Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fantastic Four

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 18. joulukuuta 2007

Fantastic Four

Minttu haastoi minut. :)


Tehtävänanto: Vastaa neljään bloggaamiseen liittyvään kysymykseen ja haasta meemiin neljä muuta blogia.1. Miten valitsit blogisi nimen ja nimimerkkisi?
Tähän liittyy oikeastaan aika pitkäkin tarina, tai nuo pupu-jutut juontavat juurensa varhaiseen teini-ikään. :D Noin kymmenen vuotta sitten ystäväni alkoi kirjoittaa sähköposteihin allekirjoitukseksi nimensä perään the Duck. Keksin sitten itselleni vastaavan nimen ja the Bunny rimmasi hyvin etunimeni kanssa. Myöhemmin Pupu alkoi elää aivan omaa elämäänsä ja siitä tuli muun muassa uskollinen naamiaisasu. Se on siis ikään kuin jokin humoristinen alter ego, joka on kulkenut mukana paikasta toiseen jo kymmenen vuoden ajan. Blogin nimeä miettiessäni Pupulandia tuntui vain jotenkin luontevalta ja persoonalliselta vaihtoehdolta. Nimimerkkinäni käytän vain etunimeäni, koska en muutenkaan välitä keksiä internetissä keinotekoisia nimiä.

2. Miksi aloitit bloggaamisen?
Asuin kevään 2007 ulkomailla (Belgiassa) ja kaipasin valtavasti suomenkielistä lukemista. Sitä ei painetussa muodossa ollut tarjolla, joten lueskelin netistä milloin mitäkin. Loppukeväästä löysin muotiblogien ihmeellisen maailman aivan sattumalta ja paluuta ei ollut. Koukutin itseni muutamassa päivässä muotiblogeihin aivan täysin ja ahmin kaikki löytämäni blogit alusta loppuun heti kerralla. Olin haltioissani ja tunsin löytäneeni jotain Juuri Minua varten. :) Kypsyttelin ideaa omasta blogista ehkä noin viikon tai parin verran ja sitten uskaltauduin aloittamaan, sillä pääni pursuili potentiaalisia postaus-ideoita.

3. Mikä on ollut parasta, mitä tähän mennessä olet kokenut bloggaamisen kautta? Entä ikävintä?
Parasta on saada höpöttää omista turhamaisista kiinnostuksenkohteistani ilman, että muut ovat heti tuomitsemassa pinnalliseksi, ja samanhenkisten ihmisten löytäminen. On kiinnostavaa saavuttaa tietynlainen yhteenkuuluvuuden tunne muiden muotibloggaajien kanssa. Jotkut tuntuvat melkein kuin ystäviltä, vaikka en edes tiedä, miltä suurin osa ihmisistä näiden blogien takana näyttää. Ja vaikka pidän blogiani omaksi ilokseni, on todella mukava huomata, että löpinäni kiinnostavat muitakin. On hienoa onnistua herättämään keskustelua ja saada positiivista palautetta. Kaikkein upeimmalta tuntuu tietysti se, jos joku kertoo blogini olevan yksi hänen suosikeistaan. :)

Ikäviä asioita en juurikaan ole bloggaamisen kautta joutunut kokemaan - osittain ehkä siksi, että olen säästynyt negatiivisilta kommenteilta. Ainoa ikävämpi asia on ehkä se, että aina ei mitenkään riitä aikaa tai energiaa blogille arkielämän kiireiden takia. Samaan aikaan kohtalaisen suuri lukijakunta tuntuu omassa mielessäni jo melkoisen painavalta syyltä raivata aikaa bloggaamiselle. Vaikka blogini on minulle harrastus, se ei ole enää vain minun juttuni ja tunnen jollain tasolla myös velvollisuutta lukijoitani kohtaan. Siksi kehittelen itselleni helposti syyllisyydentuntoja, jos blogini välillä jää sivuun. :)

4. Mitä uskot blogillesi tapahtuvan vuonna 2008?
Uskon blogini jatkuvan entiseen malliin, välillä aktiivisempana ja välillä hiljaisempana, riippuen henkilökohtaisista elämäntilanteistani. Alkuaikoina blogini sisälsi enemmän pohdiskelevia aiheita kuin nykyään ja haluaisin ehkä palata siihen suuntaan hieman enemmän. Mielessäni pyörii ideoita myös muiden mielenkiinnonkohteideni liittämisestä mausteeksi blogiini silloin tällöin. Elämässäni on vuoden 2008 aikana todennäköisesti edessä melko suuria muutoksia kuten valmistuminen ja muuto toiselle paikkakunnalle, joten saa nähdä miten ne tulevat vaikuttamaan blogiini. :)


Haastan edelleen FinnFlairin Sannan, Vendetan, Mangolisan sekä Desthean. :)

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Jenna kirjoitti...

Aika mahtava kuva! :) Ja kiva kuulla blogin nimen taustoja, olen sitä vähän joskus miettinytkin :)

18. joulukuuta 2007 klo 17.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hassua. Olen aina tähän asti lukenut, että blogisi nimi on populandia.

18. joulukuuta 2007 klo 18.35  
Blogger Sanna kirjoitti...

Kiitti haasteesta, Jenni! Olen yleensä kartellut meemejä, koska en koe niiden tuovan kummempaa sisältöä blogiini; kysymykset kun ovat yleensä kiinnostavampia kuin vastaukseni. Tämän haaste on kuitenkin iloinen ja mielenkiintoinen poikkeus meemiviidakossa, joten otan sen mielelläni vastaan. Pykään meemin pystyyn huomenissa. :)

18. joulukuuta 2007 klo 19.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jenna: Kiitos! :) Itsekin pidän tuosta kuvasta, se on niin luonnollinen. Jenni elementissään! :D Parhaat kuvat ovatkin yleensä sellaisia, jolloin ei ole tiennyt itseään kuvattavan.

Anonyymi: Hassua! :D Selvisipä nyt sitten tämäkin väärinkäsitys. :)

Sanna: Minustakin tämä oli mukavan erilainen meemi. :) Hienoa, että päätit vastata! Näitä on ollut niin mukava lukea muiden blogeista. :)

18. joulukuuta 2007 klo 22.58  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Mielenkiintoisia vastauksia. On ollut jännää seurata tämän meemin etenemistä blogiviidakossa, minähän nuo kysymykset nimittäin kehittelin. Erityisen antoisaa on ollut lukea muiden vastauksia (eipähän tarvitse kysellä näitä asioita jokaiselta erikseen). :-)

19. joulukuuta 2007 klo 15.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bisquits: Voit onnitella itseäsi! Minusta meemisi on ollut yksi blogosfäärin parhaita ja mielenkiintoisimpia. :)

19. joulukuuta 2007 klo 21.46  
Anonymous Imhotep kirjoitti...

Jos etsit miestä vähän järkevämpää
minut laskuista voit jättää pois,
on kai elämässä tärkeämpää
se, että onnellinen olla vois.
Saanko suudella sua suoraan suulle,
viedä sinut suureen seikkailuun.
Sun kanssas yhdessä voin nauraa kuulle ja ehkä unelmatkin toteutuu...

22. joulukuuta 2007 klo 5.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu