Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kun kaikki maistuu puulta

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 13. lokakuuta 2007

Kun kaikki maistuu puulta

No ehkä otsikko hieman liioittelee. Olen vain tällä hetkellä elämässäni kummallisessa taantumustilassa, jossa oikein mikään ei kiinnosta. Suoritan velvollisuuteni kuin robotti, mutta samalla päivät vain lipuvat ohi. Huomaan jatkuvasti, että taas meni viikko, enkä saanut oikein mitään aikaiseksi. Hoidan silti työni (, jota on melko paljon tällä hetkellä) ja opiskeluni, sen tosin vähän niin ja näin. Opiskelumotivaationi on jostain syystä aivan kadoksissa ja sysään asioita jatkuvasti vain pidemmälle tulevaisuuteen. Olen turhautunut ja ahdistunut, kun en saa tehtyä mitään, mutta samalla toimintani johtaa vain inhottavaan noidankehään, koska saamattomuus itsessään taas lisää ahdistunutta olotilaa ja apaattisuutta. Tämän lisäksi ihmissuhdesotkujen loputtomassa suossa rämpiminen alkaa kyllästyttää. Saanen esittää aiheellisen kysymyksen: Mikä hitto siinä on niin vaikeaa?! :D Että jos minä tykkään ja sinä tykkäät, niin jospa sitten yrittäisimme vain olla onnellisia yhdessä, mutta kun ei. ;) Motivaatio varmasti vielä löytyy, mutta tämä lamaantunut mielentila vaikuttaa myös muihin elämäni osa-alueisiin ja esimerkiksi aktiivisuuteeni päivitellä tätä blogia. Toivon siis ymmärrystä teiltä rakkaat lukijani. :)Jatkakaamme puisevien aiheiden parissa... Esittelen teille tänään aivan hurmaavan tanskalaismerkin nimeltä Wood Wood, jonka erikoisalaa ovat hauskoilla printeillä varustetut hupparit. Mielenkiintoista merkissä on kuitenkin se, että se valmistaa myös muunlaisia vaatteita, eikä sen valikoima siis rajoitu hassuihin skeittimerkkien tyylisiin printtipaitoihin. Printit ovat olennaisessa osassa myös monissa muissa merkin vaatteissa, mutta suosittelen kurkistamaan Wood Woodin kotisivuilta osion Look, josta saa paljon paremman kuvan yllättävän monipuolisesta valikoimasta.
Wood Woodin tuotteita saa toistaiseksi hankittua ainakin netin kautta ja olen kuullut sellaista tietoa, että myös Beamhill Helsingissä myisi joitakin merkin tuotteita, mutta yleisesti ottaen saatavuus Suomessa on ilmeisesti aika surkea. Toisaalta, tuotteiden hintatasokin on melko korkea, joten ehkä on parempikin, ettei niitä ole saatavilla ihan joka kulmassa tai ainakin minä köyhtyisin alta aikayksikön. :D Nettisivujen mukaan esimerkiksi hupparin arvioitu hinta euroissa on noin 120e, joka kyllä ylittää jo minun kipukynnykseni. Tietysti jos ylimääräistä rahaa olisi aivan solkenaan...


Kuvat ovat peräisin täältä, täältä, täältä ja täältä.
Tunnisteet: , ,

13 kommenttia:

Blogger noir sur blanc kirjoitti...

Periaatteessa tuollaiset masennuskaudethan ovat vain elämää (ylä- ja alamäkiä jne...), mutta toivottavasti mielesi kohenee pian. Tsemppiä kaikkeen! Ja nuo Wood Wood vaattet olivat muuten hauskoja :)

13. lokakuuta 2007 klo 15.28  
Blogger Ee kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

13. lokakuuta 2007 klo 17.06  
Blogger Ee kirjoitti...

Laitetaanpa vähän järkevämpiä lauseita tällä kertaa.. Siis: Helsinki10:stä ainakin löytyy Wood Woodin vaatteita. Itse olen ihaillut merkin mahtavia takkeja (löytyy sivuiltakin, look-osiossa heti toisena oleva 3/4 -hihainen takki, ah!) ja erikoisesti leikattuja paitoja. Mutta tosiaan, hinnat ovat huimat, ainakin minun palkallani...

13. lokakuuta 2007 klo 17.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hassua. Tuntuu ihan samalta.

14. lokakuuta 2007 klo 18.49  
Anonymous johanna kirjoitti...

"Saanen esittää aiheellisen kysymyksen: Mikä hitto siinä on niin vaikeaa?! :D Että jos minä tykkään ja sinä tykkäät, niin jospa sitten yrittäisimme vain olla onnellisia yhdessä" Sitä samaa tässä mietiskelen, joku siinä on vaan niin pirun vaikeaa :D Toivon sinulle parempia, vähemmän puunmakuisia aikoja!

14. lokakuuta 2007 klo 21.58  
Anonymous Desthea kirjoitti...

Sitä on liikkeellä, ilmeisesti. Eka kappale ois kyllä aika pitkälti voinut olla niin sanotusti mun kynästä. Melkeinpä vähän lohduttavaa huomata ettei ole ainoa joka näitä asioita miettii. Hassua, että satuinkin tänne just nyt. Kaikenmaailman rästihommat ja muut päänvaivat nimittäin aiheuttaa valitettavasti myös sen, etten enää ehdi kovinkaan usein selailla tällasia loistavia blogeja, hyvä kun saa omaa pidettyä pystyssä joten kuten.
Mutta mutta.. jotenkin pitää rämpiä eteenpäin. Koitetaan jaksella ja eiköhän se parempikin aika/fiilis sieltä tuu taas jossain vaiheessa!

15. lokakuuta 2007 klo 14.55  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Olenkin ihastellut noita Wood woodin printtejä, harmi kun täällä Suomessa on taas jälleenmyyjät nukuksissa...Mutta joo Helsinki10 ainut liike mistä voikin löytyä. Käynkin tsekkaamassa. Jokin kyllä siinä liikkeessä tökkii, esim esillepano vaikka muuten rakstankin sitä liikettä:)

ja tsemppiä noihin ihmissuhdeasioihin! Kaiken ongelmien selvittämisen jälkeen, se on sitäkin hienompaa.. Vaikka eikö leffoissa olekin, että aina rakkaus ei aina vaan riitä. Vai olisiko se kauniissa ja rohkeissa:D...

18. lokakuuta 2007 klo 21.08  
Anonymous till_i_collapse kirjoitti...

Tää on vain elämää, voimia;

En katso taakseni.

Siellä on paljon muistoja
hyviä ja pahoja.

Siellä on muutama ihminen
joita en tahdo edes muistaa.

Mikään ei harmita tai
kaduta.

Elän vain päivän
kerrallaan sinun
vierelläsi.


-Bitter sweet-

19. lokakuuta 2007 klo 23.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saat elämäsi kuntoon ja tulet pian ilahduttamaan meitä kirjoituksilla. :)

25. lokakuuta 2007 klo 14.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

taitaa tää blogi pian tulla tiensä päähän :(

25. lokakuuta 2007 klo 22.52  
Anonymous till_i_collapse kirjoitti...

Mikä maa, mikä valuutta?

Toivottavasti blogi ei oo tullut tiensä päähän.

Make me wonder what's the meaning of life?

What's the use to be born and then die?

Make me guess who's the one?

Neo is the one...

27. lokakuuta 2007 klo 0.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusia postauksia? :((
Toivottavasti tämä ei lopeta..

27. lokakuuta 2007 klo 0.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Voi teitä kullanmuruja! Ei ole blogi tulossa tiensä päähän. :) Malttakaa vielä hetki!

Noir Sur Blanc: Toki tämä on ihan normaalia, ja minulla syksyisin on erityistä taipumustakin muutaman vuoden ajan jo ollut tällaiseen alakuloiluun. Eiköhän tämä tästä pian taas lähde rullaamaan! :)

Ee: Hinnat todellakin ovat huimat, mutta kiitos tarkennuksesta. :) Nyt halukkaat (ja tarpeeksi varakkaat) löytänevät Wood Woodia paremmin. :)

Anonyymi 1: Tsemppiä sinullekin! Kyllä tämän harmauden keskellä pian helpottaa, kun kelloa käännetään ja tulee valoisampaa.

Johanna: Hahaa, jollakin muullakin siis tuskastuneita hetkiä vietettynä näiden kysymysten äärellä. Tsemppiä sinullekin syksyyn. :)

Desthea: Tuntuu, että aika moni blogi on näin syksyn myötä hieman hidastanut tahtia. Voi olla, että syksyisen apea tunnelma sekä työ- ja opiskelustressi verottavat monen bloggaus-intoa, kuten minunkin. Itse en ole kuitenkaan lopettamassa. Keräilen vain hieman energiaa, jotta jaksan taas tarjota parastani. :)

Styledrop: Hehee, kiitoksia. :) Tällä hetkellä ei ole nyt varsinaisia ihmissuhdeongelmia kuin korkeintaan niiden puute. :D Mutta masokistina silti kaipaan kyseisenlaista ongelmapesäkettä päiviäni hankaloittamaan. Ah ja voih. ;)

Till_i_collapse: Kiitos runostasi. Se on kaunis. :) Ja ei ole vielä ainakaan tämä blogi tullut tiensä päähän. Kuten tuossa aiemmin sanoinkin, niin keräilen vain hieman voimia ja kohta palailen entistä ehompana, toivon niin. :)

Lopuille Anonyymeille vielä yhteisesti: Malttakaa vielä tovi. Lupaan uutta postausta viimeistään ensi viikolla! Olen täällä vain hiljalleen sovitellut elämäni palasia kohdalleen ja keräillyt energiaa ja ideoita. Nähdään pian! :)

27. lokakuuta 2007 klo 9.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu