Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nyt tärppäsi!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 19. kesäkuuta 2007

Nyt tärppäsi!

Olen jo kauan etsiskellyt punaisia korkokenkiä ja/tai avokkaita sopivia kuitenkaan löytämättä. Tänään minua kuitenkin potkaisi onni! Piipahdin läheisellä kirppiksellä ihan muuten vain ja mikäs siellä minua odottikaan... Pari punaisia peeptoe-korkkareita, jotka sattuivat vielä olemaan oikeaa kokoa ja erinomaisessa kunnossa olevat italialaisvalmisteiset nahkakengät. Kaiken lisäksi kengät tuntuvat todella miellyttäviltä jalassa. Voisiko parempaa tuuria ollakaan. :) Hinta oli hieman enemmän kuin tavallisilla kirppiskengillä, mutta eipä minusta 6,50 euroa näistä söpöläisistä ollut mitenkään valtavan paljon. (Kuvassa vilkkuvat myös kalpeat koipeni, mutta olen päättänyt, etten tänä vuonna aio ottaa stressiä rusketuksesta. Sen verran tulkoon, mitä ulkona ohimennen sattuu pintaan tarttumaan, koska en aio viettää kesääni rannalla maaten. )



Löysin myös pari todella kivaa virkattua kesäkassia, mutta päätin uhrautua ja ostaa ne ystävilleni tuliaisiksi sen sijaan, että pitäisin ne itse. Tästä syystä en vielä julkaise kuvia, etteivät vahingossakaan pääse yllätykset paljastumaan. :)

Tunnisteet: , ,

11 kommenttia:

Blogger Kiki kirjoitti...

Kivat kengät! Minäkin kuulun niihin ihmisiin, jotka ruskettuvat todella huonosti, tai sitten eivät lainkaan. Joka kesä siitä jaksan murehtia, mutta loppujen lopuksi asialle ei oikein voi mitään. Voisin makoilla rannoilla vaikka päivittäin, enkä silti näyttäisi paljoakaan eri väriseltä. Eikös vaalea iho ole myös trendikästä, eh?? ;D

19. kesäkuuta 2007 klo 20.08  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minä kyllä rusketun jonkin verran, jos jaksan itseäni oikein antaumuksella grillata. Tietyn tummuusasteen jälkeen väri ei tosin enää muutu. Minuun ei kuitenkaan rusketus tartu niin hyvin sillä lailla huomaamatta vain ulkona hengaillessa kuten joihinkin ihmisiin.

Hieman päivettynyt iho näyttää usein kauniimmalta kuin kalpea ja ainakin itse näytän mielestäni paremmalta vähän ruskettuneena. Kalpea ihokin on kaunis, mutta siinä esimerkiksi epäpuhtaudet näkyvät paljon selvemmin kuin tummemmassa ihossa.

Toissa vuonna saavutin oikein kivan sävyn, mutta nyt en yksinkertaisesti jaksa viettää päiviäni jossain viltillä löhöten. Häikäistään siis Kiki yhdessä vastaatulijoita hehkumalla valkoisena. :D

19. kesäkuuta 2007 klo 20.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Asun itse Brysselissa myos ja haluisin vain tietaa missa naita kirppareita on??? Suomessa asuessa kavin vahan valia kirpparilla ja tein AINA ihania loytoja...:-) Todella kiva blogi sulla!!!

19. kesäkuuta 2007 klo 21.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Le Soleil: Kiitos kivasta kommentista! :) Mainioita ovat muun muassa Les Petits-Riens -kirppariketjuun kuuluvat second hand kaupat (googlettamalla löydät listan kaikista ketjun liikkeistä Brysselissä) sekä Episode (, josta löytyy esittely toukokuun postauksista). Olen todennut, että melkein jokaiseen second hand -putiikkiin kannattaa piipahtaa sisälle ihan kokeilumielessä.

Myös Gentissä on kivoja toisen käden kauppoja. On muutenkin erittäin ihana kaupunki, joten jos et ole vielä käynyt niin suosittelen piipahtamaan. :)

19. kesäkuuta 2007 klo 21.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tuhannesti! Vastasitkin viela super nopeasti...:-) Gentissa ei ole tullut kaytyy mutta pitaisi kylla menna kun vaan ehtii. Kiitos viela kerran! Ihanaa paasee pian Suomeen lomailemaan...mahtavaa!

19. kesäkuuta 2007 klo 21.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Le Soleil: Eipä kestä. :) Satuin juuri tässä sopivasti olemaan paikalla. Itse olen palaamassa Suomeen jo kahden viikon sisään suht pysyvästi. Mutta varmaankin täällä tulee vielä käytyä uudestaankin, kun on hyvä syy. ;)

19. kesäkuuta 2007 klo 21.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Googletin Les Petits-Riens ketjun ja heilla onkin monta liiketta...taytyy kaydakin katsomassa heti kun ehtii! Episode-liikkeen tiedankin ja joskus aikoinaan tuli kaytyy siella kun uteliaisuus iski! Kylla Brysseli on kiva paikka...:-) varsinkin kun on kiva ilma! Mutta kivaa iltaa sulle. On muuten ollut kuuma paiva...mutta saisi jatkuu nain aurinkoisena! :-)

19. kesäkuuta 2007 klo 22.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kans tuo asenne ruskettumisen suhteen, ylävartalosta päivetyn jonkin verran, mutta jalat on ihan toivottomat. Ja aivan ihanat kengät. :)

20. kesäkuuta 2007 klo 12.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymille kiitos. :) Olen kyllä aiempina vuosina jaksanut rannalla makoilla, mutta jotenkin tänä vuonna on sellainen olo, ettei totta puhuen vain jaksa kiinnostaa, rusketunko vaiko en. Mutta onhan se ihollekin parempi, jos ei itseään kärtsäile. :)

20. kesäkuuta 2007 klo 13.09  
Blogger Kiki kirjoitti...

Juu, häikäistään vaan ja loistetaan vielä varmuuden vuoksi pimeässäkin ;D.
Todennäköisesti annan viimeistään loppu kesästä, kun työt ovat tältä kesältä ohi, sisäiselle auringonpalvojalleni periksi ja makoilen rannoilla/aurinkotuolissa kaikki hellepäivät.

Minustakin päivettynyt iho on kalpeaa valkoista paljopaljon parempi, mutta tietenkään väkisin ihosyövän uhalla ei kannata ruskettua, jos luonto ei ole sellaiseksi luonut.

20. kesäkuuta 2007 klo 21.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haastan sut yhteen 'peliin', katso tarkemmat ohjeet blogistani

21. kesäkuuta 2007 klo 10.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu