Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksyn 2007 takit

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 19. kesäkuuta 2007

Syksyn 2007 takit

Palaan jälleen malttamattomana syys-aiheisiin, sillä syksyn 2007 ready-to-wear -mallistoissa oli kaikenlaisia ihanuuksia, jotka eivät jätä mieltäni rauhaan. Tällä kertaa käsittelyyn pääsevät takit.

Syksyn takit noudattelevat klassisia ja yksinkertaisia linjoja. Mallistoissa on hyvin istuvia trenssejä, suoria villakangastakkeja joko yksi- tai kaksirivisellä napituksella, A-linjaa sekä lyhyttä jakkumallia. Takkien värimaailma on melko tummanpuhuva (kuten tämän syksyn mallistot muutenkin ovat), mutta piristysruiskeena joukosta löytyy muutama punainen ja valkoinenkin takki. Materiaalit ovat pääosin villakangasta, puuvillakangasta ja nahkaa. Myös joitakin kummallisia ”karvahärpäkkeitä” näkyy muutamassa mallistossa, mutta koska ne eivät minun makuani miellytä eivätkä vaikuta kovin käytännöllisiltä, jätän ne tässä katsauksessa tarkemmin käsittelemättä. (Mikäli jotakuta kiinnostaa, niin ”karvatakkeja” oli esimerkiksi A. F. Vandevorstin ja 6267:n mallistoissa.)

1. Tommy Hilfiger
2. Luella
3. Trovata

1. Aquascutum
2. Chaiken
3. DKNY
1. Adam + Eve
2. Balenciaga
3. Akris

Suurinta ihastusta minussa herättävät Junya Watanaben hieman vinksahtaneet takit, jotka ovat hassulla ja kieroutuneella (sananmukaisesti) tavalla hyvännäköisiä. :)
Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Anonymous Petja Jäppinen kirjoitti...

Watanaben takeissa on directiohallituksen vaikutteita. Juuri katselin miten sellaisen kaavoitetaan

21. kesäkuuta 2007 klo 23.52  
Blogger Jenni kirjoitti...

Direktiohallitus liittyy käsittääkseni jotenkin Ranskan vallankumoukseen... Mutta selvennäpäs nyt hieman, mistä tässä on kyse. :D

22. kesäkuuta 2007 klo 11.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu