Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vielä on kesää jäljellä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 19. elokuuta 2007

Vielä on kesää jäljellä

Antakaa minulle anteeksi, että käytin otsikkona sen kammottavan Mamba-renkutuksen nimeä. :D Se vain tuntui sopivan tämän postauksen nimeksi, sillä joudun todella välillä muistuttelemaan itselleni, että ollaan vielä kesässä. Henkisesti olen menossa jo pitkällä syksyssä ja tekisi mieli pukeutua lämpimämmin kuin on tarve. Tämä on sinänsä omituista, sillä olen ehdottomasti enemmän kesä- kuin talvi-ihminen. Vaikka paahtavista helteistä ei saisi valittaa, niin minua kyllä alkaa pikkuhiljaa tuskastuttaa jatkuva hikoilu. Minulle riittäisi +30 asteen sijaan vallan mainiosti +20. :)

MUTTA koska syksy vielä antaa odottaa itseään, säästän myös syysaiheisia postauksiani tuleville ajoille ja keskityn tällä kertaa ihanan kesäisiin asuihin, joita olen tässä pitkin kesää bongaillut eri street style -sivustoilta.

Ensimmäisissä kolmessa kuvassa tytöt ovat pukeutuneet suloisesti valkoiseen. Mekot ovat molemmat herkän tyttömäisiä ja tunika taas edustaa hieman boheemimpaa tyyliä, jota suuri kaulakoru ja luonnollisen värinen nahkalaukku korostavat mukavasti.


Seuraavat kolme mekkotyyliä ovat todella onnistuneita. Tytöt näyttävät kaikki suorastaan säteileviltä. Tuolta minäkin haluaisin näyttää kesämekossa kirmaillessani, huolettoman kauniilta ja luonnolliselta hiukset rennosti hulmuavina.


Jos sen sijaan haluaa verhoutua housuihin, näistä neitokaisista voi ottaa mallia. En osaa sanoa, mikä ensimmäisessä asukokonaisuudessa herätti huomioni, mutta jotenkin se vain toimii. Henkseli-look viehättää minua erityisesti ja vanhemman rouvan paita herkkine sudenkorentokuvioineen on varsin suloinen.


Näistä asuista huokuu boheemi huolettomuus. Vaatteita on yhdistelty ennakkoluulottomasti ja pukeutujat eivät selvästikään ota itseään liian vakavasti. Toisen kuvan tyttö saa lisäpisteitä ihanista hiuksista. :) En tiedä tohtisinko itse pukeutua pelkkään ylisuureen paitaan, laittamatta edes leggingsejä alle, mutta näemmä sekin voi toimia. Tähän väliin mainittakoon, että tein loisto-löydön eräältä kirpputorilta Brysselistä. Löysin eurolla ylisuuren valkoiset miesten kauluspaidan, jollaista olin jo jonkin aikaa etsiskellyt. vasta tarkemman syynäyksen jälkeen huomasin, että paita oli Yves Saint Laurentin! Arvatkaa vain lähtikö mukaani... ;)Kuvat peräisin seuraavilta sivustoilta:
Style Arena
Hoy Fashion
The Sartorialist
Stockholm Street Style
The Streets Walker
YouCatwalk

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous neera kirjoitti...

ai oho, eikös tuo olekaan mies noissa henkseleissä? :D

19. elokuuta 2007 klo 17.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Neera: Ei, ei! Tyttö se on. :D Minäkin omistan henkselit, jotka ovat kyllä toistaiseksi jääneet melko vähälle käytölle. Mutta ehkä ne pitäisi kaivaa kaappien kätköistä uudelleen esille. :)

19. elokuuta 2007 klo 17.28  
Blogger indie kirjoitti...

Joo Numerot on tiedossa. Se on kyllä aivan ihastuttava, ja kaikki skannaukset tulee käytyä läpi tFS:n kautta. Meinasin ostaa sen ruotsista, mutta ei sattunut olemaan minun mielestä mielenkiintoinen kansi+sisältö joten skippasin.

19. elokuuta 2007 klo 22.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Indie: Kiitos muuten hyvästä linkkivinkistä. :)

20. elokuuta 2007 klo 9.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu