Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hame muuntuu moneksi

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 6. elokuuta 2007

Hame muuntuu moneksi

Esittelin tässä taannoin kirpputorilöytöni, pinkin hameen, jota käytin kuvassa toppina. Tänään hametta testailtuani totesin, että sen käyttömahdollisuudet ovat todella moninaiset. Ei tarvita kuin muutama erilainen vyö, yksi paita, farkut ja leggingsit, ja tästä pinkistä rievusta saa asun melkein joka lähtöön.


Ensimmäisessä kuvassa olen nostanut hameen rintojen yläpuolelle tuubimalliseksi topiksi. Koska hame näyttäisi yksinään melko säkkimäiseltä, olen lisännyt vyötärölle vyön, joka antaa asulle muotoa.
Toisessa ja kolmannessa kuvassa hame on edelleen toppina, mutta tällä kertaa vyö keikkuukin lantiolla. Hameessa on takana kaksi pientä halkiota, joiden paikkaa siirtämällä ilme muuttuu jälleen hieman. Myös vyötä vaihtamalla tyylistä saa erilaisen. Toisessa kuvassa mukana on kankainen paljettivyö ja kolmannessa punosvyö.Neljännessä kuvassa hame muuntuu minimekoksi. Läpinäkymättömiin leggingseihin yhdistettynä mekko ei ole liian paljastava. Paljettivyö ja korkokengät tuovat asuun juhlavuutta.Viidennessä ja kuudennessa kuvassa hame pysyy hameena. Viidennessä kuvassa olen nostanut sen heti rintojen alapuolelle erittäin korkeavyötäröiseksi hameeksi. Kuudennessa kuvassa hame on vyötärön kapeimmalla kohdalla. Hame sopii pidettäväksi myös normaalivyötäröisenä.


Kuvissa esiintyneet vaatteet:
  • pinkki hame - second hand
  • musta vyötärövyö - second hand
  • musta punosvyö - Pieces, Vila
  • musta paljettivyö - JC
  • harmaat caprifarkut - H&M (organic)
  • mustat leggingsit - Vero Moda
  • mustat nahkaiset korkokengät - second hand
  • valkoinen röyhelöpaita - Vero Moda

Kokeile vaatteitasi rohkeasti myös erilaisiin käyttötarkoituksiin kuin mihin ne on alun perin tarkoitettu. Yhdestä vaatteesta saattaa hyvinkin saada vaikka miten monta erilaista asua, jos vain osaa käyttää mielikuvitustaan. :)

Pahoittelen kuvien huonoa laatua.

Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuka valittikaan toisten juttujen kopioinnista?

6. elokuuta 2007 klo 16.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

+ patellavyö

6. elokuuta 2007 klo 17.50  
Anonymous Sanna kirjoitti...

Ihailen ihmisiä, joilla löytyy luovuutta ja rohkeutta pitää vaatteita "toisin", alkuperäisestä tarkoituksesta poikkeavalla tavalla. Yksi monipuolinen vaatekappale antaa varmasti paljon pelivaraa.

Pidän todella paljon tuosta minimekko-legginssit yhdistelmästä, vaikka itse en legginsseihin koskekaan. :)

6. elokuuta 2007 klo 18.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itse pidän todella paljon tuosta erittäin korkeavyötäröisestä hameesta, näyttää upealta!

6. elokuuta 2007 klo 21.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Jee, ensimmäinen negatiivinen kommenttini. ;) Mielelläni kuulisin kenen jutun olen tässä mielestäsi kopioinut? :) Idean tähän postaukseen sain ihan vain kokeilemalla ja yhdistelemällä hamettani eri tavoin, kun yritin miettiä miten sitä voisi käyttää ja huomasinkin hameeni olevan erittäin monipuolinen löytö.

Patellavyö ei ole minulle terminä tuttu muuten kuin että olen nähnyt jonkun kutsuvan blogissaan vyötärölle laitettua vyötä patellavyöksi, jolloin joku anonyymi oli heti kommentoimassa, että vyötärövyö ja patellavyö eivät ole sama asia. Jos arvoisa anonyymi tietää asiasta paremmin, hän on hyvä ja valistaa yksinkertaista bloggaajaa. ;) Minusta vyötärövyö on terminä ihan kelvollinen ja ymmärrettävä, enkä liene suinkaan ainoa, joka sitä käyttää.

Sanna: Kiitos! :) Ei kai se niinkään rohkeutta vaadi, kekseliäisyyttä ja luovaa hulluutta vain. :D Siitä vain kokeilemaan! Mutta tietenkään kaikki vaatteet eivät sovellu yhtä monipuoliseen käyttöön. Silloin tällöin kuitenkin löytyy helmiä.

6. elokuuta 2007 klo 21.52  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi 2: Kiitoksia. :) Saa nähdä tohdinko todella käyttää hamettani noin. Huomasin myös, ettei kovin moni yläosa sopinut hameen kanssa yhteen, kun nostin vyötärön korkealle.

6. elokuuta 2007 klo 21.53  
Anonymous piste kirjoitti...

minun mielestäni tuo on kolmannessa kuvassa upea! kiva postaus muutenkin :)

6. elokuuta 2007 klo 22.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Piste: Kiitos kivasta kommentista. Kolmannen kuvan asu olikin itse asiassa tämän päivän asuni. :)

6. elokuuta 2007 klo 22.25  
Blogger maria kirjoitti...

voi miten hyviä asuja yhdestä hameesta saakaan! tykkään erityisesti tuosta asusta, jossa olet yhdistänyt hameen korkeavyötäröisenä valkoiseen paitaan, legginsseihin ja korkkareihin.

siivosin tuossa vaatekaappiani ja olin heittämässä yhtä vanhaa mustaa hametta pois, mutta onneksi huomasin, että siitä saikin aivan ihanan mekon! :)

7. elokuuta 2007 klo 14.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maria: No onpa ihana kuulla, jos tämä postaukseni innoitti sinut näkemään vaatevarastosi uusin silmin! :)

7. elokuuta 2007 klo 20.18  
Anonymous suu kii kirjoitti...

näyttää mielestäni loistavalta minimekkona ja tuubitoppina :--) kivaa kun on uskallusta ja sopivia vaatekappaleita yhdistelemiseen !

12. elokuuta 2007 klo 11.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Suu kii: Kiitos! :) Olin innoissani, kun löysin bloginne tänään. Jäi niin harmittamaan se edellisen blogin lopetus. Kivaa, että olette jälleen mukana blogosfäärissä!

12. elokuuta 2007 klo 21.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu