Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Home sweet home, part 2

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 19. elokuuta 2007

Home sweet home, part 2

Aloitin jokin aika sitten uuden (tai paremminkin jatkoin jo aiemmin aloitettua ja sittemmin sivuun jäänyttä) sisustusta käsittelevän osion blogissani ja nyt on aika esitellä kotiani hieman lisää. Olen nyt vihdoin siivonnut asuntoni, joten siitä kehtaa ottaa nyt kuvia muillekin näytettäviksi. ;) Täytyy tosin tunnustaa, että muutamaa kuvaa varten vain siirsin rojuja muualle. :D

Esittelin viimeksi olohuonettani ja aion jatkaa siitä vielä edelleen, sillä otin tänään lisää kuvia yksityiskohdista. Erityisesti pidän kolmesta valokuvataulusta olohuoneeni seinällä. Olen ostanut valokuvat Egyptistä puolitoista vuotta sitten. Valokuvat ovat peräisin 30-40 -luvuilta, jolloin muutama valokuvaaja kiersi ympäri Egyptiä valokuvaamassa tavallisia ihmisiä ja arkea. Minut mykistää se, miten valokuviin on onnistuttu vangitsemaan niin taianomainen tunnelma ja se, ettei kuvista pysty mitenkään päättelemään, että ne ovat peräti 60 vuoden takaa.Viime kerralla näitte jo vilauksen punavalkoisista verhoistani. Niiden lisäksi olohuoneeni ikkunaa peittää läpikuultava bambukaihdin. Pidän tavasta, jolla valo läpäisee verhon ja luo huoneeseen kauniin valaistuksen päiväsaikaan. Illalla kaunis verhoni ei kuitenkaan ole maailman käytännöllisin, sillä sen läpi näkyy myös toisinpäin, kun valo tuleekin asunnon sisältä päin. Olen kuitenkin todennut, että tämä on minun kotini, joten elän täällä juuri niin kuin tahdon. Jos joku kokee tarvetta tirkistellä ikkunoistani sisään, hän tehköön sen aivan vapaasti. Ei minun kodissani mitään niin kovin mystistä tapahdu. :DPidän kovasti myös sohvastani, jonka vanhempani ostivat minulle tupaantuliaislahjaksi. Punainen sohvani muuntuu sängyksi kädenkäänteessä näppärän mekanisminsa ansiosta ja toisinaan vietän öitäni useinkin sohvalla säälittävän kapean vuoteeni sijaan.

Tämän hauskan taulun olen saanut syntymäpäivälahjaksi tädiltäni. Pidän taulun pitkulaisesta muodosta, tummista kehyksistä ja hassusta kuvasta, jossa apina pitelee siveltimiä käsissään, varpaissaan, suussaan ja hännällään ja alla lukee teksti "Six hands are better than two". Kuva on suomalaista tekoa, mutta en tiedä taiteilijasta mitään. Alareunassa on kuitenkin signeeraus (?) Karhu.

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Vendeta kirjoitti...

Rakastuin noihin valokuviin! Harvinaisen onnistuneita ja kauniita otoksia ihanan rosoisella tavalla. Ja vastaavanlaisiahan ei ihan kaikilta muilta löydy.

19. elokuuta 2007 klo 13.54  
Blogger La Dolce Vita kirjoitti...

Kiva katsella kaunista kotiasi :) Tuo sohva on aika viihtyisän näköinen. Ja mielenkiintoisia valokuvia. Pitäisi itsekkin tehdä parempi sisustus-postaus piakkoin :)

19. elokuuta 2007 klo 14.13  
Blogger Jenni kirjoitti...

Vendeta: Nuo kuvat ovat minustakin todella kauniita. Pidän myös tavasta, jolla kuvista välittyy kokonaan toisenlainen maailma kuin missä itse elän.

La Dolce Vita: Kiitos kovasti. :) Tuntuu, että vasta tämä asunto on todella tuntunut Kodilta. Olohuoneeni on kieltämättä rakkain soppeni ja myös sisustuksellisesti itselleni mieluisin osa kodistani. Odotan innolla sinun sisustus-postaustasi. :)

19. elokuuta 2007 klo 15.35  
Blogger manna kirjoitti...

Bambuverhot ovat kovasti myös minun mieleeni! Ihastuin samantien myös noihin valokuviin ja sohvasikin näyttää ihanan kutsuvalta :D Kaunis koti sinulla kyllä tosiaan on :)

19. elokuuta 2007 klo 18.15  
Blogger Jenni kirjoitti...

Manna: Voi kiitos kivoista kommenteista. On aina mukava kuulla, että oma koti näyttää muidenkin silmiin kotoisalta. :)

19. elokuuta 2007 klo 19.56  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Kivoja nämä sinun kotipostauksesi. Ehkä minukin pitäisi jossain vaiheessa tehdä samanlainen postaus kodistani (joka on aasialais-suomalainen tyyliltään). :-)

19. elokuuta 2007 klo 21.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bisquits: Kiva kuulla, että näitä tykätään lukea. :) Tee ihmeessä koti-postaus! Minä ainakin olen haukkana paikalla, kun sellainen ilmestyy! :D

20. elokuuta 2007 klo 9.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu