Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 9

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

Päivän asu 9

Löysin viime viikolla alennusmyynneistä alle 6 eurolla mustan tunika-mallisen mekon, jota en shoppailulakosta huolimatta viitsinyt jättää kauppaan, koska hinta oli niin edullinen ja trikoomekoille on aina käyttöä. Mekko tuo rypytyksineen ja pussittavine hihoineen mieleeni Chloélle tyypilliset puseromallit. Epäilen, että se edustaa juuri sitä mekkojen kastia, joka etenkin miesten mielestä näyttää lähinnä raskausmekolta tai yöpaidalta. Minä kuitenkin pidän sen "pussimaisuudesta" ja väljyydestä. Vaikka mekkoni on kokoa XS, se on silti todella löysä. Tällä kertaa lisäsinkin mekon seuraksi vyötärövyön, jotta saisin siihen hieman enemmän muotoa. Värikkäät leggingsit tuovat hieman piristystä muuten tummaan asukokonaisuuteen.  • mekko - Lindex
  • vyö - second hand (Episode, Bryssel)
  • leggingsit - Lindex
  • kiinantossut - Cheapo (Carlings)

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Anonymous tuesdayy kirjoitti...

ihanaa asu! oioi! legginssit kruunaa kaiken :>

25. heinäkuuta 2007 klo 13.02  
Blogger Vendeta kirjoitti...

Legginssit tekevät kyllä ihmeitä. Pitääkin ottaa tuosta kirkkaasta yksityiskohdastasi mallia, kun itse aina unohdan lisätä asuihini väriä :D

25. heinäkuuta 2007 klo 13.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voih, oon katkera! Itsekin ihailin tuota samaa halpaa ihanaa mekkoa, mutta täällä oli vain kokoja XS ja M. Itse tarvitsisin S:n. Olisin ottanut sitten sen ainoan M:n ja kaventanut sitä, mutta sitten huomasin sen olevan rikki (osa ompeleista ratkennut). Ehkä pitäisi varmuuden vuoksi käydä sovittamassa sitä XS:kin, jos vaikka olisi riittävän iso.

25. heinäkuuta 2007 klo 13.59  
Blogger noir sur blanc kirjoitti...

Kiva ja yksinkertainen asu. Legginsit tosiaan tuovat asuun lisää mielenkiintoa, mutta itse en voisi käyttää ihan noin räikeätä väriä...

25. heinäkuuta 2007 klo 14.10  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuesdayy: Voi kiitos kivasta kommentista. :)

Vendeta: Totta. Värikkäillä leggingseillä tai sukkahousuilla voi muuttaa muuten tylsän värisen asun ilmeen täysin. :)

Anonyymi: Minunkin kokoni on normaalisti S, mutta koska Lindexin koot ovat yleensä hieman suurempia, kokeilin suoraan XS:ää ja se oli sopiva. Suosittelen siis, että käyt testaamassa sen XS:n. :)

Noir sur Blanc: Kiitos. :) Minä käytän värejä todella rohkeasti. En suosi riemunkirjavia kokonaisuuksia, mutta saatan esimerkiksi lisätä mustan, harmaan tai valkoisen seuraksi todella kirkkaitakin värejä.

25. heinäkuuta 2007 klo 16.26  
Blogger Salla kirjoitti...

Voisinkin laittaa huomenna päälle petroolinsiniset legginsini mustan tunikan kanssa, kiitos ideasta! Voisi muuten viedä säkkimäisyyttä vieläkin enemmän pois, jos sijoittaisit vyön ihan rintojen alapuolelle! :)

25. heinäkuuta 2007 klo 18.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Salla: Kiitos vinkistä. :) Kokeilinkin heti, miltä vyö rintojen alla näyttäisi. Ei hassumpaa. :) Tosin tämän mekon ja tämän kyseisen vyön yhdistelmä taitaa sopia parhaiten niin, että vyö on tuossa vyötäröllä. Mutta käyttökelpoinen idea muidenkin mekkojen/paitojen kanssa kokeiltavaksi.

25. heinäkuuta 2007 klo 18.58  
Anonymous minella kirjoitti...

Ihanat värikkäät legginssit! Kivan mekkolöydön teit. :)

25. heinäkuuta 2007 klo 22.04  
Anonymous Hely kirjoitti...

Minullakin on ollut vähän vaikeuksia kauden ylisuurten mekkojen kanssa, ne näyttävät tosiaan turhan helposti yöpaidoilta. Se kai toisaalta on tarkoituskin - volyymiä, volyymiä, volyymiä - mutta näin epätrendikkäänä suomalaisena(?) olisi mukava jos vaate myös korostaisi hyviä puoliani eikä olisi _vain_ trendikäs.

26. heinäkuuta 2007 klo 9.41  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minella: Kiitos. :) Nuo leggingsit olen ostanut jo vuosia sitten, mutta näinpä vain ovat kestäneet käytössä jo pitkään, sekä kuntonsa että värinsä puolesta.

Hely: Uskon, että yöpaitamaista vaikutelmaa lisää, jos mekko on löysää trikoota kuten tämä oma mekkonikin. Löysässä mekossa luulen silti värivalinnalla olevan väliä. Esimerkiksi musta ei herätä todennäköisesti yhtä vahvoja yöpaita-assosiaatioita kuin vaikkapa punainen, harvemmin nimittäin taidetaan yöpaitoja mustina valmistaa.

Tietysti kannattaa ennemmin valita mekko oman vartalon mukaan kuin viimeisimpien trendien, mutta tällaiseen kaapumaiseenkin mekkoon saa onneksi ryhtiä vaikkapa vyöllä. :)

26. heinäkuuta 2007 klo 10.22  
Blogger indie kirjoitti...

kivat legginsit! voisin kipaista hakemassa tuollaiset lindexiltä. Muistatko paljon maksoivat?

26. heinäkuuta 2007 klo 14.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Indie: Voi että, olen ostanut nuo leggingsini varmaan kaksi-kolme vuotta sitten. :D Joten en kyllä osaa sanoa, onko Lidexin valikoimissa vastaavia nyt. Mutta käy ihmeessä tsekkaamassa. :) Käytän itse usein hyödykseni Lindexin ja Seppälän "ota 3, maksa 2" -tarjoukset.

26. heinäkuuta 2007 klo 14.37  
Blogger Kiki kirjoitti...

Minullakin on pari tuollaista "raskausefektin" aiheuttavaa mekkoa ja olen kyllä käyttänyt niitä rohkeasti ihan ilman vyötäkin. Tosin yhden mekon, josta olin jo ostohetkellä hieman epävarma, palautin takaisin, kun ensimmäinen kommentti kuului heti sen päälle vedettyäni "tuommonen raskaana olevien mammojen mekko"(miespuolinen kommentoija muuten!). Rajansa kaikella :D.

27. heinäkuuta 2007 klo 1.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiki: Hahaha. :D No ehkä tosiaan, jos ensimmäinen kommentti vaatteesta on tuollainen, se on hieman lannistavaa. Entinen poikaystäväni oli ihan fanaattinen kutsumaan miltei kaikkia mekkoja/toppeja, jotka roikkuivat A-linjaisena rinnan alapuolella, raskausmekoiksi. Siinä vaiheessa annoin piutpaut hänen mielipiteelleen. :D

27. heinäkuuta 2007 klo 9.06  
Blogger La Dolce Vita kirjoitti...

Pussittavat hihat ovat kivan näköiset, muutenkin söpö mekko! Tuollaista olen itsekkin katsellut..

30. heinäkuuta 2007 klo 7.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

La Dolce Vita: Kiitos. :) Jos olet vikkelä, niin kenties ehdit vielä bongaamaan samaisen mekon Lindexin alennusmyynneistä. :)

30. heinäkuuta 2007 klo 10.32  
Blogger La Dolce Vita kirjoitti...

Jahas, pitäisköhän suunnata tänään Lindexiin ;)

30. heinäkuuta 2007 klo 14.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nätti asu, etenkin noi leggingit on tosi söpöt :)

31. heinäkuuta 2007 klo 12.49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu