Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Yli-ikäinen wannabe-skeittityttö

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 20. heinäkuuta 2007

Yli-ikäinen wannabe-skeittityttö

Ostettuani Melodican t-paidan muutama päivä sitten, päätin tutkailla merkin nettisivuja hieman tarkemmin. Tajusin vasta tässä vaiheessa, että kyseessähän on suomalainen merkki! Suorastaan puhkuin ylpeyttä pienen kotimaamme puolesta kyseisen oivalluksen tehtyäni. Olen huomannut etenkin skeittikulttuurin parissa monta pientä ja hyvinvoivaa suomalaista yritystä, joiden vaatteet kelpaavat myös tällaiselle jo teini-iän ylittäneelle ja skeittaamisesta mitään ymmärtämättömälle tyttösellekin. (Skeittikokemukseni rajoittuvat siihen, kun 7-vuotiaana lensin laudalta pitkin pituuttani asfalttiin. Muistoksi tästä jäi arpi kyynärpäähän. Toinen kokemus oli parikymppisenä, jolloin lensin sen sijaan pyllylleni, mistä ei seurannut muuta kuin kova tälli. Skeittiurani ei siis oikein ottanut tuulta alleen, joten keskittynen vain vaatetukseen.)

Melodica on siis suomalainen vaate- ja rullalautamerkki, joka on perustettu vuonna 1999. Tuotteita myydään monissa alan liikkeissä ja niitä voi myös tilata Melodican nettisivujen kautta suoraan kotiin. Itse pidän Melodican tyylissä yksinkertaisista ja hauskoista printeistä yhdistettyinä selkeisiin väreihin. Tuotteiden hintataso on myös erittäin kohtuullinen (ainakin verrattuna moniin muihin vastaaviin merkkeihin). Esimerkiksi nettikaupan kautta t-paidan saa kotiinkuljetettuna 25 eurolla.Toinen kotimainen, kenties hieman tunnetumpi merkki on CTRL, joka valmistaa myös skeittivarusteita ja vaatteita. CTRL vannoo värikkäiden printtikuosien nimeen ja uusi kesämallisto onkin varsin villi. (Eräs malliston paidoista tuo minulle mieleen Missonin kuosit!) Hintatasoltaan CTRL ei ole ihan edullisimmasta päästä.

Muita suomalaisia skeittimerkkejä ovat muun muassa Lamina, Nolla.net ja Tikari, jotka keskittyvät pääosin kuitenkin itse skeittivarusteisiin. Laminalla on lisäksi hyvä valikoima miesten farkkuja.

Kuvat: CTRL ja Melodica (itse muokattu)

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Anonymous ia kirjoitti...

Olen itsekin tutustunut näihin kotimaisiin skeittimerkkeihin, ja bongannut varsinkin Melodicalta erittäin käyttökelpoisia printtejä jopa itsenikin käytettäväksi. Btw, tyylikäs veitsipaita!

21. heinäkuuta 2007 klo 15.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kiitos IA! Minäkin tykästyin erityisesti Melodican printteihin, mutta omistan myös CTRL:n yhden topin. Kivaa, että Suomesta tulee näin mainioita merkkejä. :)

21. heinäkuuta 2007 klo 18.53  
Anonymous Neera kirjoitti...

Voi nyt ihastutit minutkin tuohon paitaan! Oli pakko tilata samanlainen, mutta miesten puolelta kun en lady fiteistä erityisemmin pidä. Tuli vain ongelmia tuon tilauksen kanssa kun tuo 'lomake' ei ole käytössä. Lähetin siis sähköpostia otsikolla tilaus, kerroin yhteystietoni ja minkä tuotteen haluan. Miten itse tilasit? Tuleekohan tuossa minun tilauksessani ongelmia. :S

22. heinäkuuta 2007 klo 9.44  
Blogger Jenni kirjoitti...

Neera: Ostin itse oman paitani ihan skeittikaupasta eli en netin kautta. En siis tiedä, miten homma tarkalleen ottaen hoituu netitse. Uskoisin kuitenkin, että tilaus onnistuu myös noin, koska sivuilla pyydettiin tilaajia ottamaan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimella.

22. heinäkuuta 2007 klo 15.33  
Anonymous nenna kirjoitti...

CTRL on ihanin ! rakastuin tänään yhteen huppariin ja ostan sen ens vkolla. myös muutama kiva paitakin on harkinnassa, mutku ne vaan on niin ihania =D

24. heinäkuuta 2007 klo 17.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Nenna: CTRL:lla on kyllä ihania paitoja. Mutta minua hieman hirvittävät merkin hinnat, jotka eivät ole oikein opiskelijaystävällisiä.

25. heinäkuuta 2007 klo 16.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu