Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The Dø

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

lauantai 29. maaliskuuta 2008

The Dø


Pitkästä aikaa haluaisin jakaa teidän kanssanne ihanan musiikkilöydön! Uusin ihastukseni on suomalais-ranskalainen The Dø, joka on julkaissut esikoisalbuminsa tämän vuoden alkupuolella. Bändin ydin ovat ranskalainen Dan Levy ja suomalainen Olivia Merilahti. Suomessa The Dø ei käsittääkseni ole vielä päässyt kovin suuren yleisön tietouteen, mutta Keski-Euroopassa (Ranskassa ja Belgiassa) kaksikon kappale On my Shoulders on saanut valtavasti huomiota ja radiosoittoa.


Minua The Døn musiikissa viehättää erityisesti sen omaperäisyys ja tietynlainen vapaus. Bändin MySpace-sivulla musiikkityyliksi nimetään folk rock, joka antaakin tyylistä jotakin osviittaa. The Døn musiikki kulkee aivan omia reittejään rajoja rikkoen ja on paikoittain jopa aika hullua. Mikäs sen parempaa! :) Olivian ääni on kuin riehakkaan pikkutytön ja laulutyyli erikoisen naukuva, mutta se antaa musiikille vain persoonallisen säväyksen. Musiikkia on vaikea kuvailla, joten suosittelen lämpimästi kuuntelemaan itse (ja vaikka katsomaankin). Käsittääkseni The Dø on kiinnitetty myös Provinssirockiin, joten saamme nauttia bändistä ensi kesänä myös Suomessa.Tyylifanaatikkona en voi myöskään olla kiinnittämättä huomiota suloisen Olivian upeaan tyyliin! Tästä tullaan kuulemaan vielä, sanokaa minun sanoneen. Annan kuvien puhua puolestaan. <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://2.bp.blogspot.com/_nxRA4Rt9BlA/R-4kNZXULFI/AAAAAAAABMg/fIsBy6TMOSk/s1600-h/thedo3.jpg">

Kuvat täältä, täältä ja täältä.

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Blogger Pandora kirjoitti...

Sattumalta olen jo aiemmin kuullut tuosta kokoonpanosta - radiossa käsiteltiin netin kautta kuuluisuuteen nousseita muusikkoja ja siinä mainittiin erityisesti tämä. En ole vielä ehtinyt testata, miellyttääkö bändin musiikki korvaani, mutta tulen kyllä kokeilemaan. :) En muista olenko ennen kommentoinut blogiasi, mutta nautin teksteistäsi aina suunnattomasti - olet mielestäni loistava kirjailemaan juttuja ja osaat valita mielenkiintoisia aiheita. :D

29. maaliskuuta 2008 klo 14.08  
Anonymous ystävällinen hei kirjoitti...

Hih! Tämä bändi on myös mulle melko tuore! Tosiaan ostin lipun provinssiin ja piti testata millaista tämä on ja ihastuin kyllä. Törnävällä tanssin näiden tahtiin parin kuukauden päästä 8)

29. maaliskuuta 2008 klo 15.32  
Anonymous hilla kirjoitti...

Ihanaa että joku muukin on löytäny tän bändin! ja tarkoitan lähinnä suomalaisia, ranskassahan ovat aika suosittuja jo. itse tutustuin tähän kokoonpanoon viime vuoden lopulla kun ranskalainen kaveri suorastaan vaati kuuntelemaan, arvasi että tykkäisin :)

29. maaliskuuta 2008 klo 19.20  
Blogger rritu kirjoitti...

Itsekin tutustuin tähän bändiin joskus kun se Provinssiin kiinnitettiin ja taisin jotain blogiinikin kirjoittaa, mutta esittelit bändin kyllä paljon paremmin :D ja hienoa huomata että muutkin ovat kiinnittäneet huomiota myös laulajan vaatteisiin! Ainakin YleX on soittanut The Dø:n On My Shouldersia, muista suomalaisista kanavista en osaa sanoa :D

29. maaliskuuta 2008 klo 19.35  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pandora: Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, on nimittäin todella mukavaa musiikkia. :) Ja kiitos todella kivasta palautteesta. :)

Ystävällinen hei: Mukavaa, että olen myös löytänyt The Don. Itsekin ole miettinyt, pitäisikö lähteä Provinssiin. :)

Hilla: Minäkin löysin tämän ranskalaisen tuttuni kautta! :) Ja ihastuin heti!

Rritu: Ohhoh! Minä olen missannut sinun esittelysi kokonaan. Täytyypä selata postaukset uudelleen läpi. :) Minä kuuntelen todella vähän radiota, joten voi olla että on sen takia jäänyt huomaamatta tuo biisi Suomen radiossa.

31. maaliskuuta 2008 klo 9.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu