Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Seppälän uudet eväät

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 22. elokuuta 2007

Seppälän uudet eväät


Seppälän jo pari vuotta käynnissä ollut "kasvonkohotusprojekti" saa varsinaisen huipentuman nyt, kun Hanna Sarénin yhteistyö firman kanssa on julkistettu. Sarénin tuleva mallisto on suunnattu nuorelle aikuiselle naiselle, joka on haluaa panostaa laatuun ja on kiinnostunut huippumuodista. Elokuussa 2008 myyntiin tuleva mallisto sisältää naisten vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Käytännössä Seppälä tekee siis Suomen mittakaavassa "H&M:t", tosin Seppälän ja Sarénin yhteistyön on määrä jatkua useampien mallistojen verran.

Seppälän imagon nostatus on toistaiseksi toiminut ihan kohtalaisesti, mutta uskon että yhteistyö Sarénin kanssa antaa myynnille ihan uudenlaista potkua. Itse en ole Seppälästä juurikaan vaatteita löytänyt, vaan ostokseni ovat rajoittuneet muutamaan kenkäpariin ja joihinkin asusteisiin. Minun silmissäni Seppälän tuotteita leimaavat materiaalien heikko laatu (tekokuitua, tekokuitua ja vielä kerran tekokuitua!) ja laatuun nähden korkeahko hinta sekä usein liian tunnistettavat ja hölmöt printit (, joita on tungettu liiaksi joka paikkaan). Esimerkiksi H&M:n vaatteissa arvostan juuri sitä, että niissä ei useimmiten ole kovin näkyviä merkkejä siitä, mistä tuote on hankittu, jolloin niitä on helppo yhdistellä monenlaisiin asuihin. Typerät tekstit ja hassunhauskat eläinprintit taas tuntuvat kuuluvan Seppälän vaatteiden vakiovarusteisiin. Minä kuitenkin jään avoimin ja odottavaisin mielin odottamaan Sarénin mallistoa ja aidosti toivon, että yhteistyö kantaa hedelmää. :)

Kuva täältä.

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

Blogger Sharon kirjoitti...

Olen ihan täysin samaa mieltä, en tajua kenen mielestä ne psykopaatti-eläinkuviot on söpöjä... Vaatteita en minäkään ole Seppälästä moneen vuoteen löytänyt, mutta etenkin ärsyttää kun ko. kaupan alusvaatteet olisivat muuten minulle sopivan mallisia ja edullisia, mutta kaikkiin on tungettu sammakko, possu, haisunäätä tai joku muu olio, jota en todellakaan päälleni halua!

Siispä, todella kiva kuulla, että Seppälään puhaltaltavat uudet tuulet!

22. elokuuta 2007 klo 22.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sharon: Seppälän alusvaatteista puheen ollen... Minua suorastaan raivostuttaa, että kaikissa C-kuppia pienemmissä rintaliiveissä on aivan hillittömät toppaukset, joita ei edes saa irroitettua. Anteeksi nyt vain, mutta minä olen oikein tyytyväinen pikkutisseissäni, enkä koe mitään tarvetta luoda illuusiota järjettömän kokoisista rintarauhasista ylenmääräisten toppausten avulla. Luulisi ihmisellä olevan oikeus olla juuri niin pienirintainen kuin haluaa. Suututtaa tuollainen aivopesu: "Kun sinulla raukalla nyt on niin pikkuiset tissit, niin me olemme helpottaneet elämääsi laittamalla näihin liiveihimme hieman täytettä, jotta sopisit yhteiskuntamme kauneusihanteisiin paremmin". PAH, sanon minä!

22. elokuuta 2007 klo 22.36  
Blogger Salla kirjoitti...

Tämähän kuulostaa mielenkiintoiselta! :) Ensi vuotta odotellessa..

22. elokuuta 2007 klo 22.38  
Blogger Sharon kirjoitti...

Jep, hyvin sanottu! Tässä myös toinen joka on aivan tyytyväinen pieniin rintarauhasiinsa. :)

Olen joo huomannut tuon toppausjutun monissa liiveissä, mutta olen kyllä löytänyt myös tosi hyviä pienirintaiselle sopivia malleja, joissa ei ole toppauksia (tai on irrotettavat). En kylläkään ole varmaan vuoteen edes kokeillut Seppälän liivejä (eläinhahmojen takia), joten en tiedä onko tilanne muuttunut.

22. elokuuta 2007 klo 23.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sharon: Pikkuhousuissa tykkään hassuista kuvioista, mutta rintaliiveihin ne eivät minusta jotenkin kuulu. En ole minäkään tämän toppaus-havainnon tehtyäni koskenyt Seppälän liiveihin, kuin sellaisiin, joissa ei ole kuin se kangas rinnan päällä (eli ei minkäänlaisia toppauksia). Ostin parit pitsiset halterneck-liviit Seppälän alesta viime kesänä.

Minä olen kyllä muualta löytänyt oikein hyviä liivejä, eikä yleisesti kai pienirintaisilla luulisi kovin suuria ongelmia liivien löytämisessä olevan. Ongelmallista saattaa tosin olla, jos ympärysmitta rinnan alta on kovin pieni.

Kylläpäs tässä nyt ollaan eksytty postauksen alkuperäisestä aiheesta, mutta eipä kai se haittaa... Minulla on ollut suurimpia vaikeuksia löytää olkaimettomia liivejä, koska ympärysmitalla 70 niitä löytyy vain harvoin. Nyt olen kuitenkin löytänyt jo kahdet (erittäin hyvät vieläpä) Sokokselta, joten ovat kyllä lähteneet matkaani ja päässeet kovaan käyttöönkin. :)

22. elokuuta 2007 klo 23.46  
Anonymous Jab kirjoitti...

Seppälän alkkarit on oikein kivoja satunnaisiin lapsetuskohtauksiin ("Jee, nää loistaa pimeessä!").
Ja edukkaina sekä melko kestävinä ne toimivat myös muissa tilanteissa, sillä eihän kukaan niitä alkkareita sinne hameen/housun alle tule katselemaan.

Seppälä on siitä kumma paikka, että satunnaisesti sieltä saa sekä laadultaan että näöltään hyviä vaatteita, mutta yhtä usein sekaan mahtuu täyttä s*ntaa.

Mutta tämä Hanna Sarén -uutinen kuulosti oikein hyvältä. Toivotaan kuitenkin, etteivät hinnat samalla nouse hurjasti.

23. elokuuta 2007 klo 8.43  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jab: Minullakin on muutama pari Seppälän alushousuja, ja jostain syystä alkkareissa hassut kuviot ovat ok. En kuitenkaan halua niitä rintaliiveihini. Tästä syystä alusasuni ovat usein tyyliin pääkallo-pikkuhousut ja pitsirintsikat. :D Poikaystäväni on muutaman kerran kysellyt minulta, että mikä siinä on, kun tyttöjen alushousut ovat aina kuin lasten pikkuhousuja. :D

23. elokuuta 2007 klo 9.00  
Blogger Minttu kirjoitti...

Tuohan oli loistava uutinen! Käyn yleensä aina Suomen reissuillani Seppälässä siinä toivossa, että löytäisin "jotain kivaa" edullisesti. Täällä Tukholmassa kun kukaan ei tunnistaisi vaatteita Seppälän vaatteiksi... Harvoin (= käytännössä ei koskaan) löydän kuitenkaan yhtään mitään - paitsi hassuja alusasuja työille tuliaisiksi. Toivottavasti tähän tulee muutos! Odotan innolla yhteistyön tuloksia!

23. elokuuta 2007 klo 9.42  
Blogger the Grey kirjoitti...

En aiemmin ole Seppälästä paljon löytänyt, josta tykkäisin (sukkahousuja ja asusteita on kyllä sieltä tullut ostettuja, nyt elokuussa myös parit balleriinat ja laukku), mutta heidän syysmallistosta löysinkin aika monija niiiiiiin söpö-söpö-söpöja vaatteita. En kuitenkaan ostanut, kun ne pian on jokaisen päällä...

23. elokuuta 2007 klo 11.07  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Nuo ovatkin juuri ne syyt. miksi en käy Seppälässä, vielä kehtaavat hinnoitella niin korkeaksi:). Mutta katsotaan nyt mitä Sarén saa aikaiseksi, toivottavasti ei pelkkiä basic-vaatteita business-pukeutumiseen.

23. elokuuta 2007 klo 11.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minttu: Tuotapa en olekaan tullut ajatelleeksi, että ulkomailta katsottuna Seppälän vaatteet ovat hieman erilaisia. :) Hyvä pointti!

The Grey: Minunkin Seppälä-ostokseni ovat rajoittuneet muutamiin kenkiin, alusvaatteisiin, sukkahousuihin ja koruihin. Pitää varmaankin tsekata se syysmallisto. :)

Styledrop: Lukaisin sinunkin postauksesi aiheesta tänään, ja tunnuit todellakin huomanneen samat seikat kuin minäkin. Kuulostaa pahasti siltä, että Sarénin mallisto tulee olemaan hinnoiteltu aika reippaalla kädellä. :/ Toivotaan siis että sieltä löytyy sitäkin ihanamapia ja laadukkaampia luomuksia. Korkean hinnan etu lienee se, ettei ihan jokainen vastaantulija tallustele samoissa vermeissä.

23. elokuuta 2007 klo 11.41  
Blogger Lis kirjoitti...

Voi kyllä kiitos! Ehkä siitäkin kaupasta löytäisi jotain päälle pantavaa :D Minäkin ostan sieltä vain alushousuja ja asusteita, vaatepuolelle en edes enää eksy...

23. elokuuta 2007 klo 12.01  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Jotenkin nuo kaksi eivät oikein sovi yhteen, siis Hanna Saren ja Seppälä. Hmmm... Harmi, kun en ole nökemässä lopputuloksia. Raportoikaa sitten, jos jotain jännää löytyy. :-)

23. elokuuta 2007 klo 12.07  
Anonymous Purple kirjoitti...

Minä odotan innolla malliston kenkiä ja laukkuja, oih ja voih!

Iltasanomissa uutisoitiin eilen, että malliston hinnat pyörivät 70-140 euron välillä. Ja vaatteet tehdään luonnonmateriaaleista - kengät ja laukut nahasta, vaatteet villasta ja silkistä. Lisäksi Sarénin vaatteille tulee Seppälöihin omat myyntihuoneet.

23. elokuuta 2007 klo 17.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Lis: Toivotaan, että Sarénin mallisto tekee tähän asiaan muutoksen. :)

Bisquits: Kieltämättä minullekin tulee hieman sellainen Halpahalli kohtaa Pradan -fiilis. Mutta voihan tuo yhteistyö olla toimivakin juttu, jää nähtäväksi. :)

Purple: Minä olen nähnyt huhua samasta hintahaarukasta, joten pitänee paikkansa. Onhan tuo vähän tyyriin puoleista, mutta kuten tuossa jo aiemmin totesin, niin eipähän sitten ole jokaisella kaduntallaajalla samoja rättejä päällä. Materiaalit ainakin kuulostavat lupaavilta, verrattuna Seppälän peruskamaan.

23. elokuuta 2007 klo 22.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo mielenkiintoiselta kuulostaa! :--D

29. elokuuta 2007 klo 17.23  
Anonymous muotityttö kirjoitti...

Noniin, tähän on tultu, ELOKUU 2008! Koska Hannan mallisto tulee Suomen Seppälöihin, onko tarkkaa päivämäärää? :D

8. elokuuta 2008 klo 21.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu