Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 13 (ja second hand -shoppailuvinkki)

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 14. elokuuta 2007

Päivän asu 13 (ja second hand -shoppailuvinkki)

Pursuilen inspiraatiota tänään, joten saatte nauttia poikkeuksellisen monesta postauksesta nyt yhdellä kertaa. Olen aiemmin tehnyt päivän asu -postauksia aika harvakseltaan, mutta nyt tänäänkin tein niin hauskoja löytöjä omasta vaatekaapistani, että ne on syytä jakaa teidän kanssanne.

Ostin noin puolitoista vuotta sitten Tukholman matkallani Gina Tricot'sta punavalkoraidallisen pidemmän mallisen topin, jossa on todella suuri kaula-aukko. Pidin topin ideasta heti, mutta se ei ole löytänyt tietään käyttööni muutamaa kokeilukertaa lukuunottamatta. En oikein tiennyt, minkä kanssa toppia voisi käyttää, kunnes tänään kokeilin sitä uudelleen. Huomasin topin olevan niin pitkä, että sitä voisi käyttää trikoiden kanssa ikään kuin mekkona.

Sää on ollut jälleen lämmin tänään, joten pitkähihaista ei tarvitse. Päätinpä silti kokeilla toukokuussa ostamaani söpöä, vyötärömallista farkkutakkia asun kanssa ja antoikin sille täydellisen loppusilauksen. Farkkutakki on väriltään hyvin tummansininen, melkein musta, ja olen ostanut sen second hand -kaupasta Brysselistä. Hauskaa tarinassa on kuitenkin se, että takki on Levi'sin ja upouusi. Belgiassa tuntuu olevan tapana, että second hand -liikkeet ostavat toisinaan brändeiltä vaatteiden näyte-eriä ja myyvät niitä sitten eteenpäin huokeaan hintaan. On siis mahdollista löytää esimerkiksi täysin käyttämättömät merkkifarkut pilkkahinnalla second hand -putiikista. Näyte-erät tosin sisältävät yleensä vain yhtä kokoa, joten on sitten tuurista kiinni, sopivatko kyseiset vaatteet päälle. Maksoin siis farkkutakistani loppujen lopuksi 5 euroa. Vaikka en ole koskaan ollut suuri farkkutakkien ystävä, tämä lähti mukaan edullisen hintansa, loistavan istuvuutensa ja suloisen lyhyen mallinsa takia.  • valkoinen trikootoppi - JC
  • punavalkoraidallinen toppi - Gina Tricot (Tukholma)
  • mustat trikoot - Vero Moda
  • farkkutakki - second hand (Les Petits Riens, Bryssel)
  • kengät - Converse (Spirit Store)
  • suuret punaiset nappikorvikset - Ninja

Tunnisteet: , , , ,

11 kommenttia:

Anonymous piste kirjoitti...

juuri tämän takia sun blogisi on niin loistavaa luettavaa: sulla on selkeästi jo löytynyt se oma tyyli, joka eroaa sopivasti massasta ja miellyttää ainakin tämän lukijan silmää ;) lisää vaan näitä päivänasu-postauksia!

14. elokuuta 2007 klo 18.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu! Rakastan tyyliäsi kirjoittaa.

14. elokuuta 2007 klo 19.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

Piste: Kiitos kertakaikkiaan ihanasta kommentista. Sait hymyn huulilleni. :) Olen itse halunnut pitää päivän asu -postaukset minimissä, mutta jos niitä näin hyvin otetaan vastaan, saatan tehdä niitä enemmänkin tulevaisuudessa. :)

Anonyymi: Todella kiva kuulla. :) Olen aina tykännyt kirjoittaa ja siksi minusta on mukava näyttää se postauksissakin.

14. elokuuta 2007 klo 19.59  
Blogger La Dolce Vita kirjoitti...

Kivannäköinen asu, jotenkin niin raikas :)

14. elokuuta 2007 klo 20.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

La Dolce Vita: Kiitos. :) Tämä oli taas yksi niistä asuista, jotka hieman ujostuttavat ovesta ulos astuttuani, mutta varmasti laitan tämän toistekin. :)

14. elokuuta 2007 klo 21.06  
Anonymous winda kirjoitti...

ihana asu!

14. elokuuta 2007 klo 23.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Winda: Kiitos. :)

15. elokuuta 2007 klo 11.59  
Blogger Styledrop kirjoitti...

raikas asu:)

15. elokuuta 2007 klo 13.11  
Anonymous ab kirjoitti...

Hurjan kiva asu! Tuo toppi on todella söpö, olen etsinyt juuri jotakin tuon tyylistä jo pitkän aikaa (: ja tuo farkkutakki, ihan uskomaton löytö!

15. elokuuta 2007 klo 21.54  
Anonymous ia kirjoitti...

aah miten söpöä! Hyvä idea tuolle topille :)

19. elokuuta 2007 klo 0.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

Suuret kiitokset myös Styledropille, AB:lle ja Ialle. :)

19. elokuuta 2007 klo 13.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu