Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Iso G

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Iso G


Että osaakin pitää kiirettä! Minulla on tällä hetkellä niin monta rautaa tulessa, että älkää ihmetelkö, jos postaustahtini väliaikaisesti hieman kärsii sen seurauksena. Muutaman homman olenkin saanut jo pois päiväjärjestyksestä tämän viikon aikana. Edessä on yhä opiskelua, töitä, asunnon etsintää, lukuisia pikkujuttuja sekä armotonta gradun vääntämistä. Gradusta pääsenkin aasinsillan kautta näppärästi viime päivinä puhuttaneeseen aiheeseen... Meidän hieman kypsempään ikään jo ehtineiden blogeissa on kiertänyt merkki ilkeileviä anonyymejä vastaan. Minulle jakoi merkin Herttainen, kiitos. :)Ja jälleen aasinsillan kautta takaisin graduuni. :) Se nimittäin sivuaa aiheeltaan juurikin näitä negatiivisia kommentteja viljeleviä anonyymejä. Graduni käsittelee siis muotiblogien vuorovaikutuskulttuuria ja erityistarkasteluun aion ottaa negatiivisen kommentoinnin. Materiaalina käytän työssäni valmiiksi blogeista löytyvää aineistoa, mutta olen myös kiinnostunut blogi-kirjoittajien negatiiviseen kommentointiin liittyvistä kokemuksista. Tulenkin jossain vaiheessa lähestymään kanssabloggaajia kysymyslomakkeen muodossa ja toivon, että löydän riittävästi vastaajia. Graduni onkin edennyt nyt siihen vaiheeseen, että ensi viikolla esittelen tutkimussuunnitelmani ja sen jälkeen alkaa hurja työrupeama aineistonkeruun ja teoriakirjallisuuden parissa. Huh, sanon jo valmiiksi. :D Itsekurini ei ole koskaan ollut sieltä vahvimmasta päästä, joten katsotaan miten saan itseäni niskasta kiinni. Onneksi saan sentään lueskella muotiblogeja nyt ihan luvan kanssa. ;)

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Haha, onko 24-vuotias blogimaailmassa "OLD PEOPLE"?:D Tämä vain pahentaa ikäkriisiäni, täytän kohta kuitenkin JO 21.;)

6. maaliskuuta 2008 klo 7.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Moumou: Ehkä lauseessani piili pieni ironian pilke. :D Koen olevani vielä tyttönen vain, mutta let's face it, muotiblogien maailmassa taidan olla keskivertoa vanhempi. :) Älä turhaan siellä ikäkriiseile, hömppä! :D Itse olen kokenut toistaiseksi pahimman ikäkriisini 22-vuotiaana, ja sen jälkeen ei ole kyllä tarvinnut ikäasioita murehtia. :)

6. maaliskuuta 2008 klo 8.41  
Anonymous Sanna kirjoitti...

Vapaaehtoinen koekaniini ilmoittautuu, eli minulle saa laittaa kyselylomaketta tulemaan. Fleimaamisesta löytyy onneksi jo todella hyvin tutkimuskirjallisuutta, joten et onneksi ole tyhjän päällä aiheesi kanssa. Oman hankaluutensa aiheen käsittelyyn asettaa tietty se, että sitä on ymmärrettävistä syistä vaikeaa käsitellä moralisoimatta.

Muuten, tästä suomalaisissa blogeissa kiertäneesta merkistä saisi hyvän keissin, ja olenkin hieman pohtinut, josko vääntäisin aiheesta artikkelin johonkin journaaliin.

6. maaliskuuta 2008 klo 10.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sanna: Mainiota! :) Ajattelinkin käyttää yhtenä näkökulmana juuri tuota fleimausta. Sitä tosin on tarkasteltu enemmänkin keskustelufoorumeilla ja verkkopeleissä, eikä niinkään bloginäkökulmasta. Mutta sehän ei minua haittaa - säveltäminen on kivaa. :D Luulen, että pystyn suhtautumaan aiheeseen osittain siksikin melko neutraalisti, että en ole itse joutunut negatiivisten kommentoijien uhriksi (ainakaan vielä). Olisi ollut mielenkiintoista tarkastella aihetta myös kommentoijien näkökulmasta, mutta uskon että siinä tapauksessa vastaajien löytäminen olisi huomattavasti vaikeampaa.

Nyt vain artikkelia vääntämään! ;)

7. maaliskuuta 2008 klo 9.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu