Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vyötärö esiin!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 4. kesäkuuta 2007

Vyötärö esiin!


Syksyn 2007 ready-to-wear -mallistoja tutkaillessa voi todella havaita, että vyö on syksyn olennaisimpia asusteita. Useimmat suunnittelijat pukevat vyön korkealle korostamaan vyötäröä, mutta jonkin verran niiden näkee keikkuvan lantiollakin. Myös vöiden leveydet vaihtelevat narumaisen ohuista miltei parinkymmenen sentin paksuisiin viritelmiin. Pääasia tuntuu olevan, että asussa kuin asussa on vyö, oli se sitten millä korkeudella tai minkä paksuinen tahansa.
Itse olen usein tuskaillut eripituisten vöitteni kanssa. Koska lantio- ja vyötärövyö ovat täysin eripituisia, samaa vyötä on vaikea käyttää molempiin tarkoituksiin. Useimmat vöistäni ovat liian pitkiä käytettäviksi vyötärön korostukseen. Karen Walkerin ja muutaman muunkin suunnittelijan mallistoissa kuitenkin tarjotaan eräänlaista kikkaa tämän ongelman ratkaisemiseksi. Vyön ylimääräiseksi jäävä pätkä on vain kiepautettu vyön ali roikkumaan. Näppärää!


Kaksi ensimmäistä kuvaa on Karen Walkerin syysmallistosta ja jälkimmäiset kuvat ovat Rag & Bonen ja Richard Chain mallistoista.


EDIT: Näköjään tämä vyö-kikka on jo löydetty ainakin Melbournessa, sillä erästä street style -sivustoa selaillessani törmäsin siihen peräti kahdessa kuvassa. Kuvia pääsee ihastelemaan tästä ja tästä.


Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu