Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

iLove Music

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 19. elokuuta 2007

iLove Music


Tänään on myös aika esitellä teille, millaista musiikkia kuuntelen, siitä yksinkertaisesta syystä, että minulla on loistava musiikkimaku. ;) Musiikki edustaa minulle myös kauneutta (tosin auditiivista sellaista), ja olen jo ensimmäisessä postauksessani maininnut nauttivani kauneudesta kaikilla elämän osa-alueilla. Siispä katson voivani lukea myös musiikin osaksi blogini aihealuetta. :)

Kuuntelen joidenkin mielestä hyvin erikoista musiikkia ja on varmaa, että suurin osa lempiartisteistani/bändeistäni on melko tuntemattomia. Nautin erityisesti melankolisesta fiilistely-musiikista, jossa on mielellään unenomaista tunnelmaa, kaikuvia soundeja, kellopelimäisiä ääniä ja veikeitä rytmejä (etenkin hyppivät broken beatit ovat mieleeni), vaikka välillä kaipaan räväkämpääkin menoa. Kuuntelen paljon musiikkia, jossa ei ole laulua ollenkaan, vaikka pidän laulusta myös. Ja laulamisesta. :) Tulen jatkossa esittelemään teille musiikillisia löytöjäni muiden postausten yhteydessä, ja mahdollisesti silloin tällöin omistan aiheelle kokonaisia postauksiakin.

Tällä kertaa tutustutan teidät yhteen uusimmista suosikeistani - britti-artistiin nimeltä Bonobo (oikealta nimeltään Simon Green), joka työskentelee musiikin parissa sekä tuottajana, säveltäjänä, muusikkona että dj:nä. Miekkonen on tehnyt uraa Ninja Tunesin riveissä ja julkaissut kolme studioalbumia. Lisää tietoa Bonobosta löytyy Wikipediasta ja Ninja Tunesin kotisivu täältä.

Koska en osaa (, enkä pidä tarpeellisenakaan) liittää musiikkia tai videota blogiini, kiinnostuneet saavat itse käydä tutustumassa Bonobon mainioon musiikkiin täällä ja täällä. :) Ensimmäisestä Recurring-kappaleesta videota ei ole tehty, mutta joku on sattunut käyttämään kyseistä kappaletta taideprojektinsa musiikkina, joten keskittykää musiikkiin tässä kohtaa. Toinen biisi Flutter sen sijaan on saanut ihan oikean videon. Nautinnollisia hetkiä!

PS. Kuulen mielelläni mielipiteitänne. :)

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Anonymous ia kirjoitti...

Kuuntelin nuo kummatkin linkkaamasi kappaleet. Mielestäni tuo on juuri sellaista "taustamusiikkia" ajattelulle tai muulle tekemiselle, ei niin moninaisuudella hätkähtävää, että se koukuttaisi kuuntelijansa keskittymään vain kuulemaansa. Mutta lajissaan kyllä erittäin kuuntelukelpoista, ihanan soljuvaa eikä ainakaan aggressioita herättävää. Fiilistely on juuri oikea sana!

19. elokuuta 2007 klo 18.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ia: Hauskaa, että innostuit kuuntelemaan. :) Minusta on kiva kuunnella juuri tuollaista fiilistely-musiikkia, sekä ajatuksella että taustamusiikkina. Mutta erityisesti taustalle tuo sopii juuri siksi, että se ei vaadi keskittymistä, esimerkiksi blogikirjoituksen taustalle. ;) Soljuva oli muuten erinomainen sana kuvaamaan mielimusiikkiani.

Tulen esittelemään toisenlaistakin musiikkia tulevaisuudessa.

19. elokuuta 2007 klo 18.08  
Blogger Sharon kirjoitti...

Kiitos paljon uudesta tuttavuudesta! Kuuntelin kappaleet ja ihastuin täysin. Mistäköhän löytäisin lisää Bonobon musiikkia? Omistatko itse levyn vai?

Jään odottamaan innolla esittelyjä muistakin suosikeistasi...

19. elokuuta 2007 klo 20.50  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sharon: Minusta itsestäni on maailman parasta tehdä uusia musiikkilöytöjä. Olen siis onnellinen, jos postaukseni ansiosta sinäkin löysit jotain mieluisaa. :)

Minä en itse vielä omista Bonobon levyä, vaan kuuntelen musiikkia tietokoneelta. Minulla on olemassa sellainen "ikuisuuslista", jolle lisäilen levyjä sitä mukaa, kun löydän uutta ostettavaa. Valitettavasti levylistani karttuu huomattavasti kovempaa tahtia kuin mitä pystyn itse levyhyllyäni kartuttamaan. Elän silti toivossa, että vielä joku päivä saan kaikki haluamani levyt ostettua. "Sitten kun mää olen rikas..." :D

En ole varma, mistä Bonobon levyä kannattaisi lähteä etsimään, mutta Anttila tuskin on se ensimmäinen paikka (, vaikka voi toki yllättää). Kannattaa kysellä pienemmistä levyliikkeistä sekä tsekata netin levymyyjät (esim. cdon.com).

Lisää esittelyitä tulossa piakkoin, toivottavasti odotuksesi palkitaan uusien löytöjen muodossa. :)

20. elokuuta 2007 klo 9.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu