Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

My ninjas <3

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 5. kesäkuuta 2007

My ninjas <3

Selailin Stockholm Street Style -sivustoa ja törmäsin siellä kenkiin, jollaiset ostin itselleni juuri tänä keväänä. Olen aivan totaalisen hullaantunut kyseisiin töppösiin ja tunnen polttavaa tarvetta jakaa nämä ihanuudet teidän kanssanne!

Löysin nämä Cheapon Ninja -canvaskengät ensimmäisen kerran jo tammikuussa, mutta olin tuolloin liian pihi ostamaan niitä. Kengät eivät kuitenkaan jättäneet ajatuksiani rauhaan ja pyörivät mielessäni pitkin kevättä, tulivat jopa uneenikin kerran! Asia selvä. Päätin, että jos vielä näihin unelmieni kenkiin törmäisin jossakin, ostaisin ne välittömästi omakseni. No näin onnekkaasti sattui täällä Belgiassa käymään!

Valitettavasti ehdin laittaa kyseiset kengät jo vanhempieni matkassa Suomeen, eikä kuvamateriaalia siis ole. Löysin kuitenkin netistä joitakin kuvia, joista saa jonkinlaisen käsityksen, millaiset jalkineet ovat kaiken tämän vouhotuksen arvoiset. :)
Omat kenkäni ovat siis pyöreäkärkiset, korkeavartiset ja väriltään mustat. Vuorikangas on samanlainen kuin noissa keltaisissa. Pidän tuosta vuorikankaan kuosista todella paljon, joten varmaan käytän kenkiä myös varsi käännettynä ulospäin.

Tunnisteet: ,

19 kommenttia:

Anonymous Duussi kirjoitti...

Hih, ihan mahtavat! Olen itse koittanut pitkin kevättä zoomailla noita Cheapoja, mutta vastaan ei ole toistaiseksi täällä Turussa tullut kuin yksi punainen kahta kokoa liian pieni pari. Tai sitten en vaan käy oikeissa kaupoissa.

Nuo ninjatöppöset ois kyllä ihan ehottomasti saatava viimeistään syksyksi! :)

5. kesäkuuta 2007 klo 12.45  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mahtavaa, että muutkin ymmärtävät näiden päälle! :) Ne punaiset ovat todellakin mahtavat! Itse harkitsin pitkään valkoisten tekonahkaisten (suippokärkisten) ja näiden omieni välillä. Olen kokeillut myös mustavalkoruudullisia Ninjoja ja nekin olivat tosi hauskat.

Suomessa näin kyseisiä popoja ainakin Carlingsilla ja Jim&Jillissä joskus tammikuussa. Toivotaan, että sinäkin löydät vielä omasi. :)

5. kesäkuuta 2007 klo 13.41  
Anonymous Chic kirjoitti...

Ihanan näköiset, muistatko yhtään paljon nuo maksoi?

5. kesäkuuta 2007 klo 17.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähän söpöt ! haluan itelleni syksyksi !

5. kesäkuuta 2007 klo 19.40  
Blogger Vendeta kirjoitti...

No nyt sait minut viimeistään katumapäälle. Viime viikolla Helsingissä olin aivan jo viemässä noita kassalle, mutta sitten se pihimpi minä muistutteli tilisaldon heikkoudesta. Pitää tehdä kesälupaus, että ensi kerralla mahdollisuuden tarjoutuessa ostan nuo!

5. kesäkuuta 2007 klo 20.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos kommentoineille! :) Hintaa noilla oli sellainen reilu 50 euroa.

Vendeta: Varo vain ettei käy samoin kuin minulle! :D Tulevat vielä uniisi. ;)

5. kesäkuuta 2007 klo 21.09  
Anonymous ida kirjoitti...

voi hitto tekee mieli. olen katsellut tuollaisia niiiin pitkään, mutta tampereelta noita ei saa kuin teräväkärkisinä jos haluaa tuon korkuisen varren - ja minähän haluan ! ja huh, 49euron hinta on kamala, varsinkin kun kaverilla meni pohja rikki parissa viikossa.

6. kesäkuuta 2007 klo 18.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minäkin silloin Suomessa olessani juuri Tampereella sovittelin noita, teräväkärkisinä tosiaan.

Olen myös kuullut eräältä kaveriltani huonoja kokemuksia Cheapon kenkien kestävyydestä. Omani kuitenkin näyttivät olevan hyvää tekoa, kun tutkin saumat, nepparit ja pohjat, joten toivotaan että kestävät paremmin.

6. kesäkuuta 2007 klo 20.16  
Anonymous preciousgirl kirjoitti...

onpa ihanat, en ole ennen moisista kuullutkaan =D

7. kesäkuuta 2007 klo 0.21  
Anonymous Mi kirjoitti...

Ihanat, tommoseit ois aika hauskat valkosina :-)

7. kesäkuuta 2007 klo 10.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos Preciousgirl ja Mi. Siitä vaan omia etsiskelemään! :)

Olen oikeastaan yllättynyt, että nämä ovat saaneet näin positiivisen vastaanoton. Kuvittelin, että saattaisivat jakaa mielipiteitä enemmän. :) Mutta hyvä näin, osoittaa että teillä kaikilla lukijoillani on harvinaisen hyvä maku! ;)

7. kesäkuuta 2007 klo 18.44  
Anonymous Joonas kirjoitti...

Huh, kuullostaa jo vähän pelottavalta, jos kengät ei jätä nukkuessakaan rauhaan ;D Ootko btw ollu vaihdossa siellä?

12. kesäkuuta 2007 klo 9.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Joonas: No olihan se vähän hurjaa! Totesin, että nuo kengät eivät ilmeisesti jätä rauhaan, ennen kuin ne ovat hyllyssäni. :D

Vaihdossa täällä ollaan. Tosin jo kahden ja puolen viikon päästä koittaa paluu koto-Suomeen. Oma koti ja paras kaveri odottavat! Ihan hyvillä mielin palaan. Vaikka on kyllä tyypillistä tuuria ja ironiaa, että juuri nyt tunnen eläväni kaikkein mielenkiintoisinta aikaa täällä. Mutta sellaista se on, se elämä.

12. kesäkuuta 2007 klo 12.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon kattonu noita carlingsilla useemmankin kerran, mutta kun on tullut osteltua noita kenkiä niin paljon niin ei oo vielä lähtenyt mukaan. varmaan syksyllä sitten <:

12. kesäkuuta 2007 klo 17.57  
Anonymous Joonas kirjoitti...

Joo, eipä siinä paljon taida vaihtoehtoja jäädä :D

Varmaan ihan mielenkiintonen paikka vaihtoon.. ei tuu yleensä ihan heti mieleen. Eipä sillä, varmaan pitäis osaa ranskaa/hollantii, et vois edes lähtee.. :)

12. kesäkuuta 2007 klo 18.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Joonas: Tämä on kyllä sen verran kansainvälinen kaupunki, että englannilla pärjää vallan mainiosti. Uskoisin, että englanninkielisen opiskelupaikankin voisi löytää.

Olen ollut kaikin puolin todella tyytyväinen, että päätin tulla tänne. Suomalaisilla tuntuu olevan kovin negatiivinen mielikuva Brysselistä tylsänä ja harmaana politiikan mekkana. Minun Brysselini on kuitenkin täynnä rentoa ja ystävällistä tunnelmaa, second hand -kauppoja, tunnelmallisia kahviloita ja baareja sekä taiteellisia ihmisiä. :)

12. kesäkuuta 2007 klo 18.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuolen jossen saa noita pyöreäkärkisinä ja mieluiten mustina. <3

4. heinäkuuta 2007 klo 21.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löytyyköhän niitä Turusta?

16. elokuuta 2007 klo 16.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi 1: Älä kuole. :D

Anonyymi 2: Valitettavasti Turun tarjonta ei ole tiedossani, mutta suosittelen tsekkaamaan Andiamon, Carlingsin ja Jim&Jillin, jos sellaisia liikkeitä lähimaastosta löytyy.

19. elokuuta 2007 klo 21.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu