Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suosikkimalli: Hiu

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 26. kesäkuuta 2007

Suosikkimalli: Hiu

Jokaisella muodin ystävällä lienee omat suosikkimallinsa, myös minulla. Kansainvälisen tason mallien lisäksi olen myös tykästynyt muutamaan Suomen omaan tyttöön, joista kaikki eivät vielä (?) ole maailmalla lyöneet läpi.

Suosikkini suomalaisista malleista on Paparazzin listoilla oleva Hiu (sukunimeä ei valitettavasti ole tiedossa). Käsittääkseni neitokaisella on ikää 17 vuotta, ja hän on ehtinyt poseerata jo kotoisan Trendimme kannessa, sekä lehden sisäsivuilla useammankin kerran. Puhdaspiirteisen kaunottaren selkeimpiä tunnusmerkkejä ovat hehkuvan punaiset pitkät hiukset, vihreät silmät sekä kuulas iho.Pituutta Hiulle on kertynyt 175cm ja strategiset mitat ovat 85-61-88.
Kuvat: Paparazzi

Tunnisteet:

43 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onhan tämä sama tyttö myös monessa Nanson mainoksessakin :)

26. kesäkuuta 2007 klo 21.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos tiedosta, en ole itse huomannutkaan. :) Voi olla, että on jäänyt huomaamatta, koska en ole itse nyt puoleen vuoteen ollut Suomessa, enkä siis ole päässyt suomalaisia lehtiä lukemaan. Täytyy pitää silmät auki nyt kun palaan. :)

27. kesäkuuta 2007 klo 0.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hiu on ihana :)

27. kesäkuuta 2007 klo 12.07  
Anonymous Jabadaba kirjoitti...

Hmm... Miksi muodin ystävällä pitäisi olla suosikkimalli? Suosikkisuunnittelijan vielä ymmärrän mutta mitä uutta malli tuo muotiin? Mallin tehtävänähän on toimia kävelevänä vaateripustimena, jota suunnittelijat, stylistit, pukijat, meikkaajat, kampaajat ym. muokkaavat niin, että vaate näyttää hyvältä.

Ja joo tiedetään, mallintyö on tosi raskasta työtä ja vaatii henkisestikin todella paljon kävellä oikealla tavalla lonksuttaen ja koikkelehtien pitkin catwalkeja muiden kateellisten hevosjalkaisten seassa.

Mutta malli ei luo muotia. Malli vain esittelee muotia itsensä häivyttäen (näinhän heille opetetaan). On varmasti kiva, että vaatteen näkee ihmisen (?!?) päällä ja liikkeessä, mutta mitä hyötyä on tietää kuka malli tällä hetkellä osaa kävellä mahdollisimman korkeilla koroilla kaikista tuimin ilme kasvoillaan? Vai ostaako joku oikeasti vaatteen tai muun tuotteen sillä perusteella kuka malli sitä on mainostamassa?

Tällä pätkällä en siis kiellä, etteikö esim. kuvan Hiu-tyttönen (on muuten omituinen nimi!) olisi nätti. Mutta minulle on ihan sama poseeraako esim. Nanson mainoksessa hiu, hau vai hui. Tärkeämpää on itse tuote.

27. kesäkuuta 2007 klo 13.53  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jabadaba: Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Mielestäni en ole väittänytkään, että mallit loisivat muotia tai toisivat siihen yhtään mitään uutta. Heidän tehtävänsä on vain esitellä tuotteita, enkä todellakaan pidä mallin työtä erityisen vaativana. Fyysisesti se saattaa sitä ollakin (ainakin yritettäessä täyttää mallimaailman naurettavat kauneusihanteet), mutta henkisesti tuskin. Kenelläkään ei toki "täydy" olla suosikkimallia, mutta niin nyt kuitenkin useimmiten sattuu olemaan, että johonkin malliin monesti tykästyy muita malleja enemmän.

En ihannoi mallin työtä millään tavalla, mutta kuten olen jo blogini ensimmäisessä postauksessa maininnut, olen esteetikko. Minusta on mukava katsella minun esteettistä silmääni miellyttäviä ihmisiä, ja tämä kyseinen neitokainen Hiu edustaa minulle juuri tällaista silmän iloa.

Mainonnassa tietysti tuote on etusijalla, mutta minusta olisi tekopyhää väittää, etteikö sitä esittelevällä ihmisellä olisi mitään merkitystä. Aivan taatusti brändille on eduksi, jos esimerkiksi joku suosittu julkimo suostuu merkin mainoskasvoksi. Vaikka minä henkilökohtaisesti toivotan kaikenkokoiset ja kaikennäköiset ihmiset tervetulleiksi maailman mainoksiin, uskon silti että (vallitsevien kauneuskäsitysten mukaisesti) kaunis ihminen mainoksessa saa tuotteen myymään paremmin kuin ei-niin-kaunis. Ja loppuun mainittakoon, että kauneushan on siis aina katsojan silmässä.

27. kesäkuuta 2007 klo 15.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Inhoan Hiuta yli kaiken. Luonnossa hän ei ole mikään kaunotar, vaan aivan tavallisen tallaajan näköinen, ja vaikuttaa jopa hieman ylimieliseltä. Ainoa mistä pidän Hiussa on hänen hiuksensa, muuten en näe hänessä mitään erikoista tai hätkähdyttävää.

27. kesäkuuta 2007 klo 15.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: No makuja taitaa olla yhtä monta kuin ihmisiäkin. :) Itse en Hiuta ole nähnyt kuin valokuvissa, joten en osaa kommentoida sitä, näyttääkö hän erilaiselta luonnossa tai vaikuttaako hän ylimieliseltä. Omat mielipiteeni perustuvat vain hänestä näkemiini kuviin.

27. kesäkuuta 2007 klo 15.40  
Anonymous ida kirjoitti...

hiu on nätti, minusta hänessä on ainesta kansainvälisellekkin tasolle. hänellä on kauniit kasvonpiirteet :->

27. kesäkuuta 2007 klo 17.32  
Anonymous jabadaba kirjoitti...

Niin, en väittänyt että sinä olet väittänyt jotain (muuta kuin tuon ensimmäisen kohdan). Lähinnä ajatus suosikkimallista kirvoitti näitä pohdintoja, joita aiemmin esitin.

En tiedä mikä olen, tekopyhä, pyhä vai jotain aivan muuta, mutta minulle mainosten ihmisillä ei tosiaan ole kovin suurta väliä. Siksi en varmaan osaa hahmottaa mallimaailman ympärillä olevaa glooriaakaan. Jos mainosten ihmiset saavat jotain tunteita minussa pintaa, ne ovat pikemminkin negatiivisia ja yleensä johtuvat juuri siitä, että suuret merkit hankkivat edustajikseen julkimoita. Se tuntuu kuluttajan huijaamiseen pyrkimiseltä ja saattaa jo olla minulle syy olla ostamatta tuote.

27. kesäkuuta 2007 klo 18.11  
Blogger riits kirjoitti...

auf, pakko pistää oma kommenttini tähän mallikeskusteluun.

"Mutta malli ei luo muotia"

Ei tietenkään suoranaisesti, mutta malli voi luoda muotia vaatesuunnittelijan kautta. Monet mallit ovat eri suunnittelijoiden muusia. Hyvänä esimerkkinä Iekeliene Stange Marc Jacobsin ja Agyness Deyn Jeremy Scottin :)

Hiulla on kyllä oikein kauniit hiukset ja kasvonpiirteet. Hänellä olisi jo hyvä ponnahduslauta kansainvälisille markkinoillekkin.

27. kesäkuuta 2007 klo 18.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ida & Riits: Olen samaa mieltä, että tuossa tytössä olisi ainesta kansainvälisillekin mallimarkkinoille. :)

Jabadaba: Olen pahoillani, jos laitoin sanoja suuhusi. Se ei ollut tarkoitukseni. On mukavaa, jos postaukseni onnistui herättämään ajatuksia, mutta koska kommenttisi ei suoranaisesti liittynyt postaukseeni (muutamaa ensimmäistä lausetta lukuunottamatta), halusin selventää omaa kantaani sekä sinulle että muille lukijoille.

Eipä minullekaan mainosten ihmisillä sen kummempaa väliä ole, ja pidän enemmän mainoksista, joissa ei ole julkkiksia. Reaktioni "julkkis-mainonnan" suhteen on aika samanlainen kuin sinunkin. Uskoisin silti, että jos jotakin julkisuuden henkilöä ihaileva ihminen näkee oman idolinsa mainoksessa, se "kannustaa" fania ostamaan kyseisen tuotteen itselleen. "Jos tuo Penelope Cruzkin käyttää tätä shampoota, niin senhän on oltava tosi hyvä!" Kuten sanoitkin, useimmiten kyseessä on aikamoinen huijaus, sillä en jaksa uskoa että penelopet tai schumacherit käyttävät noita markettishampoita päivääkään.

Tästä kaikesta huolimatta, voin silti sanoa, että minulla on lempimalleja. Ihan jo siitä syystä, että jonkun ihmisen ulkonäkö sattuu miellyttämään minua enemmän kuin jonkun toisen. Ja tätä miellyttävän näköistä vain on mukava katsella. Sen syvällisempiä syitä minulla ei ole sille, kuka pääsee "lempimallin" asemaan.

Mainittakoon vielä, että mallithan eivät ainoastaan esittele tuotteita. He toimivat myös osana esimerkiksi valokuvaajien visioiden toteuttamista. Harvan lehden kansikuva esittelee yhtäkään tuotetta, muuta kuin mallia itseään ja sitä kautta luo lehdelle tietynlaista imagoa.

Riits: Olen myös kuullut, että joillakin suunnittelijoilla on malleja muusinaan. (Kuulostipa hassulta, mutta kaikki tietänevät että taivutettu sana on muusa eikä muus(s)i. :D )

27. kesäkuuta 2007 klo 20.10  
Anonymous Jab kirjoitti...

Minä aina joskus intoudun kommentoimaan, vaikka vähän ohi aiheenkin :)

Ja taas mennään...
Olen myös huomannut tuon, mitä sanoit mainoskuvista, joissa ei ole lainkaan tuotetta, vain malli. Esim. monessa kosmetiikkamainoksessa on näin.
Ja onhan se totta, mitäpä kuva selluliittirasvapurkista oikeastaan kertoo kuluttajalle? - Ei mitään. Mutta toisaalta kertooko kuva laihan mallin siloisesta takamuksesta lopulta sen enempää? Epäilen suuresti, että takamuksen siloisuus olisi saatu aikaiseksi mainostettavalla rasvalla. Mutta kuten tuossa jo viittasitkin, kyse on mielikuvien luomisesta.
Joskus vaan toivoisi, että mainostajat keksisivät jotain pikkaisen uutta ja erilaista. Olen hei jo huomannut, että mainosten luomat mielikuvat eivät ikinä tule toteen!

Tämähän rönsyilee :)

27. kesäkuuta 2007 klo 20.33  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jabadaba: Eipä mitään! :D Rönsyile rauhassa, itse olen mestari eksymään aiheesta. ;) Ja mikäs sen parempaa, jos aihetta saa tällä tavoin laajennettua. Minusta ainakin on mielenkiintoista kuulla muitakin näkökulmia kuin omani.

Mielestäni on suorastaan käsittämätöntä, että esimerkiksi selluliittivoidetta mainostetaan langanlaihan mallin avulla, koska mainoksien mallit eivät ole selluliittia eläissään nähneetkään. Kuluttajalle siis pyritään luomaan mielikuva, että kyseisellä tuotteella on mahdollista saavuttaa kuvan mukainen vartalo, vaikka tuotteella ja kuvan vartalolla ei todellisuudessa ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Kaiken lisäksi nuo kuvien takapuolet on vielä tehokkaasti siloteltu PhotoShopilla, joten todellisuus on niistäkin kaukana.

Myös minun puolestani mainostajat voisivat keksiä vähän tuoreempia näkökulmia mainoksiinsa, sillä ihan oikeasti, uskooko kukaan noihin mallipylly-selluliittivoide-tyyppisiin huuhaa-tekeleisiin.

27. kesäkuuta 2007 klo 20.54  
Blogger Fashion Lolita kirjoitti...

aika intenssiivinen katse! <3

-juliet

27. kesäkuuta 2007 klo 21.16  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Pakko sanoa, että tuon tytön kasvoihin ja valokuviin olen monesti jäänyt ihan kiinni tuijottamaan. Aivan mielettömän kauniit piirteet ja upea sekoitus tyttömäisyyttä sekä klassisen kauneuden piirteitä. Ja jos jossain Trendin kuvauksissa onnistutaan, ovat mallit usein aika mieleen jääviä. Eivät ehkä mitään koko maailman huulilla olevia nimiä, mutta tyttöjä joita ei sivuuteta ihan hetkessä.
Itselläni ei ole kyllä yhtään varsinaista suosikkimallia, lähinnä suosikkivalokuvia. Runwaylla en kiinnitä malliin huomiota juuri ollenkaan, vaatteet vievät voiton.

27. kesäkuuta 2007 klo 23.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Fashion Lolita: Toden totta tuntuu, kuin tuo tyttö tuijottaisi suoraan "juuri minua". :)

Vendeta: Meillä lienee sitten ainakin tässä asiassa samanlainen maku. Minä pidän siitä, että Trendi käyttää suomalaisia malleja jutuissaan. Joukkoon mahtuu kyllä sellaisiakin, jotka ovat sittemmin ihan kansainvälisestikin menestyneet, joten varmaan toimii ihan hyvänä ponnahduslautana maailman markkinoille tuo oma muotilehtemme.

28. kesäkuuta 2007 klo 13.14  
Anonymous dixillusions kirjoitti...

" -- enkä todellakaan pidä mallin työtä erityisen vaativana. Fyysisesti se saattaa sitä ollakin (ainakin yritettäessä täyttää mallimaailman naurettavat kauneusihanteet), mutta henkisesti tuskin."

Mallienko työ ei ole henkisesti vaativaa? Jatkuva kritiikki jo valmiiksi lähes virheetöntä ulkonäköä kohtaan, loputon kilpailu ja pitkät työputket - väitätkö todella, että ne eivät rasita ihmistä? Minun on vaikea kuvitella työtä, joka olisi henkisesti vaativampaa kuin mallina olo. Toki esimerkiksi kuolevien parissa työskentely on henkisesti raskasta, mutta mallien kaikki kritiikki kohdistuu heihin itseensä, joka tekee siitä vaikeampaa.

Ja pssst, laihuus ei sulje pois selluliittia. Sitä löytyy esimerkiksi hoikalta Mischa Bartonilta.

28. kesäkuuta 2007 klo 23.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Dixillusions: Ilmaisinpas itseäni huonosti. :) Jostain syystä en ajatellut fyysisen vastakohtana henkistä, vaan älyllistä. (Henkinen ja älyllinen kääntyivät mielessäni samaksi asiaksi, vaikka eivät sitä olekaan). Tarkoitin siis, että mallin työ ei vaadi kovin kummoisia hengen lahjoja. Enkä tarkoita, että mallit olisivat tyhmiä, pelkästään vain sitä, että mallin työssä aivojaan ei joudu suuremmin rasittamaan. :)

Tosin olet täysin oikeassa, että mallin työ on henkisesti kuormittavaa kritiikin ja ympäristön asettamien ulkonäköpaineiden takia. Jotenkin silti koen, että mallin työhön lähdetään melko egoistisista lähtökohdista. Halutaan esille ja glamouria huokuvaan muotimaailmaan. Jokainen malliksi ryhtyvä tietää, että tulee joutumaan myös kritisoinnin kohteeksi, koska työväline on oma vartalo. Taatusti näille tyttösille muutakin työtä löytyisi, vähemmän henkisesti kuormittavaa sellaista (ainakin ulkonäön osalta). Ja tälläkään en nyt tarkoita, että jotenkin väheksyisin mallintyötä, mutta pointtini on se, että malliksi ryhtyminen on aina oma valinta. Malliksi päästäkseen täytyy olla tietyn pituinen ja näköinen ja tietoisesti itse pyrkiä ja haluta kyseiselle alalle. En ole kuullut yhdestäkään mallista, joka joutuisi olosuhteiden pakosta työskentelemään mallina. Korjatkaa toki, jos olen väärässä. :)

Ja selluliitti-asiassakin olet oikeassa (sen näen valitettavasti ihan omaa pyllyäni tutkailemalla). Mainosten selluliittivoiteita mainostavilla mallitytöillä selluliittia tuskin kuitenkaan koskaan on ollut, ja siksi minusta on väärin luoda sellaisen ihmisen nuoren ja kiinteän pyllyn avulla mielikuva kuin tämä vartalo olisi saavutettu mainostettavan tuotteen ansiosta. (Tulipas megalause!)

29. kesäkuuta 2007 klo 1.30  
Blogger maapähkinähillo-voileipä. kirjoitti...

Olen nähnyt Hiun monen monta kertaa Helsingissä! :D

29. kesäkuuta 2007 klo 16.35  
Anonymous dixillusions kirjoitti...

Kieltämättä mietin viestin valmiiksi saatuani, että mahdoitko tarkoittaa älyllistä puolta. Mutta päätinpä kuitenkin lähettää sen. Pidän muuten todella paljon siitä, kun vastaat viesteihin kunnolla ja fiksuilla ajatuksilla.

29. kesäkuuta 2007 klo 23.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maapähkinähillo-voileipä: Täällä tuntuukin olevan jo useampi, jotka ovat Hiuta onnistuneet bongailemaan Helsingin kaduilta. :)

Dixillusions: Minusta on mukava saada aikaan keskustelua ja perustella näkökantani hyvin. Sellaiset "kaikilla saa olla omat mielipiteet" tai vihamieliset vastaukset kun harvemmin antavat keskustelulle yhtään mitään. :) Kiitos myös sinulle ajatuksia herättävistä kommenteista! Ja saattaapa jopa oma maailmankuvani avartua fiksuja kommentteja lukiessa. :)

30. kesäkuuta 2007 klo 10.22  
Anonymous df kirjoitti...

Kaunis tyttö tämä Hiu :--)

30. kesäkuuta 2007 klo 16.12  
Anonymous Desthea kirjoitti...

Onko tuo Hiu tytön oikea nimi?

1. heinäkuuta 2007 klo 21.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Desthea: En ole ihan varma, mutta uskoisin Hiun olevan tytön oikea nimi.

2. heinäkuuta 2007 klo 22.32  
Blogger Sari kirjoitti...

"Minun on vaikea kuvitella työtä, joka olisi henkisesti vaativampaa kuin mallina olo."

opettaja, lastentarhatati, laakari, psykologi, sairaanhoitaja (ja naista vain laakari ja sairaanhoitaja on kuolevien kanssa toissa, eika nekaan usein).
kilpailua taas on alalla kuin allalla. esim. opettajat kohtaavat loputonta kritiikkia seka oppilailta etta heidan vanhemmiltaan. tietty riippuu ihmisesta etta ottaako krittikin kovemmin jos se on tyyliin 'sulla on liian iso lantionluu' vai 'et osaa yhtaan suhtautua meidan lapsen oppimishairioon, miten voit olla noin ammattitaidoton ja tunteeton ihminen?'.


mallin tyo on myos siita outoa tyota etta sinne ei paasta ns. omilla meriiteilla (kovalla tyolla ja opiskelulla) vaan sattumalla olemaan sen nakoinen joka talla hetkella on sita kuuminta hottia. tasta johtuen se ei ole tyo jota erityisesti arvostan, enka myoskaan keksi miten siina tyossa voisi juurikaan kehittya ammatillisesti (joo joo aina voi oppia ottamaan kritiikkia paremmin vastaan mutta monellako tavalla sita voi kavella tai poseerat kameralle?).

en siis halua halventaa malleja mutta olisi kuitenkin hyva muistaa etta ei se nyt niiiiin kauheen rankkaa ja epaitsekasta tyota ole (niin kuin ei moni muukaan tyo).

4. heinäkuuta 2007 klo 21.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sari: Kiitos fiksusta kommentista. :) Omat kantani olenkin näissä kommenteissani tainnut jo niin perusteellisesti tuoda esille, etten ala enempää toistella.

4. heinäkuuta 2007 klo 22.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hiu ei todellakaan ole tytön oikea nimi :D et kai oikeesti luullu? se on taiteilijanimi. nätti tyttöhän hiu on mutta aika ylimielinen, terveisin entinen luokkatoveri..

5. heinäkuuta 2007 klo 9.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^ Voin allekirjoittaa viimeisimmän anonyymin postauksen tuon ylimielisyyden suhteen :/

T. Rinnakkaisluokalla opiskellut

5. heinäkuuta 2007 klo 16.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymit: Ikävää, jos on tytöllä pissi noussut päähän. Ei noista nimistä koskaan tiedä, sen verran kummallisia on elämän varrella tullut vastaan. :)

5. heinäkuuta 2007 klo 17.43  
Anonymous Hanna kirjoitti...

Minäkin tiedän tämän mallin.

9. heinäkuuta 2007 klo 20.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minäkin tiedän! mallin nököinen joo, mutta pissi on noussut päähän!! eikä muuten osa kävellä korkokengillä!

10. heinäkuuta 2007 klo 11.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kylläpäs tämä postaus ja malli nyt puhuttavat! Olen iloisesti yllättynyt, että tämä kirjoitukseni on saanut niin monen kommentoimaan. Enpä osannut arvata tätä kirjoittaessani, että vastassa olisi näin innokasta kommentointia. :)

Kuten jo sanoinkin, niin on valitettavaa, jos kyseisellä mallilla on noussut pissi päähän. Itse en kuitenkaan henkilökohtaisesti häntä tunne, joten en voi sanoa hänen persoonastaan tai käytöksestään mitään. Kaunis tyttö joka tapauksessa. :)

10. heinäkuuta 2007 klo 13.28  
Anonymous Mangolisa kirjoitti...

Katselin juuri noita mallien kuvia viime viikolla ja ainoa, joka pisti silmään oli juuri Hiu. On kyllä harvinaisen upean näköinen tyttönen.

22. elokuuta 2007 klo 8.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mangolisa: Minusta Hiulla on myös aivan todella kauniit ja ennen kaikkea puhtaat piirteet. Toki nuo kuvat vielä korostavat tuota viatonta ja luonnollista vaikutelmaa. :)

23. elokuuta 2007 klo 22.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen nähnyt kyseisen Hiun pari kertaa kaupungilla ja upea ilmestyshän tuo on! Joskus löysin myös Hiun ihanat galleriakuvat, mutta nyt en ole enää aikoihin niitä löytänyt :( Tietääkö kukaan onko Hiulla vielä kuvia galleriassa, olisi kiva päästä ihailemaan?

25. elokuuta 2007 klo 13.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Minä löysin Hiun alun alkujaan juuri gallerian kautta, mutta kuvat ovat kadonneet jo aikapäiviä sitten. En tiedä onko neitokainen vaihtanut vain nimimerkkiä vai lähtenyt galleriasta kokonaan.

28. elokuuta 2007 klo 22.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Alexandran alias Hiun löytää galleriasta mayaku -nimimerkillä. En kyllä tiedä onko hän oikeasti 175 cm, sillä itse olen 172 ja hän on minua selvästi lyhyempi. Ihan nätti tyttö, kuvissa kauniskin, mutta luonnossa yhtä normaalin näköinen kuin muutkin kaduntallaajat. Trendin kuvista en ole kovinkaan paljoa pitänyt, sillä minusta Hiu näyttää paremmalta suloisissa ilmeissä kuin Trendin kuvauksissa, joissa nirppanokkaisuus ja mutruhuulisuus ovat avainsanoja.

10. lokakuuta 2007 klo 18.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän monia nuo koulukavereina olevat mallit saattavat alkaa kiukuttamaan (joo, minuakin, tosin ei hiu :) , mutta olen kyllä kuullut, että Hiu on ihmisenä oikein mukava ja lämmin henkilö, sitten kun itse kuuluu niihin, joita haluaakin arvostaa ja jotka hän laskee ystävikseen :) Ei ole tarvetta olla yhtä alistuvainen ja nöyrä jokaiselle vastaan tulijalle, itse en aikanaan ole :D

Ja kyllähän tuo Hiu on kuulujen mukaan menestynyt Japanissa joissakin kuvauksissa. Tarkempaa en valitettavasti tiedä.

25. toukokuuta 2008 klo 21.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse tunnen hiun ja tyttö on todella mukava ja hänen kanssaan on kiva olla! Typerää luulla ulkonäön ja ammatin perusteella jotakuta ylimieliseksi tai koppavaksi. Hiu on kiva! :>>

26. kesäkuuta 2008 klo 22.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hiu on yksi mukavimmista ja ystävällisimmistä ihmisistä jonka tunnen ja myös erittäin empaattinen. Ylimieliseksi haukkuminen on vain kateellisten panettelua. Hiun nimi ei myöskään ole ns. taiteilijanimi vaan ihan pienestä pitäen on häntä kutsuttu sillä nimellä.
Eikä mallien työ ole heppoista, useat kuvauspäivät voivat olla pitkiä ja mallit joutuvat olemaan pitkiä aikoja fyysisesti rankoissa asennoissa jonka jälkeen ovat lihakset hellinä. Jatkuva mahdollinen kritiikki kyseisessä ammatissa on rankkaa ja se täytyy vain niellä mukisematta. Usein kyseisestä ammatista nähdään vain pinta eikä sen syvemmälle jos ei ole alaan paremmin tutustunut.

28. helmikuuta 2009 klo 20.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hiun oikea nimi ei kyllä todellakaan ole mikään Aleksandra.

28. helmikuuta 2009 klo 21.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi tyttö on on mun kaverin kaveri, yks maailman näteimmistä naisista pakko sanoa<3<3<3 i would go gay for hiu :D

11. kesäkuuta 2009 klo 7.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei voi paljon kauniimpaa naista olla, käveli minua kerran vastaan ja katsoi suoraan silmiin... on oikeesti luonnossakin ihan törkeen upea!!

2. elokuuta 2009 klo 9.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu