Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Alennusmyyntikierros, osa 2

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 7. tammikuuta 2008

Alennusmyyntikierros, osa 2

Ensiksi haluan kiittää kaikkia, jotka ovat jo ehtineet vastata viime postauksessani olleeseen kyselyyn. Esitän silti mitä nöyrimmän toiveeni, että vielä useammat rohkaistuisivat vastaamaan. Tiedän, että teitä on siellä paljon enemmän kuin mitä tämän hetkinen vastausten määrä (34) antaa ymmärtää. Pelkästään blogilistan kautta lukijoita lienee miltei nelinkertaisesti tuohon lukuun nähden, joten vastailkaahan kaikki nyt kiltisti. ;) On hurjan kiinnostavaa saada tietää, millaista väkeä lukijoihini kuuluu!

Ja sitten asiaan... Tämän alennusmyyntikierroksen alusta sai sana "tuskainen" jäädä pois, sillä ruuhka kaupoissa ei juuri ennen loppiaista ollut ollenkaan yhtä helvetillinen kuin joulun jälkeisinä välipäivinä. En bongaillut muutenkaan kovin monia ihanuuksia, joten vältyin kamalalta sovitusrumbalta. Mukaan tarttui silti muutama mainio löytö.



Näihin saappaisiin rakastuin ensisilmäyksellä. Vaikka en yleensä välitä kovin korkeista koroista, annoin nekin anteeksi nämä ihanuudet nähdessäni. Korko ei sinänsä ole hirvittävän korkea, mutta lättäpohjiin tottuneelle tuossa on jo haastetta. :) Polven asti ulottuvalla varrella varustetut, hieman cowboy-henkiset saappaat hurmasivat minut kauniilla värillään ja upealla nahkapinnallaan. Kengät ovat tukevan korkonsa ansiosta mukavat jalassa ja varsi on juuri sopivan väljä, että housujen lahkeetkin mahtuvat saappaiden sisään. Koska saappaissa ei ole vuorta, ne sopivat mainiosti myös kesäkäyttöön ja näenkin jo sieluni silmillä itseni kirmailemassa kesämekossa nuo saappaat jalassani. Saappaat lähtivät matkaani Spirit Storesta puoleen hintaan (n. 75 euroa).



Tein myös toisen kenkälöydön alennusmyynneissä seikkailessani. Nämä ballerina-malliset, ruskeaa nahkaa olevat kengät nappasin Anttilan ale-hyllystä. Hintaa ei söpöliineille jäänyt kuin noin 17 euroa.















Onlysta löysin kaksi mustaa paitaa. Toinen on melko perusmallia, mutta erikoisuutta sille antavat hihoissa olevat reiät, jotka jättävät olkapäät paljaiksi. Toinen toppi on tuubi-mallinen, ja yksityiskohtina siinä on pieni rusetti ja reikä rinnan päällä, sekä koristenapit alaresorissa.



Minulla oli ostoslistallani kaikenlaista pientä kauneudenhoitoon liittyvää, ja alennusmyynneistä bongasin kunnon kavalkadin kauneustuotteitakin. Päätin tällä kertaa kokeilla Wellan Lifetex shampoota ja hoitoainetta, sillä ne olivat tarjouksessa. Lisäksi ostin käsi- ja jalkavoidetta, käsisaippuaa (simppeli, läpinäkyvä pullo oli minusta mukavan erottuva) sekä Doven kolmen pullon tarjouspakkauksen pesunestettä.



Kenkäpainotteisen alekierrokseni kruunasivat jumppakengät, jotka sain vanhemmiltani lahjakortin muodossa joululahjaksi. Suurimmaksi ongelmaksi tuntui kenkien valinnassa muodostuvan se, että ne olivat kaikki mielestäni niin rumia. Minä haluan kauniit jumppakengät! Tanssikengät olivat selvästi aerobic-kenkiä sirompia, mutta itse olen sen sortin sekaliikkuja, että kenkien pitäisi soveltua vähän molempiin. Paras vaihtoehtohan olisi tietysti hankkia omat kenkänsä eri lajeille, mutta minun budjettini ei nyt venynyt kaksien urheilujalkineiden vertaa. Minulla olisi ollut mahdollisuus ottaa vaikka kaupan kalleimmat kengät, sillä en joutunut maksamaan niitä itse. Löysin kuitenkin itselleni parhaiten sopivat hieman edullisemmasta hintaluokasta - tiedä sitten onko laatu miten hääppöinen. Niken tossut olivat mielestäni kauneimmasta päästä siron mallinsa ansiosta. Kengät ovat lähempänä tanssi- kuin aerobic-kenkiä, mutta sirosta mallistaan huolimatta niissä on jonkinlainen iskunvaimennussysteemi kantapäissä. Uuden vuoden kuntoiluprojekti onkin lähtenyt hyvin käyntiin, sillä viime viikolla onnistuin käymään jo kaksi kertaa pienellä lenkillä ja tänään aloitin viikkoni 800 metrin aamu-uinnilla. :)

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nuo löytämäsi saappaat! Kateus iski heti, kun nettiselain avasi kuvan. :)

Oon samaa mieltä, että jumppakenkien pitää olla kauniit. Itse ostin vuosi sitten uudet, kun Stockan kanta-asiakaskortilla sai melko sirot jumppakengät melko edulliseen hintaan. Käytössäkin ovat olleet ihan hyvät.

7. tammikuuta 2008 klo 17.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo aerobic kengät ovat? ihanat, mulla hakusessa samanlaiset :D

7. tammikuuta 2008 klo 17.58  
Blogger Ee kirjoitti...

Ihan samoja ajatuksia jumppakengistä myös täällä! Mulla on yhdet ihan toimivat kengät, mutta vaikuttavat ihan virtahevonjaloilta mun silmääni. Käyn itse myös tanssimassa, joten haluaisin etenkin niille tunneille jotain hieman naisellisempaa, siis sirompaa. Näyttäisi nilkan ojennuskin hienommalta! Mistä nuo kengät tosiaan ovat? Tänään kävin parissa paikassa katselemassa eikä silmääni osunut yhtään järkevän näköistä paria.

8. tammikuuta 2008 klo 16.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ah, hienot saappaat!

Mutta yhtä asiaa pitää ihmetellä: miten voit käyttää kesällä saappaita??

Minusta on jokseenkin käsittämätön yhdistelmä tämä muotikuvissa nähty kesämekko+saappaat. Joko on muu kroppa jäässä kun jaloilla on ok-oltavat tai siten jalat kiehuu, kun muuten on hyvä. Nähdäkseni tuo yhdistelmä ei voi olla mitenkään hyvä yhtä aikaa sekä ylä- että alavartalolle.

8. tammikuuta 2008 klo 19.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pinja: Vielä ehdit ehkä hakea omasi Spirit Storesta, jos kateus vallan kammottavaksi iskee. :D Minäkin luulen, että nuo kengät riittävät minun käyttötarkoituksiini oikein mainiosti.

Anonyymi: Kengät löytyivät Sokoksen urheiluosastolta. :)

Ee: Olen tosiaan tuskaillut urheilujalkineiden rumuutta, taidanpa tehdä aiheesta ihan oman postauksenkin. :) Kengät löytyivät siis Sokoksen urheiluosastolta, eivätkä olleet muuhun tarjontaan nähden edes kovin kalliit.

8. tammikuuta 2008 klo 19.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Jabadaba: Kiitos! No tuo on kyllä hyvä kysymys. :D En ole itse asiassa koskaan käyttänyt saappaita kesällä, mutta minusta ne mekko-saapas-yhdistelmät ovat aina näyttäneet kivoilta. Ajattelin siis, että sellaista voisi kokeilla joskus. Sääolojen suhteen voi tosiaan kyllä olla hankalaa. Kovin lämpimällä säällä jalkoja tuskin huvittaa hikoiluttaa saappaissa, mutta vilposampana kesäpäivänä uskoisin, että saappaat toimisivat ihan hyvin esimerkiksi mekkoon ja neuletakkiin yhdistettynä. Sukkahousutkin voi kiskaista jalkaan tarvittaessa. :)

8. tammikuuta 2008 klo 19.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljonko noilla Niken kengillä oli hintaa? :)

9. tammikuuta 2008 klo 13.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Miu: Kengillä oli hintaa noin 60 euroa.

9. tammikuuta 2008 klo 15.50  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Mä olen mieluummin sijoittanut tanssilenkkareihin (esim. Capezion Dancesneakers) ja niillä sitten koikkelehtinut myös jumpissa ja kuntosalilla. Olen jo niin tottunut siihen taipuisaan keskiosaan, etten osaisi varmaankaan tavallisissa jäykissä jumppalenkkareissa tehdä mitään. Nilkka pitää päästä ojentamaan ;)

6. helmikuuta 2008 klo 16.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu