Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Koreilua

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 17. kesäkuuta 2007

Koreilua

Minulla on paha tapa hamstrata kaikenlaisia koruja, mutta loppujen lopuksi aika harvat pääsevät jatkuvaan käyttöön. Pidän yksinkertaisesta tyylistä, joten ylimääräiset koristukset unohtuvat helposti kaappien kätköihin. Vaikka ostelen uusia koruja tämän tästä, en osaa käyttää niitä! Liian moni ihanuus lojuu jossain korurasiani pohjalla käyttämättömänä, joten tämä olkoon minulle sysäys alkaa totutella korujen käyttöön.

Olen melko valikoiva korujen suhteen. En kaipaa suuria timantteja tai kullan kimallusta (paitsi joskus kitsch-tunnelmissa), vaan silmääni miellyttävät oikeastaan eniten ihan rehelliset rihkamakorut. Koska pidän väreistä, eriväriset helmet ja muoviset rannerenkaat ovat erityisessä suosiossani. Myös puiset korut ovat mukavan luonnollisia ja rentoja. Niin sanotuista arvokoruista pidän eniten yksinkertaisista hopeisista tai valkokultaisista koruista.

Korvakoruja käytän poikkeuksellisesti joka päivä ja vaihtelenkin niitä melko usein. Ostelin vielä muutama vuosi sitten uusia korviksia harva se päivä, mutta nyt olen laiskistunut senkin suhteen. Minusta on silti kiva matchata korvakorut muuhun asuun sopiviksi. Moni onkin kadehtinut korvakoruvalikoimaani, josta löytyy ties minkälaista killutinta kaikissa mahdollisissa väreissä.
Minkälaisia koruja sinä käytät?

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Anonymous Tuuli kirjoitti...

Kuvaa koru kokoelmastasi! *vinkvink* ;)
Olen huomannut että olen ostellut muutaman kuukauden aikana kirpputoreilta aivan älyttömästi koruja. Rakastan värikkäitä muovisia korvakoruja ja erilaisia rintakoruja. Rintakorut ovat ihan uusi tuttavuus, mutta nyt kun olen niitä asiakseni etsinyt, olen löytänyt ihania yksilöitä! :) Valitettavasti kirpputoreilla myydään yleensä korvakorut yhdessä isossa pussissa, tietenkään kaikki eivät ole makuuni. Nytkin löytyy joitain aivan kamalia "liiansuuriamummoklipsukorviksia" joista en vain raaski luopua. Ehkä odotan että ne tulevat vielä joskus muotiin. ;D Sitä ihmettä odotellessa..

17. kesäkuuta 2007 klo 19.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuossa kuvassa jo näkyykin pieni osa korukokoelmastani. :) Mutta tuo on vain pieni murto-osa, sillä suurin osa koruistani on Suomessa. Kenties laitan pienen esittelyn pystyyn, kunhan pääsen takaisin kotiin. :)

Kyllä ne "liiansuuretmummoklipsutkin" varmasti vielä muotiin joskus tulevat. :D

17. kesäkuuta 2007 klo 19.27  
Blogger Salla kirjoitti...

Omia lemppareitani ovat korvakorut. Nyt on mummotyyliset klipsi korvikset olleet mulla tosi kovassa käytössä :D Lisäksi tykkään paksuista rannerenkaista tällä hetkellä. Aika usein tulee myös käytettyä pitkiä riipuksia. Harvoin lähden liikenteeseen ilman mitään korua! :)

17. kesäkuuta 2007 klo 19.36  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Tykkään lisätä jokaiseen asuun lähes aina kaulakorun, joka on aika tylsää. Pidän mielikuvituksellisista ja huomiota herättävistä koruista, mutta yleensä turvaudun aina pitkään riipukseen.

Pitäisi ruveta panostamaan hiukan :)

17. kesäkuuta 2007 klo 19.38  
Anonymous Desthea kirjoitti...

Rakastan värikkäitä korviksia, varsinkin erivärisiä ja -kokoisia rengaskorviksia löytyy melkoinen kokoelma. Lisäksi pidän riippuvista hopeanvärisistä korviksista. Kaulakoruissa oon huomannu suosivani hopeisia graafisia riipuksia mustissa hihnoissa. Oon tähtifriikki ja omistan aika paljon tähtiaiheisia koruja. Tuunailen koruja tyyliini sopivammiksi, esim. vaihtamalla/lyhentämällä ketjuja jne. Kullanvärisistä koruista en tykkää ollenkaan.

18. kesäkuuta 2007 klo 0.15  
Anonymous Desthea kirjoitti...

Vastaan vielä tännekin lyhyesti, eli sivustollani on jotain teknisiä ongelmia mistä varmasti nuo kuvailemasi ongelmatkin johtuvat. Pyrimme selvittämään asian ja korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian!

18. kesäkuuta 2007 klo 14.58  
Anonymous tipitii kirjoitti...

Yhdessä vaiheessa mulla oli kauhee pakkomielle koruihin. Niitä oli pakko saada koko ajan lisää. Nykyään käytän paria pientä hopeista riipusta ja tavallista sormusta. Kaikki kivat korvikseni ovat hukkuneet, joten korvissani ei yleensä mitään roiku. Nyt kuitenkin löysin aivan ihanat ja isot korvikset, joissa roikkuu perhosia ja helmiä. Niistä pidän, vaikka ne eivät aivan parhaat mahdolliset korvilleni ole... Painavat niin paljon

23. kesäkuuta 2007 klo 15.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu