Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 22

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 17. maaliskuuta 2008

Päivän asu 22

Tämä asu oli ylläni jo viime viikolla, mutta kiireiden takia se pääsee esittelyyn vasta nyt. Sävytettyäni kutrini tummiksi, en jotenkin ole osannut käyttää kokomustia vaatteita, sillä ihoni on näyttänyt niissä entistäkin haljummalta ja valjummalta, eikä haamu-look kiinnosta. Nyt kuitenkin kun hiusteni sävy on hieman vaalentunut, uskaltauduin jälleen kokeilemaan kokonaan mustia vaatteita.

Ostin tämä suloisen, tulppaanihelmaisen neulemekon joulunjälkeisistä alennusmyynneistä pilkkahintaan, mutta vasta nyt tuntuu luontevalta käyttää sitä. Olen tottunut pukeutumaan väreihin, joten vierastan senkin takia joskus mustaa. Halusin myös tähän asuun hieman väriä, joten yhdistin siihen tummanturkoosit sukkahousut sekä tummanruskeat kengät, laukun ja kaulakorun. Kaulakorulle kävi sittemmin köpelösti, sillä yhtenä päivänä takkia riisuessani rämähtivät helmeni yhtenä ryöppynä kouluni lattialle. Sain onneksi suurimman osan keräiltyä talteen, joten varmaankin kokoan ne vielä uudelleen.


  • neulemekko - Only (Jim&Jill)
  • sukkahousut - Lindex
  • puuhelmet - Seppälä
  • nilkkurit - second hand
  • tekonahkalaukku - Mini-laukku

Tummanruskeat korkonilkkurit eivät olekaan päässeet vielä esittelyyn, vaikka löysin ne kirpputorilta jo syksyllä. Jälleen kerran olin onnekas, sillä kotimaisen Janitan valmistamat nahkaiset nilkkurit olivat ostohetkellä priimakunnossa, eikä hintakaan ollut kuin kolmisen euroa.



Tässä vielä tarkempaa kuvaa helminauhasta ja mekon yksityiskohdista, kuten rinnan alla olevasta rypytyksestä sekä pienistä puhvihihoista, jotka eivä taida kyllä kovin hyvin kuvassa näkyä. Myös kelloni ja sukkahousuni sattuivat matchaamaan hauskasti yhteen värinsä puolesta. :)















PS. Muistahan osallistua eko-aiheiseen arvontaan Mintun blogissa! :)

Tunnisteet: , , ,

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tosi paljon tuosta asustasi ja erityisesti nuo sukkikset tuovat kivan säväyksen muuten tummaan asuun. Mulla on muuten melkein samanlaiset Aaltosen kenkätehtaan nilkkurit. Oliskohan samalta aikakaudelta? ;)

17. maaliskuuta 2008 klo 11.52  
Blogger bea kirjoitti...

Aivan ihana neulemekko, yhdistettynä sinisiin sukkiksiin todella kiva kokonaisuus. Tuon tapaista asua on mielessä itsellenikin. Saisi se kevät vain tulla että tarkenisi paremmin :)

17. maaliskuuta 2008 klo 12.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva, ihanat vaatteet. Ja ihanan pitkät sormet! Olet nätti:)

17. maaliskuuta 2008 klo 12.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva tuo asu. :) Tykkäsin erityisesti tuosta mustasta neulemekosta, kiva yksityiskohta nuo siniset sukkikset. Harmi, että helmillesi kävi noin, toivottavasti saat ne korjattua!

17. maaliskuuta 2008 klo 13.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti asu! Mulla oli melkein samanlaiset mummini vanhat nilkkurit tänä talvena, mutta nyt ne on hajonneet niin pahasti, että roskiin joutavat. Luulisi sinun kenkien olevan parempaa tekoa, kun ovat ihan merkkikengät.

17. maaliskuuta 2008 klo 18.11  
Blogger vippe kirjoitti...

Ihan huippuhyvä löyty noi kengät!! Mulle kans :)

17. maaliskuuta 2008 klo 18.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi että noi nilkkurit on aivan ihanat!! ja noin halvat vielä :O mieletön löytö. myös päivän asu on tosi kiva! paksu vyö ois käyny tohon asuun hyvin. mites gradu edistyy?

17. maaliskuuta 2008 klo 18.33  
Blogger MouMou kirjoitti...

Nätti neulemekko.:)

17. maaliskuuta 2008 klo 19.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, mulla on kans noi samat seppälän puuhelmet ja ne meni just viime keväänä rikki, että taitaa olla tosi laadukkaat helmet!=)Mut onnistuin kans keräämään helmeni ja kokosin ne uudestaan, että on ne onneks vielä ihan käyttökelpoiset! Saat säki varmasti vielä ne käyttöön.

Muutenkin oikein nätti ja pirteä asu huolimatta mustaisuudesta.
Tsemppiä muuten gradun tekoon!

17. maaliskuuta 2008 klo 20.18  
Blogger -SL kirjoitti...

Hieno neulemekko

17. maaliskuuta 2008 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä pidetään myös asukokonaisuudestasi kovasti. Olen vasta hurahtamassa neulemekkoihin, tykkään kun ne ovat sopivasti naisellisia mutta rentoja.

Nuo kengät ovat aivan mielettömän ihanat, malli, korko ja kaikki, lääh! 8)

18. maaliskuuta 2008 klo 12.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Olin jo aamulla vastaamassa kommentteihinne, mutta meinasin myöhästyä töistä jäätyäni taas haaveilemaan, joten vastaaminen jäi kesken. Otetaanpa siis alusta. :D

Fluxor: Kiitos. :) Voipa hyvinkin olla, että kenkämme ovat saman aikakauden tuotoksia. Minäkin omistan muutamat Aaltosen kengät. :)

Bea: Kiitos. :) Minä tarkenin asussani ihan mukavasti, vaikka täällä ei oikein vielä kevät olekaan. Tosin kevät saisi kyllä minunkin puolestani tulla jo kovaa kyytiä!

Amanda: Voi kiitos. :) Sormien pituudesta en tiedä, mutta ne taitavat olla suhteessa pieneen kämmeneeni aika pitkät.

Mustavalkoisia valokuvia: Kiitos. :) Luulen, että helmet saa vielä aika helposti korjattua, joten ei hätää. :)

Pinja2: Kiitos! Kannattaa käydä näyttämässä kenkiä vielä suutarille, joka osaa sitten arvioida, onko mitään enää tehtävissä. Toivotaan, että omani kestävät!

Vippe: Kiitos kovasti. :) Tuon tyylisiä on mielestäni näkynyt kaupoissakin viime aikoina, joten käyhän tiirailemassa.

Jessi: Kiitos. :) Vyönkin kanssa voisi asua toki kokeilla! Rinnan alla olevat rypytykset ja tulppaanihelma sinänsä tuovat jo muotoa mekolle ihan mukavasti. :) Gradu edistyy hyvin hitaasti. :D Esittelin viime viikolla gradu-seminaarissa tutkimussuunnitelmani, joten eiköhän tämä tästä etene hitaasti mutta varmasti. :)

Moumou: Kiitos. :)

Poutalammas: No tässä taas nähdään Seppälän laatu. :P Onneksi sain helmet talteen, joten korjaamisen pitäisi olla melko helppoa. :) Ja kiitos. :)

*~sl: Kiitos. :)

Nouvelle: Kiitos. :) Vannon neulemekkojen nimeen ja suosittelen niitä lämpimästi sinullekin. Siitä vain rohkeasti kokeilemaan.

18. maaliskuuta 2008 klo 23.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jenni, muuten varmaan menisinkin käymään suutarilla, mutta kyllä nuo kengät on jo niin revenneet ihan joka suunnasta, että roskiin joutuvat. :(

19. maaliskuuta 2008 klo 12.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtava blogi!

Eksyin tänne Trendi-lehden kautta... Kaikista lehdessä mainituista blogeista tämä inspiroi eniten:) Ihanaa juoda la-aamulla (tai no iltapäivähän jo on) iso kuppi kahvia ja ahmia kirjoittamiasi tekstejä ja kuvia! :) Aloin heti tuumasta toimeen ja teen inventaarion vaatekaappiini.

Olet löytänyt todella upeita asuja kirppiksiltä. Kuinka usein käyt tsekkaaamassa kirppisten uusimman annin? Itse käyn satunnaisesti, eikä mikään oikein ole iskenyt. Tosin kysymyshän on loppujenlopuksi kekseliäisyydestä:o)
Jatka samaan malliin!

T: Cessi

5. huhtikuuta 2008 klo 14.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pinja2: No voihan harmi! Ei auta sitten kuin aloittaa uusien metsästys.

Cessi84: Voi kiitos! :) Kommenttisi ilahdutti todella paljon. En itse asiassa käy kirpputoreilla niin usein kuin ehkä luulisi. Käyn ehkä kerran-pari kuukaudessa, mutta pengon aina aika huolellisesti tarjonnan läpi ja muistan aina pitää mielikuvituksen matkassa. ;)

8. huhtikuuta 2008 klo 21.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu