Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mooi...

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Mooi...

...kotoisalta tervehdykseltä näyttävä sana on myös flaamia ja tarkoittaa kaunista. :)

Olen kauan jo mietiskellyt, että belgialaisen ystäväni Vennen taidot ansaitsisivat tulla esitellyksi blogissani ja nyt vihdoin sain siihen kunnon kipinän Bisquitsin seinämaalauksia käsitelleestä postauksesta. Tutustuin siis ystävääni alun perin MySpacessa viime syksynä ja meistä tuli hyvät kaverit jo ennen lähtöäni Brysseliin. Belgiaan päästyäni ystävyytemme syveni entisestään ja voisin sanoa hepun olevan nykyään yksi parhaista kavereistani.


Venne työskentelee siis graafisena suunnittelijana sekä dj:nä, ja tällä kertaa keskityn hänen kuvataiteelliseen osaamiseensa. Esittelen tässä kuvien muodossa Vennen aikaansaannoksia, joista olen itse ainakin aivan mykistynyt. Tyyppi on todella lahjakas, katsokaa itse!
Kaksi ylintä kuvaa ovat koristaneet Vennen entisen asunnon seiniä. Kelpaisi kyllä minullekin tuollainen seinätaide. Alla näkyvät kuvat ovat hänen tekemiään tilaustöitä.

Tunnisteet: , ,

10 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Vautsi! Tuo puu tuolla nurkassa on ihana.. Ei liian hyökkäävä, mutta kuitenkin näkyvä. Muutkin upeita taideteoksia, mutta minulle henk.koht. ehkä kuitenkin vähän liian voimakkaita :)

1. marraskuuta 2007 klo 9.06  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Minunkin kommenttini on vau! Heppu on tosiaan lahjakas. :-) Erityisesti tuo puuidea oli hieno, voisin toteuttaa sen uuteen asuntooni. Osaisikohan poikaystäväni maalata tuommoisen (minä en kyllä osaa)...

1. marraskuuta 2007 klo 10.42  
Anonymous Normal Girl kirjoitti...

Vau! Erittäin hienoja taideteoksia, tuollaisia ottaisin milloin vain omaan asuntooni :)

1. marraskuuta 2007 klo 11.07  
Anonymous Sanna kirjoitti...

Tsiisus! Onpa hemmetin hyvännäköisiä töitä, ja tätä en kyllä ihan mistä tahansa raapustuksesta sano. Kun jossakin vaiheessa ostat oman kämpän, pyydät kyllä ystävääsi tuunaamaan jonkun seinistäsi.

1. marraskuuta 2007 klo 22.12  
Anonymous winda kirjoitti...

Upeaa! Varsinkin nuo seinämaalaukset, saisi tulle meillekin! :)

1. marraskuuta 2007 klo 23.07  
Anonymous FB kirjoitti...

Upeita nuo seinäkuvat :>

2. marraskuuta 2007 klo 16.21  
Blogger Milla kirjoitti...

Vautsi vau, heel mooi!

4. marraskuuta 2007 klo 12.26  
Anonymous Joonas kirjoitti...

Toi toka kuva on erityisen makee! Siinä on ilmeisesti yks seinä musta, jonka jälkeen kuvaa on jatkettu? Jo pelkkä yks erivärinen seinä tekee ihmeitä asuntoon. Tosin en tiedä, et kuinka nopeesti tollaseen kyllästyis ja varsinkin, jos toi on sen omasta himasta..

4. marraskuuta 2007 klo 22.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Salla: Tuollainen hillitympi kuva sopisi varmaan monenki kotiin ja mielenrauhaan. Itse pidän voimakkaammistakin kuvista. :)

Bisquits: Tuossa kuvassahan taitaa olla näppärä ohje toteutukseenkin mukana (se piirtoheitin), joten eikun kokeilemaan. :)

Normal Girl: Minäkin odottelen vain, että saan sellaisen asunnon, mihin tuollaiset sopisivat. :)

Sanna: Kaverini on kieltämättä taitava. :) Ja ehdottomasti aion hänen taitojaan myös hyödyntää, kunhan muutan asuntoon, johon tuollaiset taideteokset suosiolla istuvat! ;)

Winda: Pitäisiköhän järjestää Vennelle kunnon työreissu Suomeen - saisi tulla maalaan meidän kaikkien halukkaiden seinät. :D

FB: Samaa mieltä. :)

Milla: Neiti taitaakin flaamia siis. Minä en kyllä osaa enempää kuin tuon otsikon verran. :D

Joonas: Kyllä, yksi seinä on kokonaan musta ja vaihtuu sitten valkoiseksi kuvan kautta. Punainen ja musta naiskuva ovat molemmat Vennen omasta entisestä kodista. Itse en kyllä usko, että ihan heti kyllästyisin. Mutta onneksi päälle voi aina maalata, jos alkaa tympiä!

5. marraskuuta 2007 klo 14.41  
Blogger jannis kirjoitti...

Oi vitsi miten makeita noi seinämaalaukset! :0

24. heinäkuuta 2008 klo 12.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu