Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Second hand -paratiisi, osa 2.

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 15. toukokuuta 2007

Second hand -paratiisi, osa 2.

Jos satut eksymään Brysseliin, käymisen arvoisena voin mainita muun muassa second hand -putiikki Episoden. Tämä Rue de la Violettella sijaitseva liike sisältää tarkoin valikoituja ja hyväkuntoisia vaatteita, vöitä, kenkiä, aurinkolaseja ja laukkuja. Hinnat ovat tällaisessa putiikissa hieman korkeampia kuin mihin Suomessa on totuttu. Tämä johtunee osittain ihan siitä, että myyntiin ei oteta ihan mitä tahansa, vaan myytävät tavarat kulkevat tiukan seulan läpi ennen hyllyyn pääsyä. Episodesta on siis helppo löytää kivoja juttuja ilman tuntien penkomista.

Liike myös kustomoi joitakin vaatteita valmiiksi käyttäjäystävällisempään muotoon. Esimerkiksi vanhaan t-paitaan on saatettu lisätä resori ja kaula-aukkoa suurentaa, mikä tietysti antaa taas perusteen nostaa hintaa hieman. Mielestäni Episode on silti omassa kategoriassaan varsin kohtuuhintainen, sillä yhdenkään tuotteen hinta ei nouse yli 50 euron. Jopa priimakunnossa olevan nahkatakin voi saada 45 eurolla.

Episodella on liikkeitä myös muualla, joten kyseisessä putiikissa pistäytyminen onnistuu myös Antwerpenissa, Amsterdamissa, Lontoossa ja Rotterdamissa.

Itse olen Episodesta löytänyt muun muassa nahkalaukun (20e; kuvassa), kaksi vyötä (12e/kpl), kauluspaidan (12e), mustan polvipituisen vekkihameen (16e) sekä japanilaisen silkkihuivin (3,5e; kuvassa). Hinnat ovat tosiaan olleet korkeampia kuin mitä normaalisti kirpputoritavarasta maksaisin, mutta tuotteet ovat kaikki lähes uudenveroisia ja sellaisia, joita ei vain ole voinut jättää hyllyyn! ;)
Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

Blogger Vendeta kirjoitti...

No onneksi pienijalkaisille yleensä löytyy hyvin kokoja sentään alennusmyynneistä :) Aivan ihana tuo nahkalaukku!

17. toukokuuta 2007 klo 12.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitoksia! Itsekin ihastuin laukkuun heti ensisilmäyksellä. :) Pidän tuosta tilkkumaisesta pinnasta.

Ja todellakin, alekorit ovat sekä pieni- että suurijalkaisten onni. :)

17. toukokuuta 2007 klo 23.27  
Anonymous annis kirjoitti...

En tunne näitä katujen nimiä turhan hyvin, ei se Rue de la Violette sattuisi olemaan Rue Neuven lähettyvillä? Siellä sitä tulee eniten shoppailtua..

27. toukokuuta 2007 klo 17.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

Rue de la Violette on ihan siinä Grande Placen tuntumassa. Tiedät varmaankin sen kreikkalaisia pikaruokapaikkoja täynnä olevan turistikadun, joka lähtee yhdestä Grande Placen kulmasta. Rue de la Violette on seuraava samansuuntainen katu.

Netistä löytyy myös muutama karttapalvelu, jolla voi etsiä katuja nimien perusteella.

3. kesäkuuta 2007 klo 18.46  
Anonymous Annis kirjoitti...

Häiritsen nyt taas.

Tällä hetkellä tiedän tasan yhden brysseliläisen 2hand-kaupan, tämän Episoden, ja senkin sinun ansiostasi. Tästä voi jo päätellä kysymykseni, eli osaatko suositella joitain muita? Rasittaa koluta samat H&M:t läpi uudelleen ja uudelleen. Kiitän jo etukäteen, vaikka et kiireiltäsi ehtisikään vastaamaan.

6. joulukuuta 2007 klo 18.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Annis: Voi hitsi, vasta nyt huomasin kommenttisi! Yksi mainio second hand -putiikki sijaitsee Boulevard Anspachin poikkikadulla, mutta en nyt kuollaksenikaan muista sen nimeä. Mutta se on muistaakseni toinen katu oikealla, kun kävelet Anspachia Bourselta Midi-aseman suuntaan. :) Myös Les Petits Riens -ketjun putiikkeja on useassakin paikassa Brysselissä. Googlettamalla löydät kaikkien liikkeiden osoitteet.

24. tammikuuta 2008 klo 22.34  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu