Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Erilainen ekokassi

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 31. heinäkuuta 2007

Erilainen ekokassi

Muotiblogeissa on ollut jonkin verran keskustelua ekokasseista. Varmasti jokainen suomalainen tuntee myös nämä mummojen rakastamat "kultamokka-kassit", jotka sinänsä ovat erittäin mainio ja ekologinen keksintö, mutta melkoisen mauttomia ainakin minun mielestäni. Tein kuitenkin muutama vuosi sitten Roomasta löydön, joka on kuin moderni italialainen versio kotimaisesta kahvikassista. Omasta mielestäni mahtavasta ostoksesta voi olla montaa mieltä, mutta yksi asia on varma: tämä kierrätystä parhaimmillaan!

Pieni keltainen laukkuni (20cm x 15cm) on tehty Etelä-Euroopassa myytävistä mehupusseista, jotka muistuttavat materiaaliltaan kahvipaketteja. Ihastuin pirtsakan väriseen, ekologiseen ja hurmaavan kitsch-henkiseen kassiin välittömästi. Aluksi suunnittelisin, että tekisin itse vastaavan, mutta totesin pian, että kassin hinta oli niin huokea (4 e), ettei väkertäminen olisi sen arvoista (varsinkaan, kun se olisi edellyttänyt ensin mehupussien ostamisen ja juomisen) eikä kassi itse tehtynä todennäköisesti olisi tullut yhtään sen edullisemmaksi.


Kassini on herättänyt todella suurta ihmetystä ja useimmin siitä käytetyt adjektiivit ovat kummallinen ja hassu. Itse kuitenkin rakastan outoa laukkuani, joka on maailman näppärin esimerkiksi baarireissuilla. Laukku on yllätävän tilava hyvän mallinsa vuoksi ja materiaali on kuin tehty tahmeita baarin lattioita varten. Muovinen pinta ei likaannu ja mahdolliset juomaroiskeet tai muut tahmat on helppo vain pyyhkäistä kostealla paperilla pois.

Tunnisteet: ,

7 kommenttia:

Blogger Kiki kirjoitti...

Hahaha, melko veikeä ja varmastikin todella käytännöllinen kassi. Voisin kuvitella käyttäväni tuota joillain festareilla :D.

31. heinäkuuta 2007 klo 15.26  
Blogger Iinu kirjoitti...

miten saat blogspotin blogissa nuo kategoriat? Mikä asetus/miten ihmeessä? : DD hukassa.

btw, söpö kassi, käyttäisin itsekin : >

31. heinäkuuta 2007 klo 18.46  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiki: Se on todella näppärä kyllä. Minä tosin käytän laukkua ihan baarissakin. :D

Iinu: Kiitoksia. :) Voit luoda blogiisi kategoriat niinkin yksinkertaisesti, että uutta postausta tehdessäsi kirjoitat vain tekstiruudun alapuolella olevaan ohueen palkkiin (, jossa lukee luokkatunnisteet) tekstille haluamasi kategorian nimen. Seuraavalla kerralla kategoria näkyy valmiina vaihtoehtona luokkatunnisteissa siellä alhaalla. Uusia kategorioita voit luoda samalla tavoin. Ja samalle tekstille voit määrittää useammankin kategorian tai jättää kategorioimatta kokonaan, jos niin tahdot.

Toivottavasti selostukseni auttoi yhtään. :)

1. elokuuta 2007 klo 0.18  
Blogger Salla kirjoitti...

Noita ihan samoja myydään täällä omassa pikkukaupungissani eräässä kukka/sisustusliikkeessä! :) Siellä oli jotakin eri mallejakin, ajattelin käydä joku kaunis päivä tutkimassa hieman tarkemmin!

6. elokuuta 2007 klo 17.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Salla: Onpas hauskaa kuulla, että tämä idea on rantautunut Suomeenkin. Mistäköhän putiikin pitäjä on mehupussinsa raahannut, kun niitä ei taideta Suomessa myydäkään. :)

6. elokuuta 2007 klo 22.00  
Anonymous vishpri kirjoitti...

Mä ostin melkein samanlaisen kassin monta vuotta sitten ihan suomesta etolasta.On ollu käytännöllinen ja tykkään siitä.

7. elokuuta 2007 klo 13.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Eipäs tämä kassi sitten ollutkaan pelkkä ulkomaan ihme. :) En ole itse muualla törmännyt vastaavaan, mutta näemmä idea on universaali. :D

8. elokuuta 2007 klo 17.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu