Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Toisen käden löytöjä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 31. heinäkuuta 2007

Toisen käden löytöjä

Kävin tänään sadepäivän viihdykkeeksi kiertelemässä kirpputorilla. Sovittelin varmaan kahtakymmentä eri vaatekappaletta, joista lopulta muutama lähti kanssani kotiin. Nyt siis esittelen teille löytöni: kolme toppia ja kengät. Kaikille ostoksilleni hintaa tuli yhteensä 5 euroa.




Ensimmäinen, kirkkaan pinkki toppi on itse asiassa oikeasti hame, mutta ajattelin käyttää sitä mieluummin yläosana. Vyötärö- tai lantiovyön avulla hame muuntautuu topiksi varsin helposti.







Toinen, pilkullinen toppi on löysän tunika-mallinen ja vaatii seurakseen myös vyön, jotta ei näyttäisi teltalta. Toppi on jonkun itse tekemä, minkä voi havaita saumoista ja lappujen puuttumisesta.






Viimeinen, löysähkö paita on liukasta ja hieman kiiltävää materiaalia ja sopii käytettäväksi sekä vyön kanssa että ilman. Paidassa on beigellä pohjalla punavalkoisia (tai kermanvaaleita) kukkia. Mukana kuvat sivulta, edestä ja takaa.












Löysin kirpparilta myös nämä ruskeat, italialaista tekoa olevat nahkakengät. Olen jonkin aikaa jo miettinyt, että vanhanaikaiset nauhakengät olisivat hauskat ja nyt sattuivatkin sitten kohdalle nämä erinomaisessa kunnossa ja oikeaa kokoa olevat kengät.



Tunnisteet: ,

20 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Ompa tyylikkäät kengät! :)

31. heinäkuuta 2007 klo 20.15  
Blogger c kirjoitti...

kengät ovat loistava löytö!

31. heinäkuuta 2007 klo 20.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköinen toi pinkki toppi :)

31. heinäkuuta 2007 klo 22.18  
Blogger Kingsley kirjoitti...

Upeat kengät! Upean väriset!

31. heinäkuuta 2007 klo 22.54  
Blogger Iinu kirjoitti...

tosi tyylikkäät kengät, ihanan väriset. muutenkin kivoja löytöjä.

kysyin noista kategorioista edellisen postauksen kommenteissa, voisitko vastata jos kerkeet? : D

31. heinäkuuta 2007 klo 23.01  
Blogger Kiki kirjoitti...

Sinähän olet vauhdissa, jo kolmas postaus tälle päivälle :D. Pidän tosi paljon löytämistäsi vaatteista, erityisesti beigepohjainen kukkapaita on todella kaunis. Kengät ovat myös todella hyvä löytö!

31. heinäkuuta 2007 klo 23.44  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos kaikille kivoista kommenteista. :) Kengät olivat tosiaan aika mainio löytö, etenkin kun ovat aivan uudenveroisessa kunnossa.

Iinu: Vastasin sinulle saman postauksen kommenteissa, johon olit kysymyksenkin jättänyt. Toivottavasti saat selostuksestani tolkkua. :)

Kiki: Kiitos kovasti! Innostuin nyt postailemaan vähän varastoon, kun oli vapaapäivä ja inspiraatiota pukkasi. :D Viime aikoina on työkiireiden takia jäänyt bloggailu niin vähälle, mutta tänään oli aikaa ja energiaa. :)

1. elokuuta 2007 klo 0.21  
Blogger -L- kirjoitti...

Punainen vyö viimeisissä paita kuvissa on upea. Se ei tainnut olla kyseiseltä ostosreissulta, mutta osui silmään samantien ja oli pakko kehaista.
Ruskeat kengät upeat!

1. elokuuta 2007 klo 8.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos Laura! :) Punainen vyö on second hand- löytö Belgiasta, mutta en hoksannut mainita tekstissä sen alkuperää.

1. elokuuta 2007 klo 8.52  
Blogger dolce kirjoitti...

Ihana tuo pinkki toppi! Tai siis kaikki..

1. elokuuta 2007 klo 9.37  
Blogger annukka kirjoitti...

tosi nätti tuo kukallinen paita, sopii etenkin tuon UPEAN punaisen vyön kanssa! :)

1. elokuuta 2007 klo 13.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Missä kirppiksissä sä pyörit? Mä en ikinää löydä mtn noin kivaa :) kerro vähän minne suunnata.

1. elokuuta 2007 klo 15.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

La Dolce Vita: Kiitoksia. :)

Maria: Kiitos. Se punainen vyö on myös kirpparilöytö. :)

Suzz: Itse asustelen täällä Keski-Suomessa tällä hetkellä, joten ihan niillä kirpputoreilla käyn, mitä tästä lähistöltä löytyy. Voisinpa melkein sanoa, että kirpputorishoppailun olennaisin avainsana on kärsivällisyys. Suurimmalla osalla käyntikerroista en löydä mitään, mutta toisinaan tarttuu mukaan paljonkin tavaraa.

Käy siis kirpputoreilla usein, koska tavaran vaihtuvuus on nopeaa. Varaa myös paljon aikaa ja energiaa, koska vain penkomalla yleensä löytää aarteita. :)

1. elokuuta 2007 klo 18.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo kukkapaita näyttää tosi kivalta, eikä ole muissakaan löydöissä mitään vikaa. :)

1. elokuuta 2007 klo 20.14  
Blogger Iinu kirjoitti...

kiitos tosi paljon selostuksesta : > juu, laitan kyllä luokkatunnisteet, mutta siltikään ei näy kategorioita niinkuin vaikka vuodatuksessa : / tietäisikö joku syytä?

1. elokuuta 2007 klo 23.57  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mailinn: Kiitoksia. Ainoa miinus paidassa on sen materiaali, joka saa hiukseni sähköistymään. :D

Iinu: Luulen, että ratkaisu ongelmaasi saattaisi löytyä blogin asetuksista. Todennäköisesti blogisi oikeassa yläkulmassa on kohta "customize". Valitse se ja sivulle avautuu näkymä, jossa on erilaisia bokseja teksteineen. Mene kohtaan "Lisää sivuelementti" (Add a page element) ja voit sieltä hallita blogisi sivupalkissa näkyviä tietoja.

2. elokuuta 2007 klo 15.38  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Rakastan kirppislöytäjä ja kesällä rahat ovat menneetkin niihin, mutta ovat niin rakkaita ja kirppiksiltä saa paljon enemmän tavaraa rahalla, jonka käyttäisi kauppoihin. Tuollaisia jazz-kenkiä olen nähnyt kirppiksillä, ostan varmaan kun syksy tulee, koska omistan jo tuollaiset, mutta huikealla korolla ja haluan ilman korkoja...Rakastan tuota pinkkiä toppia ja vyötä! Yritänpä bongailla itsekin tuollaista toppia/hametta:)

6. elokuuta 2007 klo 9.46  
Blogger Jenni kirjoitti...

StyleDrop: Olipas muuten oivallinen kuvaus tuo jazz-kengät. :) Minä pidän myös kirpputorishoppailusta miltei tavallista shoppailua enemmän, ihan jo rahansäästön ja vaatteiden uniikkiarvon takia. Kirpputorishoppailu voi olla myös turhauttavaa, koska ne kerrat kun jotain todella kivaa löytää, ovat aika harvassa.

6. elokuuta 2007 klo 10.18  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Eikös niitä kutsuta jazz lace-up shoeksi? Voin olla ihan hakoteillä, mutta kirjoitin sen kiinnittämättä asiaan edes huomiota, mutta onhan se aika kuvaava:)

8. elokuuta 2007 klo 3.45  
Blogger Jenni kirjoitti...

Styledrop: Voi hyvinkin olla, että se on noiden kenkien ihan virallinenkin nimi, mutta enhän minä sivistymätön moukka moista tiennyt. :)

8. elokuuta 2007 klo 17.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu