen palaute saa aikaan todella hyvän mielen ja innostaa jatkamaan kirjoittelua tulevaisuudessakin. Toivottavasti eksyt blogini pariin toistekin! :)

17. kesäkuuta 2007 klo 3.16  
Blogger OutsaPop kirjoitti...

Hieno löytö tämä venäjä street-look saitti. Lisäsin sen heti kirjanmerkkeihin.

Vinkkinä vanha kunnon BabelFish-nettisivujen käännösohjelma, kun surffailet vieraskielisillä saiteilla. Käytän sitä itse paljon surffaillessani japanilaisilla, espanjalaisilla ja ranskalaisilla muotisaiteilla ja blogeisa. Käännös ei aina ole tietenkään 100% oikein, mutta ainakin sinne päin :)

http://babelfish.altavista.com/

Kopioi nettisivun osoite kenttään, valite kielipari ja klikkaa KÄÄNNÄ.

24. kesäkuuta 2007 klo 10.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitoksia Outsapop hyvästä vinkistä! Olenkin käyttänyt tuota sivustoa joskus epätoivoisena espanjan aineita vääntäessäni, mutta enpä hoksannut että sitä voisi tähänkin tarkoitukseen käyttää. :)

Venäjää on tosiaan tullut opiskeltuakin joskus lukioaikoina, mutta niin ne vuodet vaan jättävät taidot unholaan ruostumaan. :(

24. kesäkuuta 2007 klo 18.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu