Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 23

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Päivän asu 23

Vietin eilen tyttöjen iltaa serkkuni kanssa. Illan asua miettiessä tuli sellainen olo, että halusin jotakin ihan uutta. Pengoin vaatekaappiani ja sain loistoajatuksen. Vähälle käytölle jääneet pikimustat farkut saivat kaverikseen mustan tuubitopin, ja lopputulos näyttää vekkulisti yhtenäiseltä haalarilta, vaikka koostuukin todellisuudessa kahdesta osasta. Mainiota! :)

Tehostin muuten kokomustaa asua Ferrarinpunaisilla kynsillä ja clutchilla. Kokonaisuuden olisivat kruunanneet täydellisesti punaiset korkokengät, mutta valitettavasti sää ei todellakaan sallinut korkkareilla koikkelehtimista ja olin liian laiska ottamaan kaksia kenkiä mukaan. Näin ollen jalkineina saivat toimia ruudulliset rokkipopot, jotka sopivat tähän ilmastoon astetta korkkareita paremmin.

Mielestäni asu ei erityisemmin koruja kaivannut, koska topin etuosassa on koristeena reikä ja rusetti. Kaulakoru olisi turhaan sotkenut kaunista paljasta décoltéeta. Korvakoruiksi sopivat simppelit mustat napit. Hiukset sutaisin huolettomalle nutturalle. Täytyy sanoa, että jostain syystä tämä asu on yksi kaikkien aikojen suosikkejani, joten varmasti tulen kesällä toteuttamaan tämän myös punaisten korkkareiden kera. :)

  • musta tuubitoppi - Only
  • mustat farkut - H&M
  • mustat korvakorut - Vila
  • ruutukengät - Andiamo
  • punainen clutch - second hand
  • punaiset korkokengät - second hand


Illan tunnelmaan minut saatteli tämä biisi:
The Strokes - Reptilia


Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

No johan on mahtava yhdistelmä!:) Eikä tarvitse odottaa kesään asti, jos hankit punaiset saapikkaat.;) Ja tämä on juuri se ajattelutapa, joka tekee minusta vielä rahattoman...

30. maaliskuuta 2008 klo 16.03  
Blogger Nunnu kirjoitti...

Asu on yksinkertaisuudessaan ihanan Audrey Hepburn-henkinen. Tykkään :)

30. maaliskuuta 2008 klo 16.20  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Paras toi asu ehdottomasti on noiden korkkareiden kanssa, tai joidenkin avokenkien kanssa. Ruutukenkien kanssa siitä tulee todellinen tisseistä varpaisiin haalari, mutta minkäs sitä säälle mahtaa :)

30. maaliskuuta 2008 klo 16.34  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Olipa ihana asu! Yksinkertaisen kaunis :). Aina ei tosiaan tarvi paljoa asusteita ja muuta, joskus simppeli toimii parhaiten :).

30. maaliskuuta 2008 klo 16.36  
Anonymous Sanna kirjoitti...

Tsiisus! Siis kerrassaan upea asu; minimalisti minussa kuolaa ihan kybällä. Voin lyödä vähät rahani vetoa, että olit illan todellinen katseiden kerääjä. :)

30. maaliskuuta 2008 klo 18.49  
Blogger bea kirjoitti...

Aivan mielettömän suloinen asu! Toivottavasti kelit sallivat mahdollisimman pikaisesti noiden punaisten avokkaiden käytön :)

30. maaliskuuta 2008 klo 21.34  
Blogger Lotte K kirjoitti...

Ihan mieletön tuo punainen clutch! :)

30. maaliskuuta 2008 klo 22.44  
Blogger Jenni kirjoitti...

Moumou: Kiitos. :) Itse asiassa punaiset saapikkaat omistan jo, mutta toisen saappaan pohja on hieman halki eikä kestä kosteita kelejä yhtään. Tai kestäisi toki, jos minä kestäisin märkiä sukkia. :D Pitänee korjauttaa saappaat pikimmiten... Mutta kyllä tuo look ehdottomasti parhaimmillaan on noiden korkkareiden kanssa. :)

Nunnu: Kiitos kovasti. :) Itsekin innostuin asusta jotenkin aivan poikkeuksellisen paljon!

Herttainen: Tisseistä varpaisiin haalari! :D Luulen, että livenä ei onneksi näytttänyt ihan siltä. :) Mutta olen ehdottomasti kanssasi samaa mieltä, että punaiset korkkarit matchaavat asuun parhaiten.

Lumianna: Kiitos. :) Minä olen muutenkin simppelin ystävä tyylissäni. Kiva kuulla, että asu on muidenkin mielestä ollut onnistunut. :)

Sanna: Voi kiitos! Ihana kommentti. :D Valitettavasti olin niin juntissa seurassa, etten saanut mielestäni ollenkaan tarpeeksi huomiota. ;) Hahah. Olisi pitänyt eksyä toisiin bileisiin...

Bea: Kiitos! :) Samaa toivon minäkin! ;)

Lotte K: Kiitos. :) Uskomatonta kyllä, se oli käytössä vasta ensimmäistä kertaa, vaikka olen omistanut sen jo viime kesästä asti!

31. maaliskuuta 2008 klo 10.13  
Blogger Hanna & Sofia kirjoitti...

ooh punaisilla korkkareilla tuo asu on ehdottoman upea!^^

~hanna

1. huhtikuuta 2008 klo 8.10  
Blogger Ann kirjoitti...

Äh, kirjoitin äsken kommentin, joka hävisi jonnekin bittiverkkoon! Kuitenkin: ei-vielä-niin-syvällisellä katsonnalla silmiin pistivät merkinnöistäsi kivat punaiset saappaat ja gradusi aihe! Voisi sopia omaankin pääaineeseeni (suomen kieleen).

Palaan varmasti blogiisi!

1. huhtikuuta 2008 klo 20.54  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Tolkuttoman söpö asu! en itse ole innostunut noista haalareista, mutta tuon perusteella sulle kyllä sopisi oikeakin :D itseasiassa tuon kuvan perusteella kyllä alkoi himottaa se musta tuubi-haalari..Hitto kun osaan pysyä mielipiteissäni :D

2. huhtikuuta 2008 klo 1.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hanna & Sofia: Kiitos kovasti! :) Asu tulee taatusti löytämään tiensä ylleni vielä monesti.

Ann: Mukavaa kuulla, että löysit blogini! :) Tervetuloa toistekin! ;)

Sarakissa: Minäkään en niistä haalareista niin suuresti ole intoillut, enkä ole yhtään sellaista sovittanutkaan. Mutta tämä feikki-haalari ihastutti minut täysin. Onpas se vielä käytännöllisempikin esimerkiksi vessassa käyntiä ajatellen. :D

2. huhtikuuta 2008 klo 13.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu