Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Raikasta raitaa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 4. kesäkuuta 2007

Raikasta raitaa

Jotta ei unohtuisi, että nyt on kesä eikä syksy, päätin näiden syysmuotia käsittelevien postausten väliin esitellä muutaman ihastuttavan kesäisen asukokonaisuuden, jotka bongasin Facehunterin sivuilta. Kaikille asuille on yhteistä kesän suosikkiväri valkoinen ja raidat.

Ensimmäinen asu näyttää ihanan rennolta ja mukavalta kesäiseen oleiluun vaikkapa rannalla tai puistossa. Olkihattu suojaa auringolta ja suureen kassiin mahtuu mukaan evästä ja kirja. Huivi vyötäröllä tekee tavallisesta raitapaidasta heti hieman erikoisemman. Itse kyllä jättäisin tuon helmassa olevan ”tupsun” väliin, koska huiviin yhdistettynä se on minusta muuten täydellisessä asussa hieman liikaa.


Toinen asu on yksinkertaisuudessaan hauska ja mukavan vilpoisan näköinen. Itse voisin tuollaisessa asussa lähteä vaikka shoppailukierrokselle tai jäätelölle. Tuollaiset söpöt lappuhaalarishortsit voisin lisätä omalle ostoslistalleni vaikka heti.

Kolmas asu on hieman juhlavampi ja siinä voisi ottaa vastaan vaikkapa rippijuhlat tai häätkin. Mekon malli on suloisen tyttömäinen ja kokonaisuuden söpöyttä lisäävät yhteen sointuvat vaaleanpunaiset kengät ja kukka korvan takana. Minä jättäisin sukkahousut tuosta asukokonaisuudesta pois (tai vaihtaisin ainakin huomaamattomampiin), varsinkin koska kengät ovat avoimet varpaista. Vielä kun saisi tuon tupakan pois tyttösen sormista, niin kokonaisuus olisi täydellinen.


Tunnisteet:

2 kommenttia:

Blogger Vendeta kirjoitti...

Pakko sanoa, että tämä on yksi ihan ehdoton lempiblogini, vai olenko ennen maininnut? Ihanaa löytää oikeasti laadukasta tekstiä ja kiinnostavia juttuja.

4. kesäkuuta 2007 klo 21.33  
Blogger Jenni kirjoitti...

Voi kiitos aivan valtavasti! :) Et ole ennen sanonut, mutta todella mukavaa saada tuollaista palautetta. Tuli kommenttiasi lukiessa sellainen olo, että tämän takia tätä blogia juuri kirjoitan. Hymy korvissa jatkan siis blogini pitämistä. :)

4. kesäkuuta 2007 klo 21.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu