Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Täydellisten shortsien metsästys

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 25. kesäkuuta 2007

Täydellisten shortsien metsästys

Olen kohdannut ongelman. En löydä mistään itselleni kivoja, oikean mittaisia ja hyvin istuvia shortseja! Miten sopivien shortsien löytäminen voi olla niin paljon haastavampaa kuin tavallisten housujen? Olen jo vakavasti harkinnut täyspitkien housujen ostamista ja niiden leikkaamista shortseiksi.

Haaveissani täydelliset shortsit ovat aivan tavalliset, suorastaan shortsien prototyyppiä edustavat. Shortsieni pitäisi olla neutraalin väriset (musta/tummanruskea/beige), normaalivyötäröiset (en ole toistaiseksi vielä valtaisasti lämmennyt korkeille vyötäröille), noin puoleen reiteen ulottuvat (en halua, että puoli pyllyä vilkkuu paljaana kävellessäni julkisilla paikoilla) sekä etu- ja takataskulliset (melkein kaikki taskutyypit kelpuutetaan). Olen toki kyseisenlaisia pöksyjä sovitellutkin, mutta niissä on aina ollut jotakin vikaa. Jokin yllämainituista kohdista ei täyty, tai shortsit eivät vain istu. Jos joku siis tunnustaa nähneensä kuvaukseni mukaisia shortseja jossakin, hihkaiskoon tännepäin – alan vaipua jo epätoivoon.

Lopussa esittelyssä muutama hurmaava shortsityyli.
Viimeisessä kuvassa tytön housut taitavat olla enemmänkin caprit kuin shortsit, mutta vajaamittaiset joka tapauksessa. :)

Kuvat: 1, 2, 3, 4


EDIT: Löysinpäs tässä surffaillessani uuden (minulle ainakin ennestään tuntematon tuttavuus) nettikaupan nimeltä Shopping Mary, joka vieläpä toimittaa Suomeenkin. En ehtinyt kaupan valikoimaan vielä tarkemmin tutustua, mutta sen verran kuitenkin, että huomasin sivustolla täydellisyyttä hipovat shortsit! :)


Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Blogger Vendeta kirjoitti...

Tuntuu, että näen kuvaustasi vastaavia shortseja joka paikassa! Mutta paha lähteä sanomaan, mitkä istuisivat juuri sinun päällesi. Jos mikään ei oikeasti tunnu sopivalta, ei kannata koko kesää etsiäkään. Pian ei olee eää kelejä shorteille, joten jos edulliset istuvat täysimittaiset housut löytää, niin ihmeessä vaan niitä sitten shortseiksi leikkelemään!

Ensimmäisen kuvan farkkushortsit ovat kyllä aivan himoittavat! Tosin vähänkin korkea vyötärö ei sovi minun vartalomallilleni. Ehkä silti pitäisi vähän uhmata sitä...

25. kesäkuuta 2007 klo 17.02  
Blogger c kirjoitti...

Minunkin mielestäni shortseja on näkynyt melko paljon kaupoissa! :D Luulen että nyt alennusmyyntien aikaan voi löytyä paljonkin shortseja, jos löydät suht edullisesti voit ostaa vaikka kahdet :) yhdet hieman lyhyemmät kuumille kesäpäiville ja toiset pidemmät sitten viileämmälle säälle!
itse himoitsen myös juuri noita korkeavyötäröisiä farkkushortseja!

25. kesäkuuta 2007 klo 17.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Voi kyllä tosiaan olla, etten ole kunnolla edes etsinyt. Tai sitten olen vain liian nirso tai vain sokea. :D Ehkä pitää nyt alennusmyynneistä katsella, josko löytyisi.

Shortsikelit alkavat tosiaan olla pian jo ohi, mutta jos löytäisin tuollaiset klassisen malliset, niin niitähän voi sitten käyttää tulevinakin kesinä. :)

25. kesäkuuta 2007 klo 17.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu