Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haaste Muotioikulta

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 21. kesäkuuta 2007

Haaste Muotioikulta

Eli pelin säännöt: Jokainen aloittaa kertomalla 7 satunnaista faktaa/tapaa itsestään. Ihmiset jotka pääsevät tähän peliin mukaan kirjoittavat nämä 7 asiaa itsestään sekä pelin säännöt omaan blogiinsa. Sitten heidän tulee haastaa 7 muuta ihmistä tähän peliin ja ilmoittaa näiden ihmisten nimet omassa blogissaan. Heidän tulee myös jättää komentti asiasta ko. henkilöiden blogeihin, jotta nämä tietävät ottaa osaa peliin ja että he löytävät ohjeet omasta blogistasi.


1. Olen supertunteellinen ja herkkä. Melkein mikä tahansa voi saada minut itkemään, oli se sitten surullista tai iloista. Kaunis biisi tai koskettava elokuva ovat perinteisiä itkettäjiä, mutta olen itkenyt jopa Ricky Lake Showta katsoessani, joten lienen melko toivoton tapaus. :D Jotta ei pelkäksi itkuiluksi menisi, niin mainittakoon että nauran myös paljon.
2. Rakastan musiikkia ja laulamista. Osaan laulaa, mutta se on yksi asioista, joita ujostelen kaikkein eniten yleisön edessä. Yksin ollessani musiikki soi melkein taukoamatta ja samoin Jennin suu.


3. Olen toivoton nörtti. Etenkin nyt, kun olen löytänyt tämän blogosfäärin, vietän aivan hävettävän paljon aikaa netissä surffaillen. On myös paljon mahdollista, että tulen joskus tulevaisuudessa työskentelemään teknologiavälitteisen viestinnän parissa.4. Pidän ruoanlaitosta. Rakastan hyvää ruokaa ja tykkään kehitellä omia reseptejäni. Teen itse ja syön muutenkin pääosin kasvisruokaa, mutta en ole kasvissyöjä. Syön lihaa myös, mutta olen sen suhteen hieman ”snobi” ja mieluiten vaadin lautaselleni kunnon filepihvejä. :D

5. En osaa pysyä poissa romansseista. Silloinkaan kun en seurustele, en ole juuri ikinä yksin. Onnistun aina jotenkin kehittämään jostakin itselleni jotakin säpinää tai säätöä. Toisin sanoen, olen lähes jatkuvasti johonkuhun ihastunut ja kaverini eivät ota mitään enää tosissaan, ennen kuin olen viihtynyt saman tyypin kanssa vähintään muutaman kuukauden.
6. En ole addiktoitunut mihinkään nautintoaineeseen. En polta tupakkaa, en juo kahvia, käytän alkoholia melko harvoin ja kohtuudella, enkä koske huumeisiin. En pidä edes suklaasta erityisemmin. Sipsejä popsin joskus tolkuttomia määriä, ja ne ovat vieläkin heikkouteni, mutta en niitäkään syö enää kovin paljon.

7. Minulla on suuret silmät (ja väriltään sinivihreät). Olen kuullut silmistäni koko ikäni. Ihmiset jaksavat aina päivitellä sitä, miten suuret ne ovatkaan. Ala-asteella minua jopa kiusattiin tästä syystä (melko laimeasti tosin), mutta onpas tämäkin ominaisuus kääntynyt edukseni näin vanhemmiten.Haastan leikkiin mukaan seuraavat henkilöt:
Vendeta, Kiki, Salla, Nuuk, Winda, J, Riits


Kuvat löytyivät näistä linkeistä: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Tunnisteet:

21 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Jej! Teen tuon blogiini tässä joku päivä, kun tänään en enää ehdi :) Sinun 1 ja 4 olivat muuten ihan kuin omasta elämästäni. Itkeä tirautan tuon tuosta ja olen mestari kehittelemään uusia reseptejä :D

21. kesäkuuta 2007 klo 15.55  
Blogger Jenni kirjoitti...

No Sallapas olikin vikkelänä, kun en ehtinyt edes haastetta vielä ilmoittaa. :)

Minun mielestäni itkemistä turhaan kritisoidaan. Minulle oltiin ainakin pienempänä koko ajan sanomassa, että ei pitäisi itkeä. :/

Voitaisiin vaihdella reseptejä! :D Mietin jo joskus aikaisemmin, että liitän tänne muiden postausten joukkoon varmaankin jossain vaiheessa muutaman reseptin.

21. kesäkuuta 2007 klo 16.01  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Minäkin itkeä tirautan lähes kaikesta. Jos en ole muutamaan päivään itkenyt, en edes tarvitse pienintäkään syytä vähän kyynelehtiä. Minulle itkeminen on vähän sama asia kuin syöminen, se pitää tehdä aina silloin tällöin ;)Tartun tähän heti kuin vain ehdin.

Kuvassa ilmeisesti ovat omat silmäsi? Kadehdittavan kauniit! :)

21. kesäkuuta 2007 klo 16.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Vendeta: Kyllä, kuvassa ovat omat silmäni. Kiitos kovasti imartelevasta kommentista. :) Ajattelin, että olisi hauskaa näyttää hieman lisää minusta, kun en kasvojani ainakaan toistaiseksi muuten vielä täällä paljasta.

Itkeskely on kyllä ihmeen vapauttavaa toimintaa. Tai on olemassa kahdenlaista itkua: helpottavaa ja ahdistavaa. Ensimmäinen on ihan tarpeellista, mutta jälkimmäinen vain pahentaa oloa. :/

21. kesäkuuta 2007 klo 16.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

todella kauniit silmät! upeat.

21. kesäkuuta 2007 klo 17.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos anonyymi! :)

21. kesäkuuta 2007 klo 17.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sullahan on kauniit silmät :o

21. kesäkuuta 2007 klo 17.51  
Anonymous every kirjoitti...

Mäkin olen ihan pienestä asti itkenyt kaikissa tunteellisissa kohdissa elokuvissa, tv-sarjoissa ja kirjoissa. Aina pienenä Leijonakuningas sai mut itkemään, kun Mufasa kuolee :<

21. kesäkuuta 2007 klo 18.52  
Anonymous every kirjoitti...

Piti vielä sanoa, että silmäsi ovat kyllä ihanan suuret!

21. kesäkuuta 2007 klo 18.53  
Anonymous piste kirjoitti...

Tosiaan, kuten on sanottu: kovin on kauniit silmät sinulla. Kyllä niillä kelpaakin välillä itkeä tirautella! :)

Tää on muuten tästä lähtien virallisesti mun uusi lemppariblogi. Ihan mainio. Jatka samaan tahtiin!

21. kesäkuuta 2007 klo 18.54  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi2: Kiitos kovasti. :)

Every: Kiitos! On tullut itsekin kyllä sen Leijonakuninkaan takia parit vollotukset päästettyä. :D

Piste: Voi kiitos sinulle ihanasta kommentista! :) Tuon parempaa palautetta ei voi bloggaaja saada. <3

21. kesäkuuta 2007 klo 19.15  
Blogger Kiki kirjoitti...

Superkiva haaste, ryhdynpäs nyt heti työstämään sitä!

Yhtäläisyyksiä löytyy, sillä minäkin rakastan musiikkia ja kuuntelen/lauleskelen AINA yksin ollessani(ja useimmiten silloinkin, kun en ole yksin ;D). Ruuanlaitton on myös ihanan rentouttavaa ja hauskaa puuhaa, sekä herkistyn yleensä mitä kummallisimmissa tilanteissa(tosin itken todella harvoin muiden läsnä ollessa).

Nyt on pakko keksiä jotain uutta omaan listaani :D.

21. kesäkuuta 2007 klo 19.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiki: Minustakin tämä peli on hauska juttu. :) Pidän tästä erityisesti siksi, koska bloggailijat eivät useimmat taida tuntea toisiaan ja monet (kuten itsekin) tekevät tätä jonkinasteisen anonymiteetin suojin. Tämän leikin kautta saa tietää vähän enemmän ihmisistä, joiden kirjoituksia lueskelee päivittäin. :)

21. kesäkuuta 2007 klo 19.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mäkin itken ihan kaikesta^^ on tullu pari kertaa itkettyä katsoessa täydellisiänaisia, tai oprahia ;D

21. kesäkuuta 2007 klo 20.01  
Blogger Salla kirjoitti...

Aina paikalla :D Ja niin voitaisiin vaihdella! Liitä ihmeessä postausten joukkoon. Itsekin olen kai kerran yhden reseptin blogissani esitellyt.

Ja älkää edes puhuko Mufasan kuolemasta! Niisk. ;D

21. kesäkuuta 2007 klo 20.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

HAHAHA. :D Ihana kuulla, etten ole ainoa hömelö tunteilija! Voi Mufasa minkä teit, kun menit kuolemaan! :D Kun Bree Rexin kuoleman jälkeen "romahti" Täydellisissä Naisissa, niin itkin niin, että oikein ulvoin ääneen ja hytkyin! Ex-poikakaveri tunsi jo kummat tapani ja silitteli ja hyssytteli vain. Kaikista kamalinta on, jos seuralainen alkaa pilkata liikuttumisen takia.

Ja Salla, lupaan laitella reseptejäni jakoon jossain vaiheessa syksymmällä. :)

21. kesäkuuta 2007 klo 20.13  
Anonymous every kirjoitti...

Minäkin itkin juuri tuossa kohtaa despiksissä! Ja silloin kun tuli vielä Everwood, niin itkin melkein joka jaksossa. Muistin juuri, että meinasin myös alkaa itkeä veljeni ylppäreissä, kun isä piti hänelle ns. "puhetta". Herkistyn vaan ihan kaikesta. :D

21. kesäkuuta 2007 klo 23.23  
Anonymous fretriika kirjoitti...

ihant silmät sulla :) olen aina haaveillut suurista silmistä, mutta sen sijaan mulla on pienet simmut. (kaiken lisäksi hieman erikokoiset mutta olen ainoa joka sen eron huomaa :D)

26. kesäkuuta 2007 klo 16.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Every: Minä vollotin kaverini häät muutama vuosi sitten alusta loppuun. Se oli jo hieman noloa. :D Onneksi muutkin olivat siellä melko liikuttuneessa mielentilassa, joten en nyyhkinyt yksin.

Fretriika: Kiitos vain. :) Suuret silmät voivat olla ärsyttävätkin joskus. Tai no en tiedä johtuuko se siitä, että silmäni ovat suuret (vaiko vain herkät), mutta ainakin ne vuotavat tosi herkästi. Luulen, etteivät kenenkään kasvot (tai vartalo) ole ihan symmetriset. Minulle on joskus sanottu, että minulla on eripari korvat. Ja kuulemma hörötkin vielä! :D

26. kesäkuuta 2007 klo 17.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

haha itken niin helposti kanssa, onneks en oo ainoa. esim. joskus koulussa oon alkanut pillittää kun oon saanu huonon numeron kokeesta. mutta onneksi olen pystynyt peittämään sen hyvin <:

1. heinäkuuta 2007 klo 13.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Minä vielä lukiossakin tirauttelin itkuja, jos ei mennyt kaikki putkeen, mutta se oli jo aika noloa. Osaan harvoin pidätellä itkua, jos todella itkettää. Enää se ei niin kovasti hävetä, mutta nuorempana tuntui kamalalta purskahtaa itkuun epäsopivissa paikoissa.

1. heinäkuuta 2007 klo 15.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu