Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maailman ihanin nainen

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 6. kesäkuuta 2007

Maailman ihanin nainen

Melkein voisin tälle kuvien naiselle antaa otsikon mukaisen tittelin. Hänen olemuksessaan on ihan kaikki kohdallaan! Aivan ensimmäiseksi ihastuin noihin turkooseihin kenkiin, jotka oikein pomppasivat silmille kuvista. Noista jos mistä voin todella sanoa olevani kateellinen!

Ensimmäisessä kuvassa hän onnistuu näyttämään todella coolilta. Farkkuhame ja leggingsit -yhdistelmä on kenties maailman kulunein juttu, mutta tämä on oiva esimerkki siitä, että noinkin mielikuvituksettomasta asusta saa täysin uudenlaisen yhdistämällä siihen odottamattomia elementtejä. Printtipaita ja tyköistuva jakku sopivat kokonaisuuteen erinomaisesti, mutta fantastisen siitä tekevät kaulan ympäri tyylikkäästi kiedottu huivi, väreihin matchaavat nappikorvakorut sekä viileääkin viileämmät aurinkolasit. Viimeisen silauksen asulle antavat muun värimaailman kanssa hieman ”riitelevät” turkoosit kengät, jotka ovat kuin piste huutomerkille. Laukku ei herätä huomiota, muttei ole kokonaisuuden kannalta mitenkään häiritseväkään. Lisäpisteitä annan vielä söpöstä kampauksesta.Toisessa kuvassa hänen tyylinsä on täysin erilainen kuin ensimmäisessä – muuntautumiskykyinen nainen siis. Kengät ja laukku ovat tässä asussa samat kuin ensimmäisessäkin. Tämän söpön kokonaisuuden värimaailma liikkuu sinisen ja vihreän sävyissä, joita piristämään hän on lisännyt kelta-oransseja elementtejä. Sininen takki on suloisen tyttömäinen pyöreine kauluksineen, vajaamittaisine hihoineen ja suurine nappeineen, joissa muuten toistuu oranssi väri. Pirtsakan värinen mekko pilkottaa takin alta ja suuressa rintanappi sopii sen väritykseen. Pillifarkut ja nuo maailman upeimmat turkoosit kengät viimeistelevät kokonaisuuden.Kuvat olen napannut täältä.

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Anonymous Luxurious M kirjoitti...

Tytön tyyli on ehkä hitusen liian värikäs mun makuuni.:>Sininen takki on kyllä tosi ihana.[:

6. kesäkuuta 2007 klo 9.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minä taas pidän värikkäästä. :) En itse osaa pukeutua noin monivärisesti, mutta pidän tuosta tyylistä silti kovasti. Ihailen naisen tapaa käyttää runsaasti eri värejä ilman, että kokonaisuus näyttäisi riemunkirjavalta.

Minulla on kyllä aina asuissani värejä, sillä en vain oikein tunne oloani kotoisaksi täysin musta-valko-harmaassa asukokonaisuudessa. Jos ei muuten, niin sitten lisään vaikka kirkkaanväriset korvakorut tai laukun. :)

Minussa on kyllä hieman "väri-poliisin" vikaa, eli en voi lisätä asukokonaisuuteen elementtiä, joka ei sovi väreihin täydellisesti. Mutta tuon naisen tyyli osoittaa minun mielestäni, että harkiten jonkun yleisestä värimaailmasta poikkeavan jutun lisääminen voi myös onnistua.

6. kesäkuuta 2007 klo 11.16  
Blogger carina kirjoitti...

tyttö on ihana, todella hyvä, omaperäinen ja kaunis tyyli :) suloinen!!

6. kesäkuuta 2007 klo 13.44  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu