Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Birthday Girl!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 10. tammikuuta 2008

Birthday Girl!

Niin se aika rientää, ja Jenni täyttää vuosia! Tällä kertaa mittariin kilahtaa jo 24 vuotta, mutta huomatkaa otsikossa sana girl. Tyttö olen ja tyttönä aion vielä ainakin useamman vuoden pysyäkin. :) Syntymäpäiväni kunniaksi kokoan hieman aiemmin tekemäni kyselyn saldoa ja pohdiskelen blogini tulevia suuntalinjoja. Suurkiitos siis kaikille vastanneille! :) Vastata saa toki yhä, sillä olen kovasti kiinnostunut tietämään edes jotakin kaikista teistä siellä näyttöjenne takana.

Olen yllättynyt siitä, miten tasaisesti blogillani oli lukijoita eri ikäryhmistä. Nuorimmat vastaajat olivat 14-vuotiaita ja vanhimmat päälle 30 ikävuoden. Eniten oli selvästi 15- ja 17-vuotiaita lukijoita, mutta loppujen lopuksi lukijoita tuntuu olevan kaikissa ikäluokissa yhteenlaskettuna suunnilleen saman verran. Mukavaa huomata, että blogini on helposti lähestyttävä kaikenikäisille. Vastaajista hieman alle puolella on myös oma blogi.

Minua ilahdutti kovasti se, etten saanut palautteessa juurikaan risuja. Moni mainitsi risuina vaisun postaustahdin, mitä osasinkin odottaa. Muutama oli ehtinyt jo pelätä blogini vetävän viimeisiä kuolinkorahduksiaan syksyn mittaan hiljenneen postaustiheyden myötä. Älkää kuitenkaan peljätkö, en ole menossa mihinkään. :) Kenties olette huomanneetkin, että postaustahtikin on nyt reipastunut ja jatkunee huomattavasti aktiivisempana kuin syksyllä.

Ruusuja sen sijaan sain niin kovasti, että aivan häkellyin. Kiitos! :) Selkeästi runsaimmat ruusut tulivat kirjoitustyylistäni, jota kehuttiin selkeäksi. Palautteessa kiiteltiin myös pitkiä tekstejä sekä kypsän aikuismaista otetta kirjoittamiseen (ja kuluttamiseen). Positiivista palautetta annettiin myös blogistani omaperäisenä ja harmonisena kokonaisuutena, joka poikkeaa mukavalla tavalla muista blogeista. Tämä lämmitti mieltäni aivan erityisesti. Sain myös muutaman hauskan kommentin persoonaani liittyen. "Pikkutuhma Pikku Myy" nauratti minua kovasti, eikä välttämättä ole edes kovin kaukana totuudesta. :D

Myös toiveita esitettiin rohkeasti, mikä oli varsin mukavaa. :) Kaikki toiveet on rekisteröity ja aion ottaa ne huomioon jatkossa postauksia tehdessäni. Useampi lukija toivoi esimerkiksi enemmän oman tyylin esittelyä ja päivän asuja, joten niitä varmaankin aion ainakin jonkin verran ottaa mukaan tulevaisuudessa (nykyistä enemmän). Jotkut kaipailivat myös blogini alkuaikoina enemmän esiintyneitä pohdiskelevia juttua, joita totta puhuen olen kaivannut minä itsekin. Niitä siis ainakin on tulossa, kunhan keksin pohdiskeltavaa. :D Muutama kiitteli myös musiikkia koskevia postauksiani ja toivoi niitä lisää. Musiikki- ja sisustusaiheisia postauksia onkin varmasti tulossa aiempaa enemmän jatkossa.

Blogini jatkuu mitä todennäköisimmin hyvin pitkälti samanlaisena kuin ennenkin, mutta mahdollisuuksien ja kiinnostusten mukaan entistä monipuolisempana. Pyrin kirjoittelemaan luonnollisesti niin usein kuin mahdollista, mutta voi olla että toisinaan "oikean elämän" velvollisuudet verottavat aikaa bloggaukselta. Tällä hetkellä tilanne näyttää kuitenkin varsin lupaavalta. :) Piristysruiskeeksi ja synttäreiden kunniaksi päätin vaihtaa oletuskuvani tuolla sivupalkissa - nyt näkyy siinä sitten myös naamataulu. :)

Syntymäpäiväni kunniaksi päätin myös rohkaistua ja sävyttävän hiustenhoitoaineen osoittauduttua tehottomaksi (en huomannut mitään eroa ennen ja jälkeen käytön!), marssin kauppaan ja ostin väriaineen. Kyseessä on kuitenkin niin sanottu kevytväri, jonka pitäisi kestää hiuksissa 6-8 viikkoa. Se tuntui ensikertalaiselle pehmeämmältä vaihtoehdolta kuin kestoväri. Tässä nyt siis lopputulos, josta tuli mielestäni hyvinkin luonnollinen ja onnistunut. :) Vertailua vanhan ja uuden värin välillä voi tehdä esimerkiksi tämän kuvan avulla. Ja kuten tästä tuoreimmasta kuvasta näkyy, ikävuodet eivät ole karistaneet pikkutyttöä minusta! :)
Lainakuvat: 1, 2, 3

Tunnisteet:

21 kommenttia:

Blogger 2nd kirjoitti...

Onnea! :)

10. tammikuuta 2008 klo 16.29  
Anonymous Salsa kirjoitti...

Onnea onnea! Ja todella hyvännäköinen lopputulos hiuksissasi! Jotenkin pehmeämmän näköiset kuin aikaisemmat vaaleat hiuksesi.

10. tammikuuta 2008 klo 16.40  
Anonymous Ev kirjoitti...

Hyvää synttäripäivää! :)

10. tammikuuta 2008 klo 16.40  
Anonymous Pinja kirjoitti...

Hyvää synttäripäivää!

Olisin utelias näkemään kokonaan vaatteen, johon henkselit kuuluvat!

10. tammikuuta 2008 klo 16.54  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Paljon onnea! :-D

10. tammikuuta 2008 klo 17.34  
Anonymous Jose kirjoitti...

Aivan ihanan väriset hiukset! Jotain tuollaista mäkin haluaisin jossain vaiheessa, tosin ehkä vähän vaaleampaa.

Niin ja hyvää syntymäpäivää! En ollutkaan sisäistänyt, että ollaan saman ikäisiä (paitsi mä täytän vasta kesäkuussa). :)

10. tammikuuta 2008 klo 18.23  
Blogger Sanna kirjoitti...

Bileet!!! Tyttövuosia sulla on jäljellä vielä vaikka kuinka. Hyvää syntymäpäivää. :)

10. tammikuuta 2008 klo 18.48  
Anonymous ystävällinen hei kirjoitti...

Olinkin jo tulossa onnittelemaan ja huomasin tämän postauksen! Onnea tuhannesti.

10. tammikuuta 2008 klo 21.00  
Blogger vippe kirjoitti...

Oikein hyvää synttäriä!!! :)

10. tammikuuta 2008 klo 21.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

2nd: Kiitos. :)

Salsa: Kiitos kovasti. Minustakin nämä tummemmat hiukset sopivat aika hyvin. Tuli heti sellainen olo, että voisi vaikka tummempaakin joskus kokeilla. :D Pidän kyllä vaaleammistakin, joten tuskin jään bruneteksi ikuisiksi ajoiksi. :)

Ev: Kiitos. :)

Pinja: Kiitoksia! :) Arvasin, että joku vielä kaipailee koko asua näytille. Lupaan esitellä sen vaikkapa päivän asuna tässä lähitulevaisuudessa. :)

Bisquits: Kiitos! Se vanhuus-postauksesi sattui juuri sopivaan saumaan. :D

Jose: Kiitos. :) Tämä väri tuli tosiaan ihan kaupan paketista. Yritin valikoida mahdollisimman samansävyisen värin kuin oma luonnollinen värini mutta tummempana. Ilmeisesti onnistuin aika hyvin. :)

Sanna: Lohdullista kuulla, että tyttövuodet eivät ole vielä hetkeen ohi. :D Ja kiitos! :)

Ystävällinen hei: Kiitos paljon. :)

Vippe: Kiitos! :)

10. tammikuuta 2008 klo 23.16  
Anonymous _ainoo kirjoitti...

Onnea!(: hiuksiesi väri on tosi luonnollinen.

11. tammikuuta 2008 klo 15.35  
Anonymous alfie kirjoitti...

Onnea vähän myöhässä, ihana tuo uusi hiustesi väri! =)

11. tammikuuta 2008 klo 21.39  
Blogger melina kirjoitti...

Onnea vaan syntymäpäivästäsi. Oi, sinähän olet vielä nuori, nauti nuoruudestasi. Mutta voin rohkaisevasti sanoa, että minun elämäni ja elämän innostus on vaan lisääntynyt 30 vuoden jälkeen. Elän tällä hetkellä onnellisinta aikaani. Tai ainakin siltä tuntuu...

12. tammikuuta 2008 klo 5.51  
Anonymous galileo kirjoitti...

c'est pas beau de voler les photos des autres

12. tammikuuta 2008 klo 14.15  
Blogger Juliet kirjoitti...

Suloinen hiusväri.

juliet xxx

12. tammikuuta 2008 klo 15.17  
Blogger zosie kirjoitti...

paljon onnea ja oikein kiva väri hiuksissasi =)

13. tammikuuta 2008 klo 17.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

_ainoo: Kiitos! :) Luulen, että luonnollista lopputulosta selittää osittain se, että kulmani ovat luonnostaan tummat. Ainakin kuvassa kulmakarvani ja hiukseni ovat hyvin samanväriset.

Alfie: Kiitos kovasti. :)

Melina: Kiitos! Ja ihana kuulla. :) Vaikka minusta on mukavaa olla nuori, en epäile hetkeäkään, etteivätkö karttuvat ikävuodet toisi tullessaan entistäkin mielenkiintoisempia aikoja. :)

Galileo: J'ai vous contacté sous le signe de cette photo et j'espere que tout est bien. :)

Juliet: Kiitos. :)

Zosie: Kiitoksia. :)

14. tammikuuta 2008 klo 14.21  
Blogger Saga kirjoitti...

ohoi, onpa kiva tuo uusi tummempi tukkasi! sopii ehkä jopa paremmin kuin se vaalea, joka sekin oli oikein kiva.

22. tammikuuta 2008 klo 12.08  
Anonymous Jennni kirjoitti...

Ensimmäinen kerta, kun blogiisi eksyin ja tykästyin. :)

Täytyy kyllä sanoa, että olet suloinen ja söpö! (Vaikka tuosta toisesta sukupuolesta pidänkin.) :D

22. tammikuuta 2008 klo 18.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Saga: Kiitos. :) Tuntuu, että tumma väri on jo nyt haalistunut aika paljon, ja kutkuttelisi kokeilla samantien vielä tummempaa sävyä. Kesäksi voisi sitten palata takaisin vaaleaksi. :D

Jennni: Voi miten mukava kuulla! :) Tervetuloa lukemaan jatkossakin! Ja kiitos kauniista sanoistasi, hih. :)

22. tammikuuta 2008 klo 18.48  
Blogger Rosa kirjoitti...

Hi hii, oon vähän myöhässä, mutta samis synttäri sankari! Onnee vaan, vähän myöhässä tosin :D Meillä on muuten tasan 10 vuoden ikäero :D

31. tammikuuta 2008 klo 20.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu