Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 3

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 22. toukokuuta 2007

Päivän asu 3


Vaatekaapissani on käynyt kato. Vanhempani kävivät visiitillä viime viikolla täällä Brysselissä ja katsoin viisaaksi lähettää osan omaisuudestani heidän mukanaan Suomeen. Palaan nimittäin itsekin täältä kotiin reilun kuukauden päästä ja tuota tavaraa on kummasti kertynyt tässä kevään varrella, eivätkä lentokoneiden painorajoitukset tunne armoa. Valinnanvaraa pukeutumisessa on siis nykyään harmittavan vähän. Onneksi kaikki ihanat vaatteeni odottavat minua Suomessa (ja kaikki nekin vielä, jotka eivät päässeet maailmanvalloitustani tänne asti todistamaan!). Mutta sehän tarkoittaa vain, että tarvitaan luovuutta, kun näistä harvoista vaatteista pitää yrittää loihtia mahdollisimman erilaisia kokonaisuuksia!


Tänään minulla oli päälläni:

  • vihreä neuletunika (H&M)
  • farkut (Spirit)
  • nahkavyö (äidin vanha)
  • sandaalit (Hush Puppies)
  • puinen rannekoru (ostettu Tallinnasta)

Tunikassa on niskassa söpönä yksityiskohtana pieni nappirivi.

Sää ei vielä oikein ollut otollinen sandaaleille tänään, joten vaihdoin ne ruskeisiin Eccon kävelykenkiin, jotka näkyvät jo ensimmäisessä päivän asussa.

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Anonymous k kirjoitti...

kiva asu!
vihree on kyllä ihan ehdoton väri nyt kun kesä lähestyy :).

22. toukokuuta 2007 klo 20.26  
Anonymous Hely kirjoitti...

Onpa mukavan oloinen blogi sinulla! Vähän käy kyllä sääliksi, että joudut kirjoittelemaan sitä kammo-Brysselistä, josta en ainakaan itse onnistunut löytämään kuin kolme hyvää puolta: 1)kuuma kesä (-05), 2)olut (en juo Suomessa enää muita kuin belgialaisia), 3)helppo reissata mielenkiintoisiin ja inhimillisiin kaupunkeihin, kuten Antwerpeniin, Amsterdamiin, Pariisiin...

22. toukokuuta 2007 klo 21.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

K: Kiitos! Olen ihan rakastunut vihreään, joten sulaudun kyllä nurmikkoon aika tehokkaasti varmaan! :D

Hely: Kiitos kannustavasta ja mukavasta palautteesta! Itse olen Brysselistä tykännyt kovastikin, vaikka en juo olutta enkä suklaastakaan liiemmin välitä. Minusta tuntuu, että minun viihtymistäni on edesauttanut se, että olen onnistunut tutustumaan toinen toistaan kiehtovampiin ihmisiin, jotka taas ovat raahanneet minua mukanaan mitä kummallisimpiin paikkoihin. :D Sinun pitäisi ottaa uusintavisiitti, minun matkavinkkejäni hyödyntäen. ;)

22. toukokuuta 2007 klo 21.33  
Anonymous Fazhion kirjoitti...

Pirtee asu, sopii hyvin kun ruskeet kengät ja ruskee vyö ja toi ihana lime väri yhdistettunä niihin!

27. toukokuuta 2007 klo 17.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu