Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Second hand -paratiisi, osa 1.

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 14. toukokuuta 2007

Second hand -paratiisi, osa 1.

Näiden muutamien täällä asumieni kuukausien perusteella olen todennut, että Bryssel on jokaisen second hand -shoppailijan unelmakohde. Tässä postauksessa keskityn antikvariaatteihin, mutta jatkossa luvassa myös kirpputori-infoa. :)

Satun asumaan korttelissa, joka on täynnä divareita. Heti alkuun voisi ihmetellä, miten divarit liittyvät muotiin tai kauneuteen, mutta liittyvätpä hyvinkin, nimittäin monissa niistä on erittäin kattava valikoima muotilehtiä. Esimerkiksi Evasions 2 (Rue du Midi 147, 1000 Bryssel) tarjoaa valtavasti erilaisia muoti-, taide-, design- ja valokuvauslehtiä sekä aiheisiin liittyvää kirjallisuutta. Hinnat ovat varsin huokeita ja hyvällä tuurilla jo saman kuun lehden saattaa löytää hyllystä.


Itse kävin muutama päivä sitten penkomassa ja löysin yhteensä 4 eurolla itselleni tämän kuun Belgian Ellen, maaliskuun jenkki-Voguen sekä uutena tuttavuutena erittäin mielenkiintoisen lehden nimeltä Numéro. Tämä ranskalaisjulkaisu on visuaaliselta ulkoasultaan todella kaunis ja pitää sisällään muutaman hyvin kirjoitetun jutun per lehti. Tämän lehden parasta antia ovat ehdottomasti kuitenkin innovatiivisen kekseliäät ja äärimmäisen hyvännäköiset muotikuvat. Jutut ovat ranskaksi, mutta ranskaa osaamattomallakaan ei ole syytä huoleen! Huomasin vasta tarkemmin lehteä selailtuani, että lehden lopussa on myös englanninkielinen ”tiivistelmä-paketti”, joka sisältää kaikki tekstit tiiviissä muodossa myös englanniksi. Numéron kotisivuilta selvisi, että lehteä on mahdollista tilata myös kotiin (jopa Suomeen). Suosittelen lämpimästi. :)
Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu