Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Elämän sisältönä kengät

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 24. syyskuuta 2007

Elämän sisältönä kengät

Vihdoin minulla on jälleen aikaa ja energiaa blogilleni. Vaikka olen voinut ihan hyvin, huomaan kyllä noiden ihmissuhdemurheiden vaikuttavan yleiseen mielialaani ja intooni tehdä asioita. Jostain syystä blogikirjoittelu ei ole ollut listallani viime päivinä ykkösenä, vaikka se varmasti veisikin ajatuksia muualle. Toivon siis ymmärrystä, jos postauksia ei synny ihan niin tiuhaa tahtia kuin sopisi odottaa. Kyllä tämä tästä lähtee taas. :)

Blogini on viime aikoina ollut hieman kenkäpainotteinen ja samoilla linjoilla jatketaan edelleen. Olen yksinkertaisesti vain tehnyt niin mahtavia kirppislöytöjä, ettei näitä voi olla esittelemättä! Kuten blogistani on jo aiemmin kenties käynyt esille, minulla on jonkinlainen pakkomielle punaisiin kenkiin ja olen salaa haaveillut punaisista nahkasaappaista. Sopivia ei ole kuitenkaan osunut vastaan, kunnes märkä uneni toteutui viime perjantaina. Kävin serkkuni kanssa hieman kauempana suuremmalla kirpputorilla ja mitä löysinkään! Punaiset nahkasaappaat! Uskomaton tuurini ei tunnu loppuvan lainkaan. Kengät ovat käyttämättömät, aitoa nahkaa ja kotimaiset (valmistaja Janita). Saappaissa on karvavuori, joten ne sopivat hyvin viileämmille keleille. Hintaa näillä kaunokaisilla oli peräti 26,95 euroa, mutta ovathan ne toki täysin uudet. Kengissä oli myös nilkan kohdalla nahkasta ja metallista tehty 80-lukua henkivä remmiviritelmä, joka oli irroitettavissa, ja minähän sen irroitin. ;) Mutta jos haluan kullanväriset metallihärpäkkeet takaisin, se onnistuu kyllä helposti.Mukaan tarttuivat samalta reissulta myös nämä mustat nahkaiset peruskorkkarit, jotka olivat hinnaltaan varsin vaatimattomat - vain 50 senttiä. Lisäksi löysin pidemmän verkkihameen pallokuvioilla varustettuna, josta aion viritellä itselleni mekon. Sen esittelen kuitenkin vasta sitten, kun se on tuunattu sopivaksi. :)Tunnisteet: , , ,

6 kommenttia:

Blogger maria kirjoitti...

Ihanat ihanat ihanat saappaat!

Ja Janita-merkki on osoittautunut käytössä oikein hyväksi, joten upean löydön teit! :)

24. syyskuuta 2007 klo 18.18  
Blogger Salla kirjoitti...

Minähän sanoin! Koko Suomen kirpparit on pian jo rohmuttu tyhjiksi! Ihanat nuo punaiset saappaat! Oikein menevän näköiset korkkaritkin :)

24. syyskuuta 2007 klo 20.22  
Anonymous Jabadaba kirjoitti...

Heh, katselin täsmälleen samoja kenkiä parisen viikkoa sitten. Sinun onneksesi ne olivat minun makuuni hieman liian 80-lukuiset ja hinnaltaankin turhan tyyriit. ;)

Kävin eilen siellä kyselemässä josko saisin myyntipaikan ja vastaus oli pökerryttävä: heillä on kuuden viikon jono myyntipaikkoihin!!
Ja sen myötä heidän on ollutkin sitten hyvä nostaa myyntipaikan hintaa...

25. syyskuuta 2007 klo 7.44  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maria: Kiitos. :) Olen kyllä noista saappaista erityisen onnellinen, sillä olen kolunnut sekä kirppareita että tavallisia kenkäkauppoja jo aikapäivät punaisia saappaita metsästäessäni. Janita-merkistä ei ole aiempaa kokemusta, mutta serkkuni mainosti sitä kalliina ja laadukkaana. :D

Salla: Haha. :D Pahamaineinen kirppari-Jenni iskee taas! ;)

Jabadaba: Onpas hauskaa, että olet bongannut samat kengät. :) Ihmettelin, miten tuollaiset aarteet voivat vielä lojua tuolla, mutta hinta tosiaan oli aika korkea. Niiden (köh) villien remmien poistaminen kyllä muutti ilmettä hieman vähemmän 80-lukulaiseksi. :D Pisti suututtamaan, että myyjä oli NITONUT hintalapun molempien kenkien varsiin oikein useilla niiteillä. Millaista jälkeä luulet niittien jättävän nahkapintaan! :P Onneksi reiät ovat pieniä ja huomaamattomia, mutta suututti silti ihan periaatteesta. Olisihan hintalapun voinut vaikka teipata huolellisesti kengän pohjaan.

Kyllä muuten on hurja jono! :O En ole arvannut, että kyseinen kirpputori on noin suosittu. Viime vuonna, kun piipahdin siellä, oli joukossa peräti tyhjiäkin pöytiä.

25. syyskuuta 2007 klo 8.22  
Blogger Ee kirjoitti...

Ooh! Upeat saappaat! Minkä kokoinen sinun jalkasi muuten on? Monet vanhat saappaat, joida itse löydän, ovat minulle aivan liian pieniä, vaikkei jalkani ole kuin kokoa 38.

25. syyskuuta 2007 klo 9.42  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ee: Minulla on toden totta aika pieni jalka. Kokoni on yleensä joko 36 tai 37, riippuen kengästä ja valmistajasta. Nuo punaiset saappaat ovat kokoa 38, mutta saapas ei onneksi putoa jalasta vaikka varpaissa olisikin hieman tilaa. :) Minusta tuntuu, että kirpputorien kengät ovat yleensä joko tosi pieniä tai tosi suuria.

25. syyskuuta 2007 klo 10.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu