Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tuskainen alennusmyyntikierros

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 4. tammikuuta 2008

Tuskainen alennusmyyntikierros

En ole oikein jaksanut innostua joulunjälkeisistä alennusmyynneistä. Viime viikolla käydessäni vähän vilkaisemassa tarjontaa, hermostuin vain tolkuttomaan väenpaljouteen ja melko alhaisiin alennuksiin. Monessa kaupassa alennukset ovat pääosin vain 30 prosentin luokkaa, eivätkä siis ole näin ollen suuresti houkuttaneet minua, hintatietoista kuluttajaa. Sovituskoppeihin en suurimmassa osassa kaupoista viitsinyt jonottaa, koska odottamassa oli joka paikassa noin sata ihmistä minua ennen. Onnistuin silti tekemään muutaman ihan mukavan löydön. Alennusmyyntiostokseni tuskin kuitenkaan päättyvät vielä tähän, sillä ainakin ensi viikolla on suunnitelmissa käydä ystävän kanssa kiertelemässä. Toivon mukaan tarjouksetkin paranevat alen loppua kohden. Viime viikolla mukaani lähti kuitenkin kolme mekkoa, jotka esittelen seuraavaksi.

Luonnonvalkoinen mekko on ohutta trikoota ja selkäpuolen yläosa on brodeerattua, läpikuultavaa materiaalia. Voin kuvitella tämän sopivan lämpimiin kesäpäiviin kuin nenä päähän.

Harmaa mekko on kenties enemmänkin pitkänmallinen toppi tai tunika, mutta pituus riittää mekoksi huoletta. Leikkisästi kuvioidun paidan/mekon helma on tulppaani-mallinen.

Musta neulemekko herätti huomioni heti ja ehtikin päästä ylläni jo uuden vuoden juhliin (punaisen vyön kanssa). Yläosa on palmikkoneuletta ja alaosa sileää neuletta. Tässäkin mekossa helma on tulppaani-mallinen.


Harmaat sukkahousut ovat joululahja ja mustat saappaat sekä punainen vyö kirpputorilöytöjä.

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Blogger Vendeta kirjoitti...

Suloisia mekkoja :) Ja suloinen sinä! Mistä muuten teit alelöytösi? Taas kerran joudun puremaan täällä hampaita noiden kirppariostostesi kanssa. Miten voitkaan aina bongata tuollasia aarteita sieltä?! :D

4. tammikuuta 2008 klo 12.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä nää on?? ihania kaikki!! :O

4. tammikuuta 2008 klo 14.12  
Anonymous Jabadaba kirjoitti...

Musta mekko punaisen vyön kanssa näyttää kivalta!

Muistelen kaiholla myös kaupungin ostosmahdollisuuksia, täällä kun niitä ei ole laisinkaan!
Erityisesti harmittaa, etten enää pääse Vilaan :(

4. tammikuuta 2008 klo 14.40  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Minuakin kiinnostaisi tietää, mistä nuo kivat vaatteet ovat peräisin? Vaikka ymmärrän kyllä, jos et halua mainostaa... Kuviollisen topin kanssa laittaisin kyllä itse housut, minusta se on liian lyhyt/paitamainen mekoksi, mutta tämä on vain minun makuni. ;-)

4. tammikuuta 2008 klo 15.44  
Anonymous virta kirjoitti...

Aijai kun on nättejä mekkoja. Omistan kaksi ensimmäistä mutta eri värisinä (valkoinen on sininen ja harmaa musta). Ja ostopaikasta sen verran että ensimmäiset on ainakin Carlingsilta.

4. tammikuuta 2008 klo 16.20  
Blogger tiina kirjoitti...

Ihastuttava tuo harmaa mekko/-tunika, mistä olet tehnyt tämän löydön? :)

4. tammikuuta 2008 klo 17.29  
Blogger vippe kirjoitti...

Suloisia mekkoja :) toi valkoinen oikein huuta kesähelteitä! :)

4. tammikuuta 2008 klo 20.13  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sanottakoon nyt kaikille yhteisesti, että kaikki ostokset ovat Carlingsilta. Yleensä ostopaikan mainitsenkin, mutta laho pääni unohti tiedon tekstistä tällä kertaa. :D

Vendeta: Kiitos ja kiitos. :) Edelleenkin muistutan, että suurimmalla osalla kirpparikäynneistäni en löydä mitään, joten tuuriahan tämä puhtaasti on. Ulkomailla tosin löytöjä tekee ehkä hieman Suomea helpommin. Kirppariostot ovatkin molemmat Gentistä, Belgiasta.

Anonyymi: Kiitos. :)

Jabadaba: Kiitoksia. :) Minä kävin tänään Vilassa ja sovitin varmaankin puolta kaupan tarjonnasta, mutta mitään sopivaa ei löytynyt. Yleisesti ottaen kuitenkin pidän Vilan vaatteista.

Bisquits: Olet oikeassa tuon mekon/topin kanssa, että onhan se hieman lyhyenpuoleinen. En uskokaan käyttäväni sitä ilman housuja, mutta vaikka näin tekisinkin, mitään ei sentään pääse vilahtelemaan edes vahingossa. Sen verran on pituutta. :D Osasyynä topin esittelyyn vain sukkahousujen kera oli laiskuuteni, sillä en jaksanut vaihtaa housuja jalkaan vain kuvan ottamista varten. :D

Virta: Hauska sattuma! Sinulla on selvästikin kiva maku. ;)

Tiina: Kiitos. :) Kiirehdipä Carlingsille, niin ehkä ehdit napata vielä itsellesikin moisen.

Vippe: Kiitos vain. :) Nyt eikun kesähelteitä odottelemaan. :D

5. tammikuuta 2008 klo 1.21  
Blogger CocoRosie kirjoitti...

Toi musta neulemekko + punanen vyö -yhdistelmä toimii! Ja täytyy tässä samalla myös sanoa että noi sun uudet hiukset toimii myös, tosi kivat :)

5. tammikuuta 2008 klo 1.26  
Blogger *~SL kirjoitti...

Ihania mekkoja :)

5. tammikuuta 2008 klo 20.57  
Anonymous virta kirjoitti...

Tuo ensimmäinen mekko on aivan loistava koska sillä narulla voi pelleillä loputtomasti, ylös, alas, vinoon tai jättää kokonaan pois. Harmi kun menin hukkaamaan kyseisen nuoran vaatteiden bermudan kolmioon.

5. tammikuuta 2008 klo 22.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Cocorosie: Kiitos. :) Tukka on kyllä saanut miltei pelkästään positiivista palautetta. Näin muutamia viikkoja leikkauksen jälkeen olen itsekin tosi tyytyväinen. Ainoa mikä tällä hetkellä mietityttää on tämä väri, joka ei oikein leikkauksen jälkeen ole näyttänyt kunnolla vaalealta, muttei tummaltakaan. Sille pitäisi jotain tehdä. :)

*~sl: Kiitos vain. :)

Virta: Haa, hyvä tiedää. :D Kiitos vinkistä! Minä en ole onneksi kovin montaa vaatetta sinne Bermudan kolmioon hukannut. Sinähän voit näppärästi tehdä tuollaisen narun itse! Ei luulisi olevan järin vaikeaa. :)

6. tammikuuta 2008 klo 10.58  
Anonymous runway kirjoitti...

voi näytät ihan joltain enkeliltä tuossa ylimässä kuvassa<: tosi kaunis mekko!

10. tammikuuta 2008 klo 20.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Runway: Voi kiitos! :) Tykkään kyllä aina esittää pientä kilttiä enkeliä, mutta totuus taitaa olla jotakin ihan muuta. :D

10. tammikuuta 2008 klo 23.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu