Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 7

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 16. kesäkuuta 2007

Päivän asu 7

Viime päivien pukeutumiseen on tuonut haastetta se, että (kuten aiemmin mainitsin) suurin osa vaatteistani on jo Suomessa. Lisähaasteen on tarjonnut vielä sekin, että olen venyttänyt pyykkipäivää kohta viikolla eteenpäin. Toisin sanoen, ainakin puolet tästä vähäisestä vaatevarastostani on parhaillaan pyykkikorissa. Mutta tämä olkoon hyvää harjoitusta tulevaa ajatellen, sillä edellisessä postauksessa juuri vannoin vähentäväni shoppailua tuntuvasti. Yhdistelytaidot ja kekseliäisyys tulevat siis tarpeeseen. Todennäköisesti aion myös kustomoida joitakin vanhoja vaatteita uuteen uskoon.

Valkoiset farkut herättivät jonkin verran keskustelua Tyylitonlyyli-blogissa hiljattain. Vastaanotto oli yleisellä tasolla melko tuomitseva ja valkoiset farkut leimattiin pissisten jutuksi. Itse kyllä pidän valkoisista farkuistani, enkä koe itseäni mitenkään teiniksi, vaikka niitä käytänkin. Minusta juju on enemmänkin siinä, miten näitä farkkuja käyttää. Jos valkoisiin farkkuihin yhdistää kultaisen punosvyön ja paljastavan topin, eiköhän ole useimmille selvää, miltä lopputulos näyttää.

Yleisesti ottaen valkoiset pillifarkut vaativat käyttäjältään aika paljon. Kuten aiemmin käydyssä keskustelussa todettiin, ne taitavat parhaiten sopia hoikille koiville, sillä valkoinen värihän tunnetusti suurentaa. Valkoisten housujen kanssa saa myös jatkuvasti varoa, etteivät pöksyt sotkeennu. Tällaiselle pienelle possulle jo se on melkoinen haaste. :) Joka tapauksessa, yhdistin valkoiset farkkuni tällä kertaa näin:  • ruskea halterneck-toppi - JC
  • valkoiset pillifarkut - Cheap Monday
  • ruskea nahkalaukku - second hand
  • ruskeat Eccon avokkaat - second hand


Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

Blogger Vendeta kirjoitti...

Oikein toimiva yhdistelmä! :) En kyllä ymmärrä sitä, että valkoiset farkut koetaan niin teinivaatteena, enemmänhän katukuvassa näkyy tummia värejä.

16. kesäkuuta 2007 klo 17.09  
Anonymous tuesdayy kirjoitti...

vauuu mikä laukku! ihan täydellinen! vitsit vau! ^^

16. kesäkuuta 2007 klo 18.58  
Anonymous AB kirjoitti...

Itse en pidä valkoisista farkuista (ehkäpä siksi kun niitä yleensä yhdistellään NIIN törkeästi), mutta tämä yhdistelmä oli aivan mahtava!

16. kesäkuuta 2007 klo 23.36  
Anonymous k kirjoitti...

tosi kiva asu!
itse en valkoista ala-osaa juuri sen likaantumisriskin vuoksi (ja jostain muista ihmesyistä :D) osaa käyttää, mutta oikein yhdistettynä (kuten sulla tässä) on oikein nätin näköinen.

17. kesäkuuta 2007 klo 1.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanan positiivisista kommenteista. :) Tätä yhdistelmää voin siis uskaltautua käyttämään toistekin!

Minä en myöskään oikein ymmärrä valkoisten farkkujen leimautumista pissis-teinien univormuksi. Johan se viimeistään nyt on todistettu, että valkoiset farkut oikein yhdistettynä eivät herätä yllä mainittuun ryhmään viittaavia mielikuvia. ;)

On totta, että valkoisten housujen likaantumisriski on valtaisa. Jos päällä ovat valkoiset pöksyt, en suosittele ainakaan istuskelemaan nurmikolla, syömään pastaa tomaattikastikkeella tai hölskyttelemään punaviinilasia holtittomasti. :D Itse olen pienellä varomisella onnistunut välttymään pahimmilta sotkuilta, joten ei se mahdotonta ole!

17. kesäkuuta 2007 klo 3.08  
Anonymous Tuuli kirjoitti...

Hei, pakko nyt päästä hehkuttamaan. Pidän blogista ihan mahdottomasti, kirjoitustyylisi on samalla sivistynyt ja hauska. Jaksan jopa lukea pitkät postauksesi. ;D Kirjoituksesi eivät (onneksi) ole vain niitä ainaisia päivän asu ja löytö postauksia, joita muut muotiblogit ovat pullollaan. Huh, pääsinpähän purkautumaan. Mukavaa kesän jatkoa! :)

17. kesäkuuta 2007 klo 12.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitoksia Tuuli aivan ihanasta palautteesta. :) On kiva kuulla, että on tilausta myös muillekin kuin pelkkiä päivän asuja, toiveasuja ja omia ostoksia käsitteleville blogeille (, jotka nekin kyllä ovat ihan mukavia lueskella).

Postaukseni venähtävät usein tosiaan hieman pitkiksi. Jaarittelija mikä jaarittelija. ;) Mutta toivotan myös sinulle mitä ihaninta kesää ja tervetuloa lukemaan (ja kommentoimaan) jatkossakin. :)

17. kesäkuuta 2007 klo 12.41  
Blogger Kiki kirjoitti...

Tosi kivasti yhdistetyt valkoiset farkut, kaukana "pissiksestä"(huhhuh, olen niin kyllästynyt koko sanaan) :).

17. kesäkuuta 2007 klo 14.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiki: Kiitos! :) Minuakin vähän kyllästyttää koko sana, ja eniten siitä syystä, että sitä käytetään väärin jatkuvasti. Siitä on tullut typerä yleinen "haukkumasana" samoin kuin teini-sanasta. :P

17. kesäkuuta 2007 klo 15.07  
Anonymous dixillusions kirjoitti...

Hieno asu, ja valkoiset farkut toimivat sinulla oikein hyvin.

Minä en ollenkaan osaa käyttää valkeita farkkuja. En suinkaan pelkää niiden likaantumista (kloriitti kehiin!), vaan tunnen itseni noin miljoona kertaa isommaksi ne päälläni - vaikka ihan hoikka olenkin. Jjjaiks.

20. kesäkuuta 2007 klo 11.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Dixillusions: Kiitos kovasti. :) Kloriitti on tosiaan ratkaisu, jos valkoiset housut pääsevät oikeen pahasti sotkeentumaan. Mutta ymmärrän, etteivät kaikki tunne oloaan kotoisaksi valkoisissa housuissa. Onneksi farkkuja on melkein kaikissa mahdollisissa väreissä, joten valkoisiin ei ole pakko pukeutua. :)

20. kesäkuuta 2007 klo 13.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu