Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hiekkaa paidassa...

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 25. maaliskuuta 2008

Hiekkaa paidassa...

Beige ei sovi minulle. Hiusteni luonnollinen väri on aivan liian lähellä beigen sävyjä, ja näin ollen tuo väri vaatteissa saa minut näyttämään haljuakin haljummalta. Näytän lähinnä siltä kuin olisin päästä varpaisiin samanvärinen ja voin kertoa: se näyttää tylsältä se! Asia on sinänsä harmittanut minua, sillä klassinen beige on aika näppärä väri muihin väreihin yhdisteltäväksi. Tarpeeksi hajuton ja mauton, että sillä voi mukavasti maustaa voimakkaampia värejä kuten mustaa.

Olen kuitenkin löytänyt asiaan ratkaisun, joka on hiekka - sävy beigen ja harmaan väliltä. Hiekanväri on tarpeeksi vaalea, jotta minä ja hiukseni emme huku siihen. Se on perusharmaata lempeämpi ja beigeä hailakampi sävy, joka on yllättävän armollinen kalpeaa ihoa vasten. Tein toissaviikolla aivan sattumalta kolme tämän väristä neulelöytöä. Tajusin vasta kotona, että kaikki ostamani paidat olivat hiekanvärisiä.

Ensimmäisten kuvien paita löytyi Vilasta ja ihastuin sen löysään malliin välittömästi. Paita oli hieman kalliimpi kuin mitä olen tottunut paidoista maksamaan, mutta tein poikkeuksen kahdesta syystä. Ensinnäkin, paidan malli on aivan hurmaava ja monikäyttöinen. Toiseksi, paita on luomupuuvillaa, josta maksan mielelläni hieman enemmän. Neule on heti lunastanut paikkansa vaatekaapissani ja voisin sanoa, että uusi lempivaate on löytynyt. :) Kuvissa näkyy muutamia eri tapoja, miten paitaa voi käyttää. Toistaiseksi olen käyttänyt sitä vain farkkujen kanssa niin, että sen alla on ollut joko hihaton toppi tai pitkähihainen paita. Paidan voisi myös kiskoa alas minimekoksi ja tuoda siihen muotoa vyöllä. (Klikkaa kuvat isommiksi.)Kaksi muuta paitaa löytyi kirpputorilta euron korista. Hintaa näille neuleille tuli siis yhteensä huimat 2 euroa! Ihana, harvaanneulottu villatakki on kooltaan jättimäinen. Siihen on mukava kietoutua pimeinä ja viileinä öinä. Poolokauluksinen Ril'sin villaneule on silminnähden käyttämätön ja vieläpä erittäin laadukkaista materiaaleista tehty (lampaanvillaa ja angoraa). Vaikka paita on ohut, se on käsittämättömän lämmin materiaalinsa ansiosta. :)


Tunnisteet: , ,

14 kommenttia:

Anonymous shandi kirjoitti...

no voi helvata, iihania neuleita oot saanu eurolla.

25. maaliskuuta 2008 klo 19.21  
Blogger Diina kirjoitti...

Aika jännää, että löytää samalla kertaa noin samansävyisiä vaatteita :) Kivoja kyllä!

25. maaliskuuta 2008 klo 19.25  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ihanan näköinen kämppä sulla, kodikkaalta näyttää:)

25. maaliskuuta 2008 klo 19.44  
Blogger LOGOTEES kirjoitti...

Törmäsin sun blogiin toista kertaa ja luin vähän syvemmin. Ihanaa, mun on pakko lisätä sut mun lemppareihin, oot ihan lemppari blogis kanssa! :D :) teeee Logotees, jonka blogina toimii tollanen ku Colourful Clothdreams.

25. maaliskuuta 2008 klo 21.11  
Blogger Dolce Vita kirjoitti...

En siis ole ainoa, jonka beige saa näyttämään sairaalta ;) Kesällä rusketuksen kera se ei kuitenkaan näytä niin pahalta kuin talvella. Kerran joku jopa kysyi, että olenko kipeä, kun päälläni oli beige paita.

25. maaliskuuta 2008 klo 21.33  
Blogger U kirjoitti...

Hauskaa hiekkailua! Erityisesti tuon Vilan paidan malli ihastutti heti. :)

25. maaliskuuta 2008 klo 21.33  
Blogger bea kirjoitti...

Aivan ihana tuo Vilan paita! Juuri tuollaista monikäyttöistä paitaa olen metsästänyt viime aikoina tuloksetta. Tosi hyviä löytöjä myös nuo neuleet, ja erittäin ajankohtaisia kun vilkaisee ulos lumimyräkkään...:)

26. maaliskuuta 2008 klo 10.23  
Blogger Jenni kirjoitti...

Shandi: Kiitos. :) Minulla kävi mieletön tuuri, sillä olin selaillut neulerekkiä jo edellisellä viikolla, jolloin paitojen hinnat pyörivät vielä 7 euron paikkeilla. Kevätkausi ilmeisesti aloitettiin seuraavan viikon alusta, sillä ihan kaikki neuleet ja villapaidat oli siirretty euron koriin keväisempien vaatteiden tieltä. :)

Diina: Oli kyllä kummallinen sattuma! Hiekanväri kutsui minua selvästikin... :D

Moumou: Kiitos. :) Kohta tosin muuttuu, kun on edessä se muutto Helsinkiin.

Logotees: Kiitos kovasti. :) Mukavaa, että sain sinusta uuden lukijan! Täytyy käydä tsekkailemassa myös sinun blogisi. :)

Dolce Vita: Hahaa, en siis vain kuvittele tätä ilmiötä, vaan se ON olemassa! :D

U: Minäkin iskin silmäni paitaan heti, kun näin sen kaupan hyllyllä. Malli on ihanan rento. :)

26. maaliskuuta 2008 klo 10.24  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bea: Olimmepas samanaikaisia! :D Olet todellakin oikeassa tuon sään suhteen. :( Mutta käyhän Vilassa vilkaisemassa, noita paitoja on varmasti vielä jäljellä! Värivaihtoehtoja olivat tuo hiekka, valkoinen ja musta.

26. maaliskuuta 2008 klo 10.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Beige ei ole oikein minunkaan värini, mutta hiekka ehkä vielä vähemmän. Tuollaiset haaleat maanläheiset sävyt ei oikein tunnu sopivan yhteen hirmuvaalean ihon ja vaalean tukan kanssa. En ole omistanut beigen väristä vaatetta aikoihin.

26. maaliskuuta 2008 klo 19.43  
Blogger monika kirjoitti...

nätti jättineule! :) ja nuin halvalla vielä.:O

26. maaliskuuta 2008 klo 19.53  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pinja2: Olet muuten oikeassa siinä, että jos hiukset ovat todella vaaleat, hiekanväri ei varmasti sovikaan. Tällöin se on taas liian lähellä hiusten väriä. Omat hiukseni ovat luonnostaan sellaiset kullanvaaleat, eivätkä ihan blondit, joten hiekka on tarpeeksi vaalea erottuakseen. :)

Monika: Kiitos! :) Löytö on kyllä todella maksanut itsensä moninkertaisesti jo nyt, sillä olen käyttänyt sitä melkein päivittäin. :)

27. maaliskuuta 2008 klo 18.27  
Anonymous asta kirjoitti...

hei pakko kysyä et mistä ja minkä merkkiset noi farkut on?=)

15. toukokuuta 2008 klo 22.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Asta: Farkut ovat H&M:n Stella McCartney -mallistoa.

3. heinäkuuta 2008 klo 12.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu