Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Osta t-paita säkissä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 1. kesäkuuta 2007

Osta t-paita säkissä


Bongasin tämän hauskan ruotsalaisen yrityksen nimeltä T-post Spreadshirt-blogista. T-postin idea on simppeli, mutta erikoisuudessaan erittäin kekseliäs. Homma toimii samoin kuin aikakauslehden tilaus, tällä kertaa postiluukusta kolahtaa kuitenkin lehden sijaan t-paita. Hauskaa tässä on ensisijaisesti se, että tilaaja ei koskaan tiedä etukäteen, millaisen paidan seuraavaksi saa.


T-paitojen printit käsittelevät ajankohtaisia uutisaiheita ja paitoja painetaan vain se määrä, mikä tilaajia kulloinkin sattuu olemaan. Aiemmin ilmestyneitä paitoja ei siis voi enää saada mistään. Erityisen hienoa minusta tässä konseptissa on se, että T-post hyväksyy tilaajiksi vain tietyn määrän ihmisiä kustakin kaupungista, jotta paidat säilyttävät uniikkiarvonsa. Varsinaista tungosta tilaajista ei ilmeisesti kuitenkaan ole, vaikka firma onkin oman kannattajakuntansa löytänyt. T-postin nettisivujen tuoreimpien tietojen mukaan tilaajia on yhteensä 1943 ja paitoja toimitetaan tällä hetkellä 43 maahan. On siis varsin todennäköistä, että kovin montaa samanlaista paitaa ei tule vastaan. Hintakaan ei minun mielestäni ole kovin suuri – 26 eurolla paidan saa kotiin kuljetettuna.

Itse ihastuin tähän ideaan aivan täysin. Heti kun rahatilanteeni tästä kohenee, aion liittyä T-postin tilaajien iloiseen joukkoon.Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Blogger Kiki kirjoitti...

Vau, idea vaikuttaa tosi hauskalta.

Se vain, että jos sieltä postiluukusta kilahtaa aina joku paita, josta ei tykkää ei sitten ollenkaan, palautusoikeutta ei varmaankaan ole ;D? Selailin tuolta t-postin sivulta niitä aiempien lähetysten paitoja ja jotkut printit olivat tosi kivoja ja jotkut vähemmän kivoja, yhdessä printissä komeili jopa joku Muumin tapainen!

1. kesäkuuta 2007 klo 21.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Onhan siinä tosiaan riski, ettei paidasta tykkääkään, mutta minusta melkein kaikki edellisten paitojen printit olivat tosi kivoja.

Ja minullakin heräsi siitä kuvasta heti Muumi-assosiaatiot! :)

1. kesäkuuta 2007 klo 21.27  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Kuulostaapa mielenkiin toiselta. Tekisi mieli ruveta tilaajaksi.

2. kesäkuuta 2007 klo 12.26  
Blogger riits kirjoitti...

hyvä keksintö ! siinä on vain se riski, että jos useasti tulee paita, joka ei innosta ollenkaan :)

4. kesäkuuta 2007 klo 21.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minä totesin noiden jo ilmestyneiden paitojen perusteella, että printit ovat hauskoja ja minun tyylisiäni. Joten taidan ottaa riskin. Voihan sen paidan sitten vaikka lahjoittaa jollekulle onnettomalle, jos ei itseä miellytä. :D

4. kesäkuuta 2007 klo 23.10  
Anonymous Sami Salmenkivi kirjoitti...

Laitoin tilaukseen! Mutta sain tällaisen viestin, missä tähtien paikalla oli outoja numeroita.

Response Code: 00
AuthNumber: ********
error '*******'

/kundreg/process.asp, line **

Meniköhän se tilaus läpi?

5. kesäkuuta 2007 klo 15.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Samiii! :D Veikkaan, ettei tilaus ole mennyt perille, jos tuollainen ilmoitus on kerran tullut. T-postilla on myös asiakaspalvelu, kysäisepäs sieltä vaikka neuvoa!

5. kesäkuuta 2007 klo 16.18  
Anonymous noaimh kirjoitti...

Moikka!
Tilasitko paitaa? Kuinka nopeasti se tuli? Miten maksu tapahtuu, saako siinä laskun mukana vai tarvitseeko luottokorttia?
Kiva idea..

6. kesäkuuta 2007 klo 20.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

Noaimh: En ole vielä tilannut itse, mutta parin kuukauden sisään laitan varmaan tilauksen eteenpäin. Nettisivujen tietojen mukaan ensimmäinen paita tulee noin kolmen viikon kuluessa tilauksesta. Sen jälkeen uusi paita ilmestyy kuuden viikon välein.

Tilaukseen tarvitaan luottokortti.

7. kesäkuuta 2007 klo 18.48  
Anonymous maria kirjoitti...

Hei! Mitä materiaalia t-postin paidat on?

8. elokuuta 2008 klo 21.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu