Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 17

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 14. tammikuuta 2008

Päivän asu 17

Monet kaipailivat blogiini kyselyvastauksissaan enemmän päivän asujen ja oman tyylini esittelyä, joten saamanne pitää. :) Viimeisimmästä päivän asusta onkin vierähtänyt jo melkoinen tovi. Joku myös kyseli viime postauksen kuvassa näkyneestä farkkuhaalari-asusta ja siihenkin tulee selvennystä tämän postauksen kuvissa.

Vietin viime viikonlopun Tampereella syntymäpäivääni juhlien. Hemmotteluviikonloppuun kuului kaksi yötä hotellissa ystäväni kanssa, shoppailua, hyvää ruokaa, rentoutumista ja tietysti hieman juhlintaa. Onnistuin vielä tekemään muutamia erinomaisia löytöjä alennusmyyntien tyhjentämistä rekeistä ja nyt voin hyvillä mielin julistaa ale-kauden omalta osaltani päättyneeksi.

Olin jo jonkin aikaa etsiskellyt tulppaanihelmaista takkia, sellaista kuitenkaan mistään löytämättä. Pääsin juuri tuskailemasta tätä kaverilleni, kun huomasimme H&M:llä juuri kyseisenlaisen takin. Se oli punainen, joka toki on lempivärini, mutta hakusessa oli enemmänkin musta takki. Olen tässä suhteessa varmaankin aika kummajainen, mutta minulla ei ole oikeastaan yhtään mustaa perustakkia. Nahkatakkini on musta, mutta se ei oikein sovellu talviselle säälle. Pienen tiedustelun jälkeen selvisi, että ihastelemaani takkia oli ollut myös mustana, mutta melkein kaikki olivat jo loppuneet. Myyjä kuitenkin muisti, että niitä taisi olla jossakin ale-rekissä vielä muutama. Takki oli siis uutuus, mutta koska sitä oli jäljellä enää pari kappaletta, jäljellä olevat oli laitettu 50 prosentin alennukseen. Kuin ihmeen kaupalla kahdesta takista toinen oli minun kokoani! Minulla kävi siis melkoinen tuuri ja takin hinnaksi jäi vain 25 euroa. :) Tämän päivän asussa myös näkyvä musta trikoopaita on alelöytö, joka maksoi vain 3,90e.




















  • musta trikoopaita - Niia
  • lappuhaalari-farkkuhame - Vila
  • turkoosit leggingsit - Lindex
  • ruutukengät - Andiamo
  • pipo - H&M
  • punainen pashminahuivi - tuliainen ulkomailta
  • takki - H&M
  • laukku - second hand

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger Styledrop kirjoitti...

Heippa! Myöhästyneet synttärionnittelut!Onpas kiva asu ja hyvä löytä tuo takkisi. Itsekin olen kaavaillut turkooseja sukkahousuja, on nimittäin aika herkut:)

14. tammikuuta 2008 klo 17.45  
Blogger -SL kirjoitti...

Kivat asut, ihanan väriset sukkahousut! :)

14. tammikuuta 2008 klo 21.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut! Itselläni on muuten samanlainen farkkuhaalarihame, tosin omani on ostettu H&M:ltä. Ulkonäkö on muuten kyllä erehdyttävästi samanlainen.

14. tammikuuta 2008 klo 23.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

Styledrop: Kiitoksia. :) Takista tuli kyllä heti uusi suosikki. Minulla on paritkin turkoosit pöksyt, mutta tällä hetkellä sen värisiä on tuntunut näkyvän huonosti kaupoissa.

*~sl: Kiitos. :) Nuo leggingsit ovat kestäneet kyllä ihmeen hyvin käyttöä, koska olen ne muistaakseni ostanut jo vuosia sitten.

Miu: Kiitos. :) Tuossa farkkuhameessa on se henkselin keskiosa sieltä takaa sellaista raidallista paksua kangaskuminauhaa. Se osa ainakin varmaan on erilainen sinun hamosessasi. :)

15. tammikuuta 2008 klo 15.07  
Blogger dolce kirjoitti...

Onnea myöskin täältä! Tuo farkkuhaalarimekko on kyllä hieno, ja todella rennon näköinen asu muutenkin :) Sukkahousut tuovat asuihin hauskan säväyksen, en ole tuon värisiin törmännytkään missään kaupassa. Voisin kuvitella itsellenikin tuollaiset, varsinkin sen sinisen clutchini kaveriksi :)

15. tammikuuta 2008 klo 18.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella kiva asu! Olet yhdistänyt ihanasti värejä: turkoosia, punaista, vaaleaa ja mustaa. Itse olisin yhdistänyt asuun mustat nilkkurit, tosin nuo ruutukengät tuovat mukavan rennon vivahteen kokonaisuuteen. (sain ruutukengistä yliannostuksen entisen poikaystäväni kautta, joten on vähän maku mennyt kyseisiin kapistuksiin :))

15. tammikuuta 2008 klo 18.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näin tuon farkkuhaalarihameen Vilassa, ja niinhän se kävi että se on nyt ostoslistalla :D

Kiva takki!

16. tammikuuta 2008 klo 20.28  
Blogger ami kirjoitti...

voi ei! olen himoinnut tuollaista takkia syksystä asti (kun siskoni osti samanlaisen :D)
ja tänään kävin h&m:ssä tarkistamassa, niin vielä olivat normaalihintaisia :<< mutta niin, aivan ihanaakin ihanampi takki! :)

16. tammikuuta 2008 klo 20.44  
Blogger Minttu kirjoitti...

Komppaan muita kommentoijia: tosi hauska asu ja erityisesti sukkahousut/legginssit on pirteät!

Blogissani on sulle palkinto! Käy tsekkaamassa. :)

17. tammikuuta 2008 klo 0.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Söpö lookki, sukkikset on mieletön väripilkku tuonne harmaaseen katukuvaan :) ja myöhässä tulee mutta onnea kuitenkin synttäreistä!

17. tammikuuta 2008 klo 10.01  
Blogger Jenni kirjoitti...

Dolce Vita: Kiitos. :) Ei ole tosiaan pitkiin aikoihin näkynyt tuon värisiä sukkahousuja tai leggingsejä kaupoissa. Itse ostin omani jo vuosia sitten.

Salsa: Kiva kuulla, että kokonaisuus miellytti. Värien yhdistely on toisinaan aika haastavaa, mutta kokonaisuudesta tuli ihmeen rauhallinen punaisen ja turkoosin ristiriitaisesta liitosta huolimatta. :) Mustia nilkkureita minulla ei olekaan, mutta olen nyt kahtena muuna päivänä yhdistänyt asuun kirpputorilta löytämäni harmaat nilkkurit. Tosin alaosana oli toisella kerralla neulemekko hillitymmän väristen sukkisten kera ja toisella kerralla pillifarkut.

Anonyymi: Kiitos. :) Vieläkö noita hameita on näkynyt? Ostin oman hameeni nimittäin jo joskus syksyllä.

Ami: Tuo takki on myös minun uusi rakkauteni. :) Olin kyllä todella onnekas, kun löysin sen alennuksesta. Onnea sinullekin takkijahtiin! :)

Minttu: Kiitos valtavasti. :) Palkintosi pelasti päiväni ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan!

Nelliina: Kiitos! :) On kyllä haastavaa pukeutua värikkäästi tässä talven harmaudessa. Huomaan jatkuvasti pukeutuvani vain mustaan ja harmaaseen, joten täytyy välillä yrittää liittää mukaan myös väriä. :)

17. tammikuuta 2008 klo 21.40  
Blogger Fashion Book kirjoitti...

kivan väriset legginssit <:

20. tammikuuta 2008 klo 20.20  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu