Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuinka pukeutua nahkatakkiin

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 13. heinäkuuta 2007

Kuinka pukeutua nahkatakkiin

Omasta uudesta nahkatakistani innostuneena päätin esitellä teille muutaman mukavan nahkatakkityylin, jotka olen bongannut eri street style -sivustoilta aikaisemmin (eli silloin kun en ollut omaa takkiani vielä löytänyt, ja etsiskelin inspiraatiota).

Neljä ensimmäistä tyyliä ovat hyvin pelkistettyjä ja tummanpuhuvia. Kuvien takit ovat mustia ja melko niukkalinjaisia. Tytöt ovat pukeneet nahkatakin joko hameen ja leggingsien tai pillifarkkujen seuraksi.


Nämä takit taas on yhdistetty paljon rennommalla ja boheemimmalla tavalla. Nahkatakki on aivan erinäköinen esimerkiksi ruskeana kuin mustana ja koko ilmeen muuttaa, jos takin yhdistää vaikkapa iloisen väriseen mekkoon.

Kuvat: Stockholm Street Style, Hoyfashion ja Youcatwalk

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Anonymous Chic kirjoitti...

Kaikki kuvat on kivoja, mutta tykkään kuitenkin eniten noista ruskeista nahkatakeista. Sellaisen kun löytäisi :)

14. heinäkuuta 2007 klo 15.38  
Blogger Lis kirjoitti...

ennen mäkin tapasin ajatella, että nahkatakki sopii vain tietynlaisten vaatteiden kanssa, mutta nyt oon jo vähän itse innostunut tuollaisesta romantiikka-nahkatakki yhdistelmästä :)

14. heinäkuuta 2007 klo 22.37  
Blogger Kiki kirjoitti...

Kivoja tyylejä/kuvia olet löytänyt. 4.kuvan tytön yhdistelmä huppari-nahkatakki on kylläkin jotenkin liian..rosoinen? tulee ihan mielen ryan atwood :D.

14. heinäkuuta 2007 klo 23.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Chic: Minullakin oli alunperin tarkoituksena löytää ruskea nahkatakki, mutta sitten kun sopiva musta tuli vastaan, päätin ostaa sen. Tuntuu, että mustia takkeja on paljon enemmän tarjolla kuin ruskeita.

Lis: Minun mielestäni on hauskaa, miten yhdestä vaatteesta saa niin täysin eri näköisen yhdistelemällä sitä eri tyyleillä. Minustakin romantiikka-nahkatakki-yhdistelmä on mainio. :)

Kiki: Kiitoksia! Itse asiassa olin vain keräillyt kivoja tyylejä ja en ollut käyttänyt noita kuvia missään vielä. Sitten huomasin, että noin monessa asussa oli nahkatakki (olin kenties nahkatakin himoissani alitajuisesti keräillyt erityisesti nahkatakin sisältäviä kuvia :D). Huppari-nahkatakki yhdistelmä on kyllä aika poikamainen ja rokki. Minulle ei sentään Ryan Atwood tule mieleen, mutta kieltämättä aika "rough" tyyli. :)

19. heinäkuuta 2007 klo 9.56  
Blogger La Dolce Vita kirjoitti...

Ruskea kauan odottamani "nahkatakki" tulossa HM:stä.. :)

26. heinäkuuta 2007 klo 14.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

La Dolce Vita: Onko se oikeaa nahkaa vai tekonahkaa? Tuli noista lainausmerkeistä mieleen. :)

26. heinäkuuta 2007 klo 15.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu